УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. SovaBa

SovaBa noctua

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Хотіла писати, але вам вже тел. Гельнер скинули:D.

2. SovaBa

SovaBa noctua

На рахунок Лотоцької: не раджу (не зі свого досвіду)-поки в ПБ була- купа негативних відгуків: неправильно визначила термін вагітносі; не діагностувала коротку(25см!) пуповинку- наслідок-замість КР- запущений патологічний перебіг природних пологів,щипці, море внутрішніх і зовнішніх розривів і т.д.; ін.жінці на 30 тиж.виявила важку ваду серця у плода,+сказала,що дитинка найімовірніше народиться з с-м Дауна:8:-незважаючи на норм.показники АФП і в-ХГТ! Жінка до пологів перебувала в жахливій депресії, майже не їла, схудла, а було дуже важливо при цій ваді серця, щоб дитина мала чим більшу вагу!Дитинка народилась розумово нормальною,вада серця не настільки жахлива:ninja:!!!

• Подобається Подобається x 9
  3. Virginia

Virginia Well-Known Member

А хто робив УЗД на Пекарській,69? Який там спеціаліст?

4. Natalya Engy

Natalya Engy Well-Known Member

Це ви маєте діагностичний центр на увазі?
    Ми ходили туди на 24тиж. Не можу пригадати прізвища (здається Шкредов , звати Сергій). Відгуки про нього були дуже хороші, як про спеціаліста. Навіть на третьому УЗД, коли спитали, де була перед тим, відповіли, що після нього вже нема чого дивитися.

Мої враження: не привітався, чоловіка "відсадив" в другий кінець кімнати зі словами :"Всі хочуть дивитися", мені нічого не показав, дивився довго, коментуючи про себе "так права ручка, є, так пальчики, так тут все добре...", потім сказав :"все добре, нормальний хлопчик" встав і пішов до компутера. Навіть не встигли нічого йому заплатити. На "дякуємо, до побачення" голови не повернув. Ось так.

• Подобається Подобається x 1
  5. Angel

Angel Well-Known Member

а я була в нього на 7 тижні,підтвердив вагітність.дуже добре і привітно поставився,оштувало 50 грн. П,С.....певно в нього тоді настрій був не дуже:ninja:

• Подобається Подобається x 2
  6. Kandy

Kandy Well-Known Member

Дівчата а хто що чув про Сімекс-Соно. Лікар Довгань. Чи там роблять УЗД вагітних?

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Шкредов свого часу вважався учителем усіх львівських УЗДистів і ще кілька років тому у Львові він був найкращим. На жаль,потім через певні проблеми,його репутація "підупала".Я,знаючи його як найкращого спеціаліста,пішла на терміні 14 тижнів. На цьому тижні він уже навіть стать дитинки розгледів.Щоправда,крім того,поставив мені невірний діагноз,який мало негативно не вплинув на усю наступну мою вагітність. Завдяки тому,що потрапила до хорошого лікаря з пологового,мою вагітність вдалося "витягнути",діагноз Шкредова у двох інших УЗДистів згодом не підтвердився.

• Подобається Подобається x 2
  8. Taska

Taska Well-Known Member

я також цю лікарку люблю і ходжу завжди до неї:)

9. Kandy

Kandy Well-Known Member

Дівчата порадьте будьдаска нормального УЗД-ста. У мене 12 тиждень, на наступному тижні маю іти на планове УЗД. Мене знову напавили на Симоненка. Але я про того лікаря вже начиталась. та він і на мене не дуже враження справив.

• Оптимістично Оптимістично x 1
  10. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Кажуть, що Корінець дуже хороший, почитай попередні сторінки, то здається там є про нього інфа:)

11. Kandy

Kandy Well-Known Member

Дякую. Взяла вже до уваги.
    А хто може мені детальніше про Рібун розказати?

12. Angel

Angel Well-Known Member

П. С.в Вас якраз такий термін шо буде дуже класно всьо видно:)акробатичні трюки малявки:)

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

про Рібун не можу, можу про Гураєвську на Батальній. Лілія Апполінаріївна дуже хороший спеціаліст, я в неї робила всі ультразвуки під час вагітності. Дуже задоволена. Дуже уважна і акуратна доктор.

14. Kandy

Kandy Well-Known Member

Цікаво, а як то?

Якщо можна то вишліть будьласка данні. І скільки коштує. Я зара ззбираю усю інформацію про всіх. І буду вирішувати куди записатись.

Останнє редагування модератором: 30 Червень 2009
  15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

prujmaje na Dzhambyla,rosklada na zhal he pamjatajy:umbrage: moloda mama,xorosha ljuduna-wse roskasyje detalno,stawlennja prosto syper:)

16. галичанка

галичанка Well-Known Member

Чи не підскажете мені, де можна зробити УЗД 3 травня неділя вечером або 4 травня понеділок ранком (у ці вихідні)? Дуже потрібно...

17. Іриска

Іриска Well-Known Member

на Топольній, у відділенні швидкої допомоги!

18. Анютка

Анютка Well-Known Member

тільки не на Топольній !!!! у подруги на вихідних були дуже болючі місячні, вона думала, що апендицит, але хірург сказав поїхати на Топольну на УЗД подивитись по жіночому - то їй там такого наговорили - вже хотіли класти в лікарню на операцію !!!! інший УЗДист їхніх діагнозів не підтвердив
    справа ваша - але не раджу

19. галичанка

галичанка Well-Known Member

В клініці Титовця можна в понеділок, але там 120 грн... :no:
    Якщо не знайду іншого порядного місця за меншу ціну, то піду туди... Там все таки прилад сучасний, і гінекологи є,а не загальне УЗД на невідомо якому приладі.

20. Анютка

Анютка Well-Known Member

я в суботу була на Лисенка, у Скляр. Заплатили 120 грн., я, чесно кажучи, офігіла !!!! на 12 тижні платили 100, вже 120