В чому ви ходите вдома?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зорянівонька, 13 Жовтень 2009.

?

Як ви ходите вдома

Голосування закрито 9 Липень 2012.
  1. Я і вдома ЗАВЖДИ гарна і доглянута!

18 голосів
    4,5%
  2. Я намагаюсь вдома виглядати гарно.

261 голосів
    65,3%
  3. Яка різниця - я ж вдома!

75 голосів
    18,8%
  4. Ваш варіант

46 голосів
    11,5%
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: В чому ви ходите вдома?

Гм, і я, правда я штори завжди закриваю)) бо другий поверх же!

2. slobodianka

slobodianka Member

а ми на 4, в нас бакон на кухню і кімнату суцільний, то через тюлі не видно

3. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Вдома ходжу в футболках- майках і в шортах чи спортивних штанах. Головне, щоб зручно. Тканини переважно трикотажні або прості. І ще люблю часто змінювати, тому домашнього одягу маю багато.

4. Artemida

Artemida Well-Known Member

влітку в спеку - в білизні (4-ий поверх, вікна виходять в сквер, підглядати нікому)))), взимку - в махровому халаті чи такій же піжамі... а так - люблю шорти та футболки, так найзручніше....

5. ТАНЮСЯ

ТАНЮСЯ Well-Known Member

ходжу в спортивних костюмах та в футболках,коли жара то в шортах,дуже рідко хіба після душу в халаті.Не переношу,коли по хаті ходять в джинсах,або в спідницях.

6. Girljanda

Girljanda New Member

Отак вдавиться чолов"яга і не будуть навіть знати чого....:girl_wink:

7. slobodianka

slobodianka Member

Угу!!! Постараюсь не забувати, ато не хочеться гріх на душу брати:girl_crazy:

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я ходжу завжди у маєчці і якихсь таких гарних трусиках, а зараз по 10хв ще на каблуках бо розходжую весільні мешти(коханому подобається:girl_in_love:), а взимку у халаті або спортивному костюмі

9. Svet

Svet миється в бані

Я постійно хожу в халатах а деколи і в піжамі)

10. Korona

Korona New Member

Я теж дома ходжу в шортах і футболках. А на вулиці завжди на високих підборах.Чоловіки все добре помічають.... чи це нове чи трішки стареньке. Жінка завжди має виглядати на 5+, має вона настрій чи ні.

11. notiko

notiko New Member

Я вдома живу з батьками тому в білизні , чи голяка ходити не мажу собі дозволити. Вдома чк більшість формчанок: футболки, спорт.штани (ну не дуже красиві і не новенькі). АЛЕ як буду заміжня...ОБОВЯЗКОВО БУДУ ХОДИТИ У ЯКОМУСЬ КОРОТЕНЬКОМУ ПЛаТТЯЧКУ,ПЕНЮАРЧІКУ,ЧИ НАВІТЬ ДЛЯ РОБОТИ У ЧОМУСЬ СЕКСУАЛЬНОМУ та гарненькому----ТОМУ,ЩО МЕНІ ЩЕ БАБЦЯ КАЗАЛА ВДОМА ТРЕБА ВИГЛЯДАТИ ГАРНО,НАВІТЬ КРАЩЕ НІЖ на вулиці. Я думаю приклад мусульманських жінок...багато про, що говорить:вони вдома найкраще намальовані , в золоті, в найкращих одежі-ДЛЯ ЧОЛОВІКА СВОГО!А для всіх інших-на вулиці_В ПАРАНДЖІ! Зрештою дійсно кому на вулиці яка різниця як ми вбрані, гарно, чи ні подивляься тай ідуть далі...

12. squirrel

squirrel New Member

А я ходжу вдома в красивому халатику. Деколи можу вдягнути футболку і шорти, а от зимою одягаю теплий махровий халат і пухнасті тапочки.

13. Vendy

Vendy Active Member

я вдома люблю вдягатися так, щоб було зручно, але і не стидно якщо хтось зненацька з чужих зайде )))

14. LoveIzabella

LoveIzabella New Member

Це точно - в хаті має бути зручно, тепло, гарно і практично.
    Я от купила собі платтячко таке подвійне від WOB. Ну таке вже воно гарне (обидві частини можна окремо носити) і основне колір - синьо-голубо-салатова розмазня - так що рожна деколи і руки повитирати якщо не жирні;). Ще маю шортики також тої фірми і пару футболок-майок (ну люблю я ту фірму!) та й усе. Зимою ходжу в спортивних штанах і сорочках. Маю ще халатик гарний, красивий - але щось душа не лежить до нього... Тапки не признаю - ноги чомусь як колоди:girl_nea: так, босяком гасаю по хаті:girl_crazy:

15. ZyKlamenKa

ZyKlamenKa New Member

Я і зараз стараюся в праткичному, але красивому вдома ходити, ну а біля чоловіка ще більше старатимусь...

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

У мене є улюблений, зручнющий, домашній одяг - котонові чорні штани в міленьку рожеву квіточку і рожева футболка з чорним надписом "The Beatles". А ще обожнюю сарафанчик від arena - тягнеться, приталений, не дуже короткий, словом, зручний і моднявий! А взагалі люблю вдома одягати шорти і футболки, майки, але обовязково, щоб під колір))) якщо рожеві шорти, то має бути щось рожеве на футболці або резинка на голові і т. д.)))
    А взимку, в основному, штани, бріджі і футболка з олімпійкою))) У нас в квартирі взимку не холодно, але і не спекотно. Свєжо)))
    Коли вийду заміж - мрію про щось сексі)))

17. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

в таку жару ходжу в спідниці і майці або в сарафані
    коли зимно,то в старих джинсах і светрі. єдине,шо не люблю -то домашні халати і велюрові костюмчики.маю один халат і то видно до пенсії не зношу)

18. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

у мене тут ще умова до одягу додалась, принаймні поки тепло надворі: магазин через дорогу, і дуже влом заради тої пробіжки перевдягатись, тож я стараюся щоб одяг був такий, у якому можна до чужих людей та на яскраве світло вийти... але й щоб сусідські хлопці шиї не поскручували :)))

19. Karrizo

Karrizo New Member

А я халатів не люблю, одягаю хіба що як з ванни виходжу. Вдома ходжу в спортивних штанях чи шортах і маєчках, на зиму маю тепленьку спортивну кофточку. А що до того, що вдома біля коханого треба виглядати на всі 100% - повністю згідна!:girl_yes: Я ще не заміжня, але коханий буває у мене часто, а я все в штанях та й в штанях, треба срочно щось сексі прикупити!:girl_flirt:

20. olevitska

olevitska New Member

І у мене халатик лише один-банний. Колись думала вийду заміж, ходитиму в чомусь коротенькому, щоб чоловіка зваблювати. А от коли дітки бігають,...то це вже й не дуже зручно. Тому найчастіше я ходжу у шортах, бріджах, спорт штанах і майках і взимку і влітку...ну не можу бути у светрі чи олімпійці, краще сяду блище до калорифера (жартую, бо у нас тепло). Проте дуже хочеться походжати у чомусь напівпрозорому, коротюсінькому шовковому......аааааааааааахххх