УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Svitana

Svitana New Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Прокопчук приймає на Котика 4. Це бічна вулиця Личаківської, є така трамвайна зупинка Котика (можна доїхати №2). Вхід туди за рогом будинку 4.Знаю, що туди треба записуватись наперед.

---------- Додано в 15:46 ---------- Попередній допис був написаний в 15:41 ----------

Про кожного лікаря у кожного своє враження.. Взагалі мені дуже не подобається в центрі Медик, що на Куліша. Була там ще до вагітності 2-3 рази з запаленням яїчника, то поставили не правильний діагноз. Сидять там молоді дівчата, як на мене краще іти на УЗД до лікаря зі стажем.

2. Каміла

Каміла New Member

я сьгодні записалася до Прокопчук на 20 жовтня, тепер не можу дочекатися,що побачу свого солодкого хлопчика..:girl_tender:

3. Olia

Olia Well-Known Member

напишіть будь ласка як записатися до Палиги на УЗД, і де він тепер приймає?

4. Morena

Morena Well-Known Member

І мені цікаво, скільки то тепер коштує?

5. AlbinaK

AlbinaK Member

Я недавно була на УЗД на Русових(здається центр свідомого батьківства). Записалася за 3 дні, сказали коли і на яку годину. Прихожу.... а там десь 8 жінок сидть, частина по запису, частина без пару на одну і ту саму годину :) Ну це буває :) Пройшла я доволі скоро по запису взяли, робила лікар уважно, все видивлялася. Ніяких знімків та відеозаписів нажаль немає, але коштує 40грн. такі от мої враження

6. Soroka

Soroka New Member

Палига має власну клініку на героїв УПА,73 "Альтернатива"
    232-77-83:connie_pull-pigtail

7. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

до 11 тижня-100, потім-190

8. loli

loli миється в бані

Я ходила до Маличанської в діагностичний центр суперовий УЗІСТ

9. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

10. loli

loli миється в бані

ТАК Малачинська Марія Йосипівна я ще на короленка до нї ходила

11. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Ну я не писала, що Герета погана чи неприємна як людина. І я теж може б не так переймалась, якби йшлось лише про мене :) А коли мова йде про маленьке чудо всередині - краще вибирати найкращі варіанти, зваживши усі "за" і "проти".

Можу сказати що за 2 тижні збираюсь до Палиги - який є визнаний авторитет і тоді можу також поділитись результатом :) Наразі лише два інші лікарі з УЗД не підтвредили діагноз Герети :)

12. марі177

марі177 Well-Known Member

підскажіть хто знає,яка ціна УЗД в Палиги(16 тиждень)а то тепер навіть незнаєш на що розраховувати.

13. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

За рекомендаціями форумлянок зробила вчора УЗД в Прокопчук Н.М. на Котика,4. Задоволена на всі 200%! Приємна, весела, все нам детально показала, розповіла, пояснила... А на запитання чоловіка, чи точно у нас буде доця, навіть продемонструвала на моніторі "речові докази". )) Велике всім спасибі за відгуки-довірилася і не шкодую! :girl_wink:

14. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

dsf
    190 грн.

15. lerucha

lerucha Member

розкажу свою епопею з УЗД
    Спочатку на 16-17 тижні була у Прокопчук (про це писала кілька сторінок вище) все було ОК, єдине, виявила вона в серці у дитинки додаткову хорду, але сказала що вона ні на що не впливає. Оце ж бо не сподобалось моїй дільничій лікарці, і вона відправила мене повторно на УЗД на 23-24 тиждень, мотивуючи тим, що в цей час формується серце і треба подивитись, чи дійсно ця хорда ні на що не впливає, але обов'язково я мала піти в МГЦ.
    В МГЦ рівно через місяць після Прокопчук мене дивилась Скляр, про серце не сказала ні слова, її все влаштовувало, проте знайшла у дитини розширені шлуночки в мізках, а у мене передчасне старіння плаценти, все це промовила таким тоном, начебто завтра я помру (добре що я не з лякливих) взяла 100 грн. і відправила до генетика. Та (вагітна на н-ному терміні жіночка) в свою чергу наговорила що у мене обовязково має бути якась ТОРЧ-інфекція виписала аналізів на 500 грн., купу ліків, в інструкціях яких, як я потім прочитала, "вагітним пити не рекомендується")))) зняла касу, дала свій номер і сказала прийти через два тижні на повторне УЗД.
    Тут я вже почала обурюватися, все-таки пішла в Меділайн до головного, він з того списку сказав що вистачить здати тільки два важливих аналізи (в результаті все добре) і порадив піти знов до Прокопчук.
    Ще через місяць я прийшла до Наталі Миколаївни, виклала їй всю історію своєї вагітності, вона мене ще раз подивилася, ніякого передчасного старіння, ніяких розширених шлуночків, ніякої інфекції, дитинка розвивається ідеально, я почуваюся чудово.... а потім запиталася, хто моя дільнича, виявилося, що та просто недолюблює Наталю Миколаївну, от і прокатили мене по-повній і по грошах і по нервах:girl_curtsey:

16. maryshunka

maryshunka Well-Known Member

17. AlbinaK

AlbinaK Member

Мені сьогодні так само дали направлення до Прокопчук, моя гінеколог казала, що вона дуже добре дивиться, записали мене на четвер :) Скільки в неї зараз УЗД коштує, не підкажете?

18. Nadushka

Nadushka Well-Known Member

я була в неї минулого тижня - 70грн.

19. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

і я минулого була - 80 з записом на диск.

20. siriuska

siriuska Member

Привіт,я спостерігаюся у Бісяріна О,Ю.Тут вже читала я про нього але нічого конкретного,хто ходить до нього відгукніться.