УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Зузулька

Зузулька Well-Known Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Була вчора на прийомі у генетика Війтовича І.В. Досить все спокійно, помірковано пояснив, довго дивився (мене конвеєр не влаштовує), навіть додатково попросила глянути на яйники, бо турбують, і казали що там кіста мало не як яблуко)))) виявилось - взагалі немає! Оплата як в усіх - не більше не меньше, до речі ще 150 грн. за УЗД нікому не платила а воно у мене 4 було. Дівчаточка, не знаєте, скільки то мене ще з дитям облучувати мають? 27-28 тиждень а вже 4 УЗД!

2. Olenka

Olenka Well-Known Member

Як хорошого УЗД-лікаря для вагітних і для діток раджу Жельова В.І. Приймає в Чорнобильській і приватній клініці "Біокурс" на Новаківського.

3. Оленчик

Оленчик Active Member

Мені теж його моя лікарка з ЖК радила, але до нього потрапити досить складно - треба хоча б за тиждень - півтора записуватися в чорнобильскій лікарні.

4. Pinacolada

Pinacolada Well-Known Member

Всем привет, вот девочки, была сегодня у Палыги И.Е, всё очень понравило, хороший врач, обстановка, порадовалась что увидела ребёночка, но немного расстроилась, так как пол так и не узнали, видно плохо малыша попросили сегодня, и он так повернулся, что никак не получилось увидеть, да ещё капризный ножками меня копал, так классно пяточки было видно)) Как следствие идём через недельку на повторный осмотр и фотографию, а ещё сказал что гипертонус задней стенки матки, странно я вообще не чувствую ничего, наверное это мои нагрузки, плавание...
    Так что в ожидании следуещей недели(

• Подобається Подобається x 2
  5. Olenka

Olenka Well-Known Member

У Біокурсі можна за день або навіть в той самий день записатися. АЛЕ вартість УЗД (коли я була вагітна) коштувало 150 грн. УЗД записується на касету.

6. Angel

Angel Well-Known Member

а він хіба вагітних також дивиться?

• Подобається Подобається x 2
  7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

То наш добрий знайомий і я перший раз, якщо чесно чую, що він дивиться вагітних, діток - супер - так, а вагітних, здається - ні, хіба в порядку винятку... Ви нічого не плутаєте?:girl_mad:

8. Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

дівчатка, підкажіть ще раз тел. до Лотоцької...мушу сьоні записатися...

9. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

В "біокурсі" др. Жельов дивиться і вагітних. Щоправда зараз вартість там здається біля 300 грн

10. Iryna

Iryna Well-Known Member

тел. 276-72-60, Лисенка,31

• Подобається Подобається x 1
  11. Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Офігєть ...на 30 червня у них вільне... ну це вже просто

12. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

А Ви позвоніть до Скляр, або до Лотоцької на моб, може вона Вас в приватному кабінеті прийме. Бо ми коли йшли на Лисенка теж подзвонили на стаціонарний, записалися, а коли прийшли виявляється нас ніхто не записав, а в тій годині приймає Скляр а не Лотоцька . Скляр нас прийняла без броблем, були дуже задоволенні. Краще дзвонити на пряму на мобільний, бо в реєстратурі напутають вічно.
    Я би дала їхніх моб, але я роззява загубила вже:no:

13. Matiola

Matiola Well-Known Member

80677276428-Скляр Оксана Віталієвна.Правда,не знаю,чи цей номер дійсний,бо маю його ще з 2001року.

14. марі177

марі177 Well-Known Member

хто знає як звати Бісяріна що приймає на Ужгородській???які години пройому???дуже треба,терміново.будь ласка напишіть.

15. Ленка

Ленка Well-Known Member

Звати Бісяріна Олег Веніамінович, якщо я не помиляюсь!! Він прий має кожний день, ми завжди ходили зранку!! Дуже класний лікар!!

16. Olenka

Olenka Well-Known Member

Дівчата ходила до нього на УЗД під час вагітності 4-5 разів. І не одну вагітну бачила в черзі. І малого вела до нього. До речі, коли я пішла з результатом УЗД до хірурга з ОХМАДИТу і сказала, що УЗД робив Жельов (напевно знаєте, що кожна лікарня хоче результати від своїх лікарів) і там все добре, то хірург навіть на результат не дивився, сказав, що якщо Жельов сказав, що все добре - значить все добре (і не тому, що хірург хотів "відмазатися" - він наш добрий знайомий).
    Жельов має колосальний досвід.

А от наприклад, лікар Сімо М.М., теж вважається хорошим лікарем УЗД, але вагітні, це не його "коньок" (сам казав).
    поки ні, але збираю інформацію :)

17. марі177

марі177 Well-Known Member

Ленка,може підкажете що з собою брати???крім грошей звичайно:girl_haha:здається в нього УЗД -50 грн?!:girl_flirt:

18. Ленка

Ленка Well-Known Member

Обовязково чоловіка по під руку:girl_cray::girl_cray:І рушничок, щоб повитирати пузік:girl_spruce_up::girl_spruce_up:
    Я перших два рази давала 50 гривень, а останній він сказав 80!!
    Також там можна записати на диск свою лялю, я на жаль не записала, бо якась там в них була поломка!!

19. IrunkaS

IrunkaS Active Member

Всім привіт! Я була на УЗД в Центрі здоров'я жінки, на вул. Огієнка в лікарки Диби А.Я. Для залізничників там безкоштовно, а приватно УЗД вартувало 60 грн. Можливо хтось стоїть в неї на обліку?

20. In4a

In4a Well-Known Member

Я була в Інтерсоно декілька разів, дуже задоволена, коштує це правда 152 грн., але дивляться довго, все пояснюють, приємні і лікарі, і медсестри. Коли була на 12 тижні ніяк не могли побачити плід в плідному яйці (здається так), грошей не взяли взагалі, просто назначили прийти ще раз через тиждень, ну то наступного разу вже все було добре)))