УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. belik

belik New Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

я була в неї тільки на Котика

2. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Як я була на 18 тижні , то саме УЗД коштувало 60 гривень , а з диском уже 80 ))))

3. Gysochka

Gysochka Member

ой Людоньки розказала мені тут знайома історію про Лотоцьку. Вона до неї пішла на перше УЗД та заміряла дтинці ніжку в 9 мм,сказала шо вона крива, наговорила ,що дитинка буде інвалідом, будете все життя мучитись.Запропонувала зробити аборт, і тут же сказала ,що має хорошого лікаря який зробить їй чистку.Коли моя знайома почала плакати, та :"Чого ти плачеш, тішся шо побачили зараз....." Короче кажучи, ви собі уявіть її стан. На другий день знайома пішла на інше УЗД де дитинці заміряли ніжку =13,6 мм і все ок.
    Незнаю в мене просто слів немає. Як та Лотоцька живе,і як вона буде відповідати перед Богом,якщо вона це все робить з вигоди

4. Каміла

Каміла New Member

нарешті я вчора була на УЗД в Прокопчук:girl_tender: дуже приємна і розумна жінка..ретельно мене (моя малятко) оглянула, все це записала на диск разом з серцебиттям..ми з чоловіком були щасливі побачивши нашого синочка! зробила нам три фотки) ми рішили з чоловіком, що наступне УЗД (перед пологами) ми підемо до неї! і досить дешиво я рахую в порівняні з Палигою, бо до того ми були в нього, на 12тижні в нього коштувало 190грн, а в Прокопчук дійсно 80грн разом з диском..дівчатка дякую за допомогу!:girl_wink:

5. Злата

Злата Well-Known Member

може хтось написати точну адресу Лисенка, де узд проводять?

6. Sera

Sera Я хотіла не зовсім так. Та це те, що я хотіла.

Лисенка 31а.
    Це між 29 і 33 номером заходите в міні провулок- зліва червона будівля:girl_wink:.

7. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

Була сьогодні на уЗД у Скляр, ще раз можу підтвердити, що лікар дуже приємна і професійна, дуже прискіпливо дивилась і мозок і сердечко і внутрішні органи малечі, хвилин 15-20 тривав весь процес. Ціна 100 грн. А найголовніше, що я тепер знаю, що в нас буде синочок!:girl_in_love::girl_dance:

8. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Дівчатка,скажіть,а треба напиватися перед УЗД?

9. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

хі-хі, ото написали...Ну власне, якщо гінекологія - то треба, а якщо внутрішні органи, щитовидка, серце і тд. - то не треба, але треба натще прийти.

10. Rosynka

Та я підозрювала,що слово сподобається:)
    а якщо малятко дивитися,то треба,так?

11. madchen

madchen Member

Ми були у Скляр 7.07. Справді дууууже приємна людина!!!!Враження тільки позитивні як від лякаря так і від самого процесу дослідження!!!!!!!! Ми заплатили 150грн. з записом на диск. І в нас теж показався хлопчик-битрунчик!!!(це важко було не побачити:girl_tender:!!!!!!!!!!!!! )

12. airy_cat

airy_cat New Member

Нет, не нужно.

13. madchen

madchen Member

Не обов"язково. Хіба при маленькому терміні, коли погано видно, лікар може сказати попити трохи води. Це в кожного індивідуально. Я була вперше на 14 тижні, то все було добре видно!!!

14. Rosynka

були ми сьогодні в Слободи В.С.,правда,не на Чорновола,а в діагностичному центрі на Пекарській. порівняти поки не маю з ким,але враження позитивне,дивився недовго,вчора по тел. записалася,на яку записалася,на таку і прийняв. нічого дуже не коментував,але в кінці повернув екран до мене ,показав :"оце ваша дитинка,отут головка,тут вже кінцівочки ростуть..." і т.д. (якщо відверто,то з тих плямок на моніторі я не дуже розрізнила то все:confused:,але каже чоловік,що він таки бачив і зараз мені все НАМАЛЮЄ!:mocking::rolleyes:)
    нас просто втішило те,що ВСЕ ОК!(після минулого досвіду я кожного слова його чекала аж напружившись внутрішньо)так що нічого ми його дуже й не питали...
    з того всього найбільше чи то сподобалося,чи то вразило : звук серденька нашого малятка! такого ще мікроскопічного,а такого вже працьовитиго!!!:girl_tender::girl_dance:
    заплатили 100 грн. трохи дорого,але хай там. як то кажуть - за добру звістку не шкода.

15. Mamusya

"Это еще не предел" (с). Хоча в нашій медицині уже цінових меж давно не має......

16. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

В нього прийом тепер по запису всюди, так що й на пекарській ви не чекали б в черзі

17. murawka

murawka New Member

Від лютого місяця на Котика я платила по 70 грн., а вже останнього разу ( минулої п'ятниці) 80.

18. Mamusya

В лютому ходила до Прокопчук на Котика , то з записом на диск платила 80 гривень. Без диску було 60.

19. murawka

murawka New Member

Я у Корінця була. Цікавенький такий дядько, строгий, зайвого слова з нього не витягнеш. Щось так помічниці говорить, а я лежу і страхи збирають, чи ті всі цифри добре щось означають. Прийоми завжди призначав на 18-19 год., певно за день вже виговорювався і вислуховував багато чого, тому такий неговіркий.
    Вроді, толковий, але зрозумію то вже після родів, коли мацьопку здоровою побачу:)
    По крайній мірі, коли сумнівні були результати на АФП, то все таки заспокоїв, казав поменше читати всякої літератури, бо пишуть все рівно не генетики, а розшифровувати вміють лише вони.

20. Mamusya

Зато його сестра - Прокопчук, компенсовує його мовчазливість :haha:)) Вони двоє - толкові узисти.