УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Lvivna

Lvivna Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

А ви самі питайте, я питаю - він відповідає, я це зрозуміла на другому УЗД в нього, складається враження, що він трохи людина настрою, якби не запитала на останньому за стать дитини - то би й не сказав!..:girl_crazy: Коли щось не так - то він сам все дуже толково пояснює, заспокоює, і може навіть сказати, що краще пити, щоб підтримати вагітність. Кажуть, що він якраз і генетик...

2. murawka

murawka New Member

Так і робила, всі питання після УЗД задавала і не вступалась, поки він не дасть відповіді на всі. За стать таке ж саме було, питав чоловік( його то більше цікавило:girl_yes:), а лікар- а вам що, не все рівно? От вже на останньому УЗД він якийсь вже людяніший виявився.В принципі, то його особисте- настрій, вигляд (хоть фіолетовий у крапочку:girl_smile:) головне, щоб не відбивалось на професійних якостях і не впливало на результати трактування УЗД.

3. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

розумію,що не межа,прочитала тут всю тему,але маю на увазі,що бувають там всілякі з фото-відео тощо,по півгодини,а в нас,як на мене,звичайне собі узд,проте я собі так і налаштувалася - десь до 150. а вирішила до нього,бо мені близько...
    правді,близько до Чорновола,а до Пасічної не так щоб дуже:girl_mad::)

4. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

УЗД без доплометрії (здається, так називається) коштує 100 грн., а з нею, а то вже після 18 тижня - 120-150 грн

5. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

я маю з ким порівняти. Крім того- Володимир чудова людина і знавець своє справи. Якби ви знали, скільки він йшов до власної мети!

6. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

7. Wariatka

Wariatka New Member

Слухайте уважно дівчата і робіть висновки, як я проходила УЗО (з приводу всіх лікарів можу дати телефони):
    1 УЗО - безкоштовне (ну майже, тицнула 20 грн. лікарші) на 6 тижні у Ференц Наталії Мирославівни. Уважненька така, подивилася мені ще + купу органів. Приймає на Пекарській.
    2 УЗО - 150 грн. на 19 тижні у Рібун Т.М. на Кониського в центрі здоров'я Лотоцької. Настрашила мене (а то було якраз день до весілля) низько малий, дрібненький, загроза...... я в сльози. Чоловік хотів записати відео, та сказала, що все-одно за 2 тижні ще назначать вам обстеження (ну...... ще прийдете і ще заплатите) тоді буде краще видно, хоча видно було все чудово, навіть чоловічий орган вгледіла. Жахливі враження.
    3 УЗО – 85 грн. на 25 тижні у Прокопчук Наталії на Котика. Чудова людина, так вмовляла малого показати пальчики, а він все їх до ротика. Заспокоїла, каже, що то малятко пізніше трошки причепилося, от і меншеньке. Записала все на диск, чоловік просто в захваті і я.
    4 УЗО – 65 грн. на 30 тижні у Дубець Галини Степанівни, що на Рапопорта в пологовому. Є і апаратура для запису – нічого не записала, покликаючись на те, що то в приватних записують. Так швиденько дивилася, що медсестра не встигала записувати. Я лежачи абсолютно нічого не бачила, чоловік за її спиною…….. після обстеження медсестра сказала, що 65 грн…….. я була в шоці…. За що, і це безкоштовне обстеження, хотілося не платити, але дуранули і заплатили, треба було запитати, щоб показали, де пишуться такі тарифи (перед нами 60 грн. заходили жінки) і щоб чек дали…….. ЖАХ. Медсестра заховала собі під стіл і на тому все..

8. Ester

Ester New Member

До Прокопчук запис по тел ? напишіть людоньки телефон і адрес в приват (як туди добратися) з попереднею вагітність була в Лотоцької,тепер треба щось змінити...

9. Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Якщо Вас:girl_crazy: послухати,складається враження,що Ви працюєте по завданню...З тексту зрозуміло,хто дав завдання.
    1 УЗО - безкоштовне (ну майже, тицнула 20 грн. лікарші) на 6 тижні у Ференц Наталії Мирославівни. Уважненька така, подивилася мені ще + купу органів. От так и живемо в нашій державі з "тицканням"!!!А от цікаво дуже,чого-ж наступного разу не ішли туди-ж само????Дешево і сердито!!!Халява пліз...
    2 п.Рібун:Настрашила мене (а то було якраз день до весілля) низько малий, дрібненький, загроза...... я в сльози. А як могла таке говорити???Ще й на передодні!!! Кожна людина не хоче чути погане...Але ж Ви вже були попереджені,і знали як себе поводити!А на рахунок контролю через 2 тижні:а Вам самій не цікаво проспостерігати зміни?А якщо динаміка позитивна,це ж суперово!!!І ніхто не може Вас заставити йти в те саме місце. Не розумію чому враження жахливі???
    3 "БЕЗ КОМЕНТАРІВ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Цим все сказано...
    4 Сама була на Джамбула...Каламбур вийшов...:girl_crazy:дали квитанцію ,оплатила в ощадкассі! Задоволена всім!!!А хто "дуранув"...
    Ну и що в тому хованні в стіл???А ви хіба не хотіли віддячити? За те що У Вас все гаразд,за те що лікар затратила на Вас свій час,а могла б і каву попивати...і відмовляти таким невдячним пацієнтам...А Ви раді цікавості спитайте про зарплату медсестри, і якщо Ваших 10 чи 5 гривень отрапило до неі,то вже ніхто не збіднів.
    P.S:потрібно тішитися вагітністю і побільше розмовляти з малям,і менше негативу і більше позитиву і все буде ок!!!

10. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

Повністю не згідна!!!!! Я - особа не зацікавлена (не подруга, навіть не знайома, і не бізнес-партнер, а просто - пацієнтка)!!! Просто і першу, і другу вагітність спостерігалась саме в Прокопчук і лише в неї! І лише за власним бажанням. Мала деякі проблеми на 2 вагітності - вона єдина мені все нормально пояснила, заспокоїла (на відміну від гінеколога, яка відразу відіслала на аборт). І все дійсно було ОК. Вона взагалі дуже ХОРОША людина. А про таку без "завдання" хочеться щось хороше написати!!!! Побільше таких от спеціалістів!!!!! І ніхто нікого не заставляє йти до якогось певного лікаря, висловлюємо лише власні враження!

---------- Додано в 17:53 ---------- Попередній допис був написаний в 17:52 ----------

Я Вам зараз скину телефони, якщо вони звісно за пів року не змінились.

11. Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

"На вкус и цвет товарища нет"

12. Wariatka

Wariatka New Member

Мені аж самій цікаво, хто це дав завдання. По кожному пункту є що сказати, але так розумію, що не дойде.
    Хотіла поділитися враженнями, але як видно є дуже "розумні", які люблять втицьнути свої копійки.

13. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Та що ви кажете, справді могла би???? Може вона ще й послугу робить вагітним, що УЗД проводить, може то вона не на роботі, а волонтер??????????? Про зарплату не будем, в нас багато хто має "невисоку" зарплату. От якраз такі як ви роблять все щоб медперсонал думав, що робить комусь послугу коли ставить крапельницю, колить укол, бере аналізи, миє підлоги, робить УЗД, приймає пологи в кінці кінців - а не виконує свою роботу. Тому давайте не будем про те, хто і що міг би робити в свій робочий час!!!!

14. Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

"Хотіла поділитися враженнями, але як видно є дуже "розумні", які люблять втицьнути свої копійки."
    Дуже однобокі враження!!!
    Закінчую дисскусію- нема :xaxa: з ким!

---------- Додано в 22:13 ---------- Попередній допис був написаний в 22:01 ----------

А, з Вами шановна Лідочка майже погоджуюсь,але є кілька але...

15. Holly

Holly Moderator

16. Arno

Arno New Member

то хто вас всетаки оглядав ?

17. Wariatka

Wariatka New Member

В центрі Лотоцької, а лікарка Рібун Т.М.

18. Arno

Arno New Member

то чого таке пишете тоді?

19. airy_cat

airy_cat New Member

Останнє редагування: 30 Липень 2010
  20. Klava

Klava Member

Хто б казав про однобокість, коли у половині ваших дописів телефон приватної клініки Лотоцької, а в іншій половині - дифірамби цій лікарці. Більше не спромоглись нічого написати... Невже все так погано в Лотоцької, що вона такого тупого піару в лоб потребує?