В чому ви ходите вдома?

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Зорянівонька, 13 Жовтень 2009.

?

Як ви ходите вдома

Голосування закрито 9 Липень 2012.
  1. Я і вдома ЗАВЖДИ гарна і доглянута!

18 голосів
    4,5%
  2. Я намагаюсь вдома виглядати гарно.

261 голосів
    65,3%
  3. Яка різниця - я ж вдома!

75 голосів
    18,8%
  4. Ваш варіант

46 голосів
    11,5%
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: В чому ви ходите вдома?

та-та-та! я така сама :) люблю, щоб вдома було максимально зручно, натуральні трикотажні м"ягенькі тканини, влітку штани плавно переходять в коротюські шортики :girl_cool:

2. Shine

Shine New Member

Я теж люблю трикотажні портинята:girl_flirt: і маєчки, а ще літом дома люблю одягати коротенькі трикотажні плаття такого спортивного крою, мені так зручно і чоловікові подобається:shy:

3. true

true New Member

Завжди стараюсь виглядати гарно.Переважно одягаю спортивний трикотаж.В ньому зручно і гарно.Так само маю декілька велюрових домашніх костюмів, які теж часто одягаю.А про парфум-це святе.:girl_in_dreams:

4. Divice

Divice New Member

Я ходжу в спортивному, штанішки і футболочка, коли холодно ще й олімпієчку. Халатик вдягаю лише після ванни, ну або зранку коли треба кудись вибігти (наприклад в ванну) а в піжамці холоднувато.:girl_cool:

5. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

чого не ношу,то це халатів (окрім як після купання). терпіти їх не можу.
    зазвичай ношу дерті джинси і всякі майки-светерки.
    ну і ніколи не дозволяю собі лазити по хаті в піжамі, розтріпаною і т.п.

6. IKA

IKA New Member

Влітку - завжди шорти і майка!!! А взимку - спортивні(трикотажні, такі і шортики полюбляю) штани і якась спортивна кофточка. Люблю, щоб було зручно!!!
    А інколи до обіду можу в піжамі лазити по хаті)))

---------- Додано в 13:46 ---------- Попередній допис був написаний в 13:45 ----------

І я не можу в них ходити...

7. allja

allja Well-Known Member

А я як коли, інколи в халаті, а найчастіше в спортивних штанах та якійсь футболці.
    Аналогічно!

8. true

true New Member

Ой, з тою жарою, я вже не знаю, що в тій хаті одягати, чи то може з себе що зняти. Зараз надаю перевагу короткому топу з шортами і то жарко неможливо.:dntknw:

9. Lesunya

Lesunya Well-Known Member

Взимку - спортивний костюм; літом- шорти і маєчки:) А сьогодні цілий день лажу в кофтинці на бретельках і все.... (вона якраз трохи попу прикриває:girl_blush2:). Пробувала вдягнути шорти - зрозуміла, що я - не камікадзе, в таку спеку ще щось начепити...

10. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

я сьогодні практично весь день проходила в хаті в ліфчику і шортах. І тут вийшов конфуз, без попередження брат приїхав з нареченою до нас купатися, бо в них води нема... а я в такому вигляді...:girl_blush2: Шіиденько прийшлося футболку натягнути...:girl_crazy:

11. Loyal

Loyal Well-Known Member

І я практично гола! Але саме в такий час мені дуже згадуються шовкові халатики! Можна і без білизни під :girl_wink:

12. Snigunka

Snigunka New Member

Я в дома люблю комфортно себе почувати, коли сама - легко одягнута, якісь вільні штанці, маєчка. Коли когось у гості чекаю - вдягаю щось гарненьке, суконочку, спідничку, блузочку, завжди роблю мінімальний макіяж(освіжаючий) та гарно зачісую волоссячко!!!:girl_wink: головне щоб мені пдбалось)))

13. bora

bora Well-Known Member

Зараз в літній сукенці. Яскрава, вільного крою, з декольте.)) Шкода, що не дуже натуральна. На вулицю її розлюбила одягати, а вдома - як знайшла.
    Ще можу шорти з майкою натягти. але теж мусово яскраві. Цікаво чому то мені так на кольорі розходиться:dntknw:

14. Snigunka

Snigunka New Member

тому що ви яскрава особистість! тому мусово яскраві кольори!!!

15. Fairy

Fairy New Member

Я зараз вдома в своїй ще шкільній спідниці, яку в 11 класі купувала :) ну і майка. Зазвичай вдома так і ходжу, ну або шорти

16. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

коротюсінький трикотажний сарафанчик на бретельках. Як подумала,що я колись у ньому по вулиці ходила, сором бере :girl_crazy:

коли дуже гаряче, то зовсім без нічого. Чоловіку подобається :girl_crazy::girl_crazy:

17. Kasia

Kasia Well-Known Member

не вмію лазити в сукенках в хаті. бо часто сиджу з ногами на фотелі чи канапі..то мені якост не зручно.
    в основному комплети капрі/легінси+ футболки довші- коротші.
    зима - велюрові комплекти.

18. kitka

kitka Well-Known Member

Я вже в цій темі колись писала, в чому я вдома ходжу. Але останній тиждень - то тільки верх від купальника і коротесенькі шортики.

19. Anaid

Anaid New Member

Так само в коротенькіх шортах,та майці або так само верх від купальника!

20. slobodianka

slobodianka Member

я в таку жару ходжу по дому лише в білизні-мій чоловік з того так тішиться(молоде-гормони грають:girl_haha:)
    От раз забулась, вийшла на балкон(він в нас не критий), то мужик напроти курив мало цигаркою не подавився, а я ще думаю і чого це він?:girl_crazy: