УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Soroka

Soroka New Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

скерували до прокопчук на узд , то я ще такої хамки не зустрічала і взагалі вигляда як якась шарашкіна кантора,теж по запису,чекала 1,5 год:d23::connie_pull-pigtail

2. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

3. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

4. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

5. murawka

murawka New Member

ТО, певно, у них ізКорінцем сімейне покрикування. На перше УЗД я прийшла на 14-15 тижні (по строках рахували, що то-кінець 12), то він так орав на мене. Бо, мовля, деякі ускладнення у дитини, якщо є, вже на такому строці не виднро. де я була раніше, що я собі думаю і т.д. Я розумію, що то прошняпала, але тон, яким то все подавалось привів до того, що в мене після УЗД істерика на 3 години була. Може, так він хотів мені мозги вправити, не знаю. Єдине, чому пішла наступні рази до нього, все таки рекомендують, як хорошого спеціаліста. Та й відношення, на скільки я зрозуміла, таке від втоми і власне великої кількості клієнтів. Наступні рази на його настрій просто не звертала уваги.

6. Orman

Orman Модератор-бомба

ну, напевно, раз ви по другому разу ходите і ще й інших посилаєте до таких хамів, то заслужили на таке ставлення.

Це ж як треба себе не поважати щоб таке терпіти.

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

8. Маріка

Маріка Well-Known Member

Я була в середу у Прокопчук, то про неї у мене склалось приємне враження. Запис був змістився на пів години, то вона вийшла і перед всіма вибачилась. Декілька людей просили приняти їх без запису, то вона сказала, що обовязково всіх прийме, незважаючи на те, що погано почувається.
    Нам з чоловіком все гарно, докладно показала і розказала. В нас обох позитивне враження і на наступне УЗД знову підем до неї.

9. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Ми одного разу також чекали , бо прийшла дівчина без запису , але її чоловік перед всіма вибачався , і напевно щось було там серйозне , бо ним аж трусило під кабінетом.

10. sherry

sherry Well-Known Member

Поділіться будь-ласка телефоном Війтовича хто має. Дякую

11. Ромулька

Ромулька New Member

А де він приймає, за якою адресою

12. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Війтович приймаєв Астарі на вул.Зигзаг,5 (це медико-діагностичний центр), і ще на Лисенка в медико-генетичному центрі.

13. Borodinka

Borodinka Well-Known Member

Була я сьогодні на УЗД на Джамбула. "Сервіс" і обслуга не до порівняння з п.Н.Прокопчук (візит до неї - справжнісіньке свято)!!! Місця для чоловіка нема (я вже мовчу про ще 2 дочок!), монітор тільки для лікаря - лежиш і нічого не бачиш!, навіть туалетного паперу, щоб витерти той гель, не дали (добре, що свої серветки мала). Про те, щоб подивилися на щитовидку, і мови не було!!! Коштує це 50 грн.

14. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Дівчата, хто має телефон Скляр Оксани Віталівни? Скиньте будь ласка в пп.

15. мамочка

мамочка Well-Known Member

Хто робив УЗД в пологовому при Медінституті? Куди звертатись? Де саме той кабінет знаходиться? Чи треба попередній запис? Скільки коштує? Хто може порадьте нормального УЗДиста

16. Сонце

Сонце Well-Known Member

Дівчата, а чи є різниця де робити УЗД в Прокопчук - на Лисенка чи на Котика? там різняться апарати, ціна?
    дякую )))
    на 12-13 тижні була у Війтовича, приємний у спілкуванні, але все дуже швидко оглянув, особливо не показував нам, каже: "нема проблем, нема чого дивитись довго..." може й правий був. коштувало 100 грн, на Лисенка. Зайшли в кабінет через годину після своєї записаної години ((

17. Злата

Злата Well-Known Member

Так апарати на Лисенка і на Котика відрізняються, на Лисенка ніби кращий
    на Лисенка, крім того краще розсташований другий екран, зручно дивитися

на Котика Наталя Миколаївна завжди казала ціну, а на Лисенка сказала скільки не шкода:confused:

18. silvia

silvia Well-Known Member

підкажіть хто робив УЗД у Слободи Володимира Олексійовича скільки вартує така процедура??

19. медведик

медведик New Member

УЗД робила на Лисенка у п.Війтовича зимою 2009 і цілком задоволена. Шкодую ,що вдруге не була на прийомі у нього, а в п.Лотоцької. Тепер чекає на другу дитинку моя сетра, хочемо знову до п.Війтовича звернутись, а номер телефону я загубила, дівчата якщо хтось має то напишіть в пп. Дякую.

20. opko

opko Member

Я робила УЗД в Слободи на Чорновола у травні - це коштувало приблизно 110 грн.