УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Natalchyk

Natalchyk New Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Допис від ybolovytskyh Переглянути допис
    нікого вона не заманює. просто ви прийдете до неї в приватний кабінет на конкретну годину і тоді вас приймуть вчасно, не будете чекати годину і більше. і чай вам запропонують. тут діло в тому, чи готові ви платити за якісний сервіс...

Складається враження, що Ви до неї на чай ходите. Я робила УЗД у приватній клініці, за 150 грн, і без черг. а на 100грн знаєте, якого доброго чаю можна випити?! в Лотоцької такого точно не має.

2. Jarina

Jarina Well-Known Member

ну знаєте.....як ви тутвмієте гарно все описати-обурюватись, то чого ТАМ не підняли кіпіш? в крайньому разі - розвернулась і пішла. То ж не 25 грн, а 250!
    треба було вимагати свого.
    я б там точно за 250 грн. не чекала 40хв, ще й з сечовим повним!
    була там недавно. ВСІМ задоволена. Вартує тих грошей. І сервіс і відношення.
    і ЩЕ раз зробила висновок - як лікар каж щось погане,то стає чуть не ворогом для пацієнта. То такий неписаний закон! ІМХО

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Христь,ну не так.....Я БУЛА У ВСІХ ВІДОМИХ І ПРОПІАРЕНИХ УЗДИСТІВ (палига..лотоцька...скляр...корінець..в клініці титовця в 2 різних..вже не памятаю прізвища і т.д.....і була на звичайному узд в мирона габріеля на симоненка..3 рази мені підтверджували завмерлі..але тричі лікар по-своєму це робив...треба мати такт про таке говорити..от габріель мені ляпнув...чого я ревлю..за 2 місяці знов вагітна прибіжу...корінець спокійно і тактовно пояснив,що це часті випадки...триматися і дав путні рекомендації....
    тому то необовязково мати зуб на лікаря,який діагностує щось не альо....стосовно лотоцької...тепер не ходила,але 4 р.назад 1 год і 40 хв її чекала....
    для мене зе бест з марком був палига..до нього всі 6 разів і ходила..

4. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

Я платила 150грн, тому що я не вагітна, проходила звичайне гінекологічне УЗД, проходила в Лотоцької, тому що лікар якого я поважаю направила до неї, і мені терміново потрібно було зробити, я не з таких людей які хамлять і виясняють стосунки з лікарем, просто я знаю що наступний раз ноги моєї там не буде.
    Я не кіпішую, просто висловлюю свою думку, і нікого не закликаю, щоб до неї не йшли, просто я зробила висновок і хотіла поділитись з вами про сервіс, от і все.

5. Orman

Orman Модератор-бомба

6. Jarina

Jarina Well-Known Member

знаэте... я теж не хамка))) але то не держ. установа. І раз такі гроші "просять", значить має бути відповідне відношення. 40хв. можна і за меншуплату потерпіти-почекати))))
    )))) то я тобі в класниках напишу))))

7. emotions

emotions New Member

Я ходила на 12 тижні до Скляр. УЗД там 100 грн, а записати рухи дитинки на флешку 50 грн. Я записувалася по телефону і прочекала мабуть не повних 10 хв. Хто не хоче довго чекати раджу йти в суботу. Черги практично немає. Ніби як лікар вона хороша. Мене направили до неї з міської лікарні з денного стаціонару на вул. Русових, 4. Я задоволена. Записуватися можна за моб. № 0677276428 Оксана Віталіівна Скляр

8. Олюнчик

Олюнчик New Member

А я ходила на УЗД до Прокопчук. Вже тут багато про неї писали, вставлю і я свої 5 копійок. Дуже приємна людина і хороший спеціаліст. Гарно нам все показала-пояснила і відповіла на всі мої питання. Ціна огляду 70 грн+10 грн запис на диск. На наступний раз - тільки до неї.

9. marsianka

marsianka New Member

я робила Узд в поліклініці- сказали, що в дитини голова завелика "мабуть, хвороба Дауна" :girl_crazy: в терміновому порядку ходила до Лотоцької. Вона все толком пояснила, але мені у неї не сподобалось. Вона дуууууже спішила випровадити мене з кабінету, " бо ж в коридорі он ще скільки бажаючих". Нетактовно, якось. А всі наступні рази робила Узд в "Венері" на Сихові- спокійно, професійно, затишно. Те, що треба для вагітної.:girl_cool: А на УЗД в поліклініку не ходжу тепер взагалі. Для мене ті зекономлені гроші не варті купи нервів.:girl_cray:

10. Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Цікаво!!!
    Вона все толком пояснила, але мені у неї не сподобалось.:girl_crazy:

11. галичанка

галичанка Well-Known Member

То як, правильний діаноз чи ні?
    Lapus'ka, і пишіть "в нарешті мамах", що там у вас, як справи...

12. yakotak

yakotak New Member

от читаю дописи, і таке враження, що ті розрекламовані лікарі платять в ЖК , щоб скеровували саме до них. Зараз вибір величезний, головне , щоб лікар-професіонал і апаратура сучасна.
    Я робила УЗД в залізнодорожній поліклініці, так там апарат старий.а моя сестра на Сихові стояла на обліку в поліклініці, а ходила на УЗД в "Венеру"( то якраз навпроти поліклініки). Сучасний апарат- то все таки перевага, краще видно навіть професіоналу.

13. Олька

Олька Well-Known Member

А моїй кумі в тій "Венері" понаписували фіг знає чого! Після того вона пішла до Слободи і все було в нормі.

14. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я вчора ходила до Пркопчук, я дуууже задоволена. Все таки коли тобі гарно все розказують і приділяють увагу відіграє велике значення!

15. Jarina

Jarina Well-Known Member

ой не скажіть!
    радять в ЖК якраз провірених, толкових уздистів.
    бо зараз того приватного - валом, а толку - 0
    і що з того, що надсучасний апарат? якщо лікар тундук зелений!
    професіонал і на старому допотопному апараті побачить все що треба.
    А такий досвід не за рік і не за 5 приходить.

16. shalunka

shalunka New Member

мені Лотоцька також неприємна( це моя особиста думка). Була у неї на УЗД, патологій ніяких не виявила, але її манера, поведінка, мова- не для мене. Я завжди стараюсь спілкуватись з тими людьми, які мені приємні. До неї більше не ходила. Якщо комусь підходить, будь-ласка.

---------- Додано в 14:13 ---------- Попередній допис був написаний в 14:08 ----------

як на мене, найкраще поєднання- сучасний апарат і досвідчений лікар. До професіонала люди ходять на огляд, отже є можливість придбати сучасний апарат. Можна побачити і на старому обладнанні, але збільшується вірогідність помилки, а нашо воно мені вагітній треба?

17. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Була на УЗД з сестрою в Слободи - лікар дуже сподобався, все гарно розказав-показав, дуже уважний і приємний, нікуди не поспішає і не жене (сестра два рази бігала в туалет - відпісювати зайве:) при тому що то було в діагностичному і була вже черга).Одним словом - супер. Але краще йти до нього на УЗД в той кабінет, що на Чорновола в банківському - кращий апарат.

18. Олька

Олька Well-Known Member

Ми якраз там і були!

19. olerusya

olerusya sweet candy ;)

І я її для себе наразі виділила як найкращого лікаря-УЗдиста! А була я не один раз і в різних лікарів, так що мала з чого вибирати! ну і ціна нормальна! Досі плачу як переглядаю відео 23 тижня вагітності зазняте нею! :girl_in_love:

20. Kitten_Kicia

Kitten_Kicia New Member

Декілька років ходила на обстеження а потім і всю вагітність проходила до Слічної з Батальної.На початках в мене була загроза у звязку з великою гематомою.Ніколи вона мене не страшила.Все акуратно дивилась і детально розяснювала .Зауважень не маю.