УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Рибка

Рибка Well-Known Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Я ходила на Чорновола, але питала в Слободи, де кращий апарат, то він відповів, що в діагностичному теж сучасний, поміняний недавно. Тобто вони рівноцінні.
    Зручно хіба тим, що черг нема.

2. OlesjaDi

OlesjaDi New Member

Я можу порадити хорошого УЗдиста з медінституту Тудай В.М.:girl_tender: Перед тим як я до нього потрапила була в двох, то скажу велика різниця!!! Він дуже уважний і треба сказати професіонал своєї справи!!! Гарно все розкаже, відповість на всі питання, які цікавлять і апаратура нормальна!!!

3. Morena

Morena Well-Known Member

А підкажіть, будь ласка, скільки зараз коштує УЗД в Палиги з диском?
    Хочу до нього, бо бачила, які він робить класні фотки. Дуже вже хочеться глянути на личко свого чудочка.

4. Sapiha

Sapiha New Member

На перше УЗД ходила до Лотоцької. Спеціаліст здається не поганий але в черзі до неї вистояла 1,5 год (хоч була по записі) і направила мене в свою клініку на повторне УЗД через 2 тижні ((((( нічого не пояснюючи (думаю для відмивання грошей). До неї я не пішла а поїхала на Котика 4. Там мені сказали що в мене все гаразд і ніякого повторного УЗД не потрібно було (((((

5. fluently

fluently миється в бані

файно, що можна поділитись досвідом.
    якщо треба робити УЗД, я йду в "Венеру". Попала туди перший раз випадково. Але сподобалось все- атмосфера, відношення персоналу, і лікар, що робив УЗД! І що немаловажливо, ціни прийнятні та ще й апарат сучасний! В інших клініках дорожче:girl_phone1: ( наприклад, в інтерсоно)

6. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ну, звичайно, як то живі 250 грн. пропустити - гріх!

7. classic

classic New Member

на перше УЗД мене лікарка направила на Симоненка до Габріеля...мені не сподобалось,бо огляд тривав 3-4 хв, екран обернений до нього,тому я нічого бачила...сказав,що все нормально і хто в мене буде.
    На 2-ге я пішла до Лотоцької, огляд тривав довго, вона показувала органи дитинки,було цікаво... в неї інтерни були на практиці, це вони потім розглядали мого малюка і я насолоджувалась його рухами на екрані...

8. марі177

марі177 Well-Known Member

Morena;859809]А підкажіть, будь ласка, скільки зараз коштує УЗД в Палиги з диском?

190 грн і попередній запис,клініка "Альтернатива"

9. MaryF

MaryF Well-Known Member

А хто знає чи приймає Палига в суботу?

10. марі177

марі177 Well-Known Member

здається що ні,вони допізна приймають,але подзвоніть перепитайте тел-232-77-83

11. Oks@nk@

Oks@nk@ Well-Known Member

В середу була на УЗД в Корінця, в його приватному кабінеті на вул.Котика 4. Дуже задоволена, записали нас на 17.45, ми приїхали трошки швидше, черги не було і ми зайшли в 17.40. Все нам гарно розказав, подивився, дав відповіді на всі питання і записав на диск відео (10 хв). І це все за 100 грн.

12. Maryasik

Maryasik Well-Known Member

А ми в понеділок до Прокопчук записані, пізніше напишу як все пройшло.

13. MaryF

MaryF Well-Known Member

Дівчата може хтось записаний на узд на 25 до Прокопчук?
    Я записана на 25 на 12,30, але забула зовсім, шо в баби 70 років, а живе 100 км від Львова. Може хтось записаний на ранок, шоб помінятися....

14. JAriNOCHKA

JAriNOCHKA мамочка-кралечок;)

Дівчата, скиньте, будь-ласка, в ПП номер телефону Прокопчук! Буду дуже-дуже вдячна!:girl_tender:

15. Korona

Korona New Member

Я теж дуже задоволена цим спеціалістом. Була в нього на Котика і на Батальній. Будучи на 3 міс. вагітності, він мені сказав одразу, що по усіх признаках у мене буде хлопчик та багато іншого.

16. vernata

vernata New Member

Дівчата, скажіть будь-ласка, а скільки коштує УЗД в Слободи? Щось я не зрозуміла, де до нього менше черг: на Чорновола чи в діагностичному центрі?

17. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

vernata, я ходила на Чорновола. 150 грн. Мені сподобалося. Черги не було зовсім, оскільки я прийшла на призначену годину і хвилину.

18. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на Чорновола. В діагностичному дешевше, але є черги.
    п.с. до речі, Володя дуже приємний чоловік і хороший фахівець

19. vernata

vernata New Member

Дуже дякую Jupiter і Сніжна за Вашу відповідь.

20. hobbyhorse

hobbyhorse Member

Всю вагітність ходила до Н. Прокопчук. Дуже задоволена. Окрім планових по запису оглядів, вона мене одного разу виручила "чисто по-людські". У мене була нехороша ситуація, треба було терміново ввечері потрапити на УЗД (виключити внутрішню кровотечу). Ніхто не брався. Бо вже пізно, вечір, черга.. ще щось.. а я свідомість втрачаю практично. Вона єдина мені сказала : їдь, буду чекати. І дочекалась. Прийняла вже після робочого дня. Вже й не пригадую котра то була година.. (спочатку грошей брати не хотіла, бо каже: коли біда, треба допомагати) . Ми дуже їй вдячні. Хороший спеціаліст, хороша людина.