УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

погоджуюся. Тому можна вам чекати своєї черги, а чоловік хай "гуляє на вулиці". А вже коли підійде черга- подзвонити, щоб він зайшов у кабінет.

2. Savchenko

Savchenko Member

Нарешті побачила маля) Рібун Т.М дуже приємна лікарка, дійсно виходиш вся на позитиві від неї...Єдине дівчата писали,що 60 грн вартує УЗД, але мені сказали 70, але то таке)

3. glasses

glasses Member

Була в неї в лютому, теж платила 70, якщо можу дати.:girl_smile:

4. jMoondance

jMoondance Member

Підскажіть будь ласка, як приймає Прокопчук Н. М. на Котика 4. В які год, і чи в суботу приймає. Часом не знаєте на який день зара записують?

5. Irusya

Irusya Well-Known Member

Прокопчук на Котика вже не приймає - тепер на Круп"ярській,1. Запис по телефону, дзвоніть і вам все скажуть

6. Мацьопа

Мацьопа Well-Known Member

Дівчата, хотіла б на третє планове узд на 3Д - узд, але от вагаюсь чи доречно робити це 3Д узд на такому терміні. Знаю, що карапуз вже досить великий на терміні в 33 тижні. І не знаю чи буде нормально видно повністю карапуза, чи тільки ручки/ножки і т.д. на фото. Хто робив і що порадите?:) Чи робить ще хтось 3Д узд з доплером, окрім Палиги?

7. romawka

romawka Member

На 20 квітня здається,бо я хотіла на 7 травня, то казали що за рано передзвонити після 15 квітня!

8. opel

opel Well-Known Member

Повністю звісно небуде видно, бо Ваша ляля вже дуже велика))) А от фотку обличчя будете мати суперову(якщо ляля дась сфоткати своє личко) Якщо чесно,коли я ходила на УЗД мене хвилювало тільки,щоб все було добре з малявкою, я навідь забула,що в Палиги апарат зd,але потім як побачила процес фотографування малечі,а там як справжнє фото губки-бантики,носик курносик зажмурені очки дуже втішилася!!!

9. Makushok

Makushok New Member

Хочу поділитися своїм досвідом, може комусь пригодиться у виборі лікаря. Перше УЗД робила в Палиги (клініка Альтернатива)на 12-му тижні. Це було на початку лютого, коштувало 250 грн. Записують диск і 3д фото роблять. Правда, на такому терміні ще особливо нічого не видно. Лікар уважно все подивився, прокоментував, але от на додаткові питання не дуже хотів відповідати, бо кудись поспішав. Загалом, оглядом ми з чоловіком були задоволені.
    На друге УЗД в 21 тиждень вирішили піти до Прокопчук Наталі Миколаївни (вул. Круп"ярська,1). Коштувало 120 грн. із записом на диск. Апаратура в неї, мабуть, не така сучасна, як в Альтернативі і 3 д фото немає, але загалом огляд нам сподобався більше. Лікар, крім огляду, відповіла на всі наші додаткові питання, дала можливість поспостерігати за малюком, приділила нам багато уваги, хоч в коридорі за нами була ще черга, а то вже було за 18:00. Нас дуже надихнув цей похід на УЗД :))) і третє планове будемо робити теж там.

10. Seppy

Seppy Active Member

Відповідь: Екстракорпоральне запліднення

Може він і хороший УЗДист, але весь час поспішає, дивиться дууже швиденько, бо ж за дверима купа люду призначеного на прийом з інтервалом 10-15 хв.

11. koluslovalushni

koluslovalushni New Member

Відповідь: Екстракорпоральне запліднення

А які в кого враження від лікаря Рябініна - приватної клініки Оксфорд медікал???

12. opel

opel Well-Known Member

Тоді мені дуже пощастило))) Була в нього на двох планових УЗД( точніше на другому і третьому плановіх),коли треба уважно подивитися і всі органи і т.д. Нікуди лікар не поспішав все розказував і довго лапав малявкіне личко для гарної фотографії,а потім відповідав на запитання:мої,чоловіка і старшої малої. Я дуже задоволена!!! А спеціаліст він супер!)))

13. Heureuse

Heureuse вірю...

дівчатка, де можна дізнатись номер Прокопчук? або можливо хтось має, то киньте, будь-ласка, в пп. вирішили йти до неї на перше узд.

14. Kassandra

Kassandra брюнеточка:)

Ехомед
    Вулиця Круп'ярська 1

Останнє редагування модератором: 15 Квітень 2013
  15. Людок

Людок New Member

за скільки часу потрібно записуватись до Палиги?

16. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

Підкажіть чи правда: розказала мені одна знайома, що тепер на Джамбула в каб. УЗД є ще телевізор, де і тобі видно малятко??? Я була минулого року і такого не було.... і ще зразу одне питьанна: чи там роблять фото?

17. BlackTee

BlackTee Well-Known Member

є, фото також роблять

18. Raven

Raven Мама малятка

Задзвоніть в реєстратуру 232 77 83, до нього за місяць записуються.

19. Gybka Bob

Gybka Bob Member

може хто на днях записувався до Прокопчук?? То скажіть на яке число пише приблизно??

20. romawka

romawka Member

Мені потрібно було на 7 травня, то записала на сам ранок!