УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Вітаю!!! .....а який у вас термін.....

2. DarkNess

DarkNess New Member

дякую, - 22,5 тижні.

3. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Ура!!!В наших рядах прибуває!!!:tanksmile:

4. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А я пораджу лкаря Слободу Володимира Олексійовича. Зараз має кабінет у приміщенні інституту банківської справи на 700-річчя. Дуже хороший спеціаліст та просто приємна людина. Дуже ретельно робить огляд та ще й безкоштовно консультує.

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

була в нього на УЗД, погоджуюсь, дуже приємний і гарно все розказує, приймає рівно в тій годині на котру записані:)

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

це мій колишній сусід! Знаю його ще з дитинства. Він направду дуже хороша людина. А під час своєї вагітності, випадково потрапила до нього на УЗД ще коли він працював у "ДВ" ( я цього не знала). І була приємно вражена ще його кваліфікацією. Так що однозначно "підпишуся" під хорошими відгуками.

7. Mariana

Mariana Well-Known Member

Я теж як була на Лисенка, то прочекала 2 години. Але сам огляд мені сподобався, хоча теж тривав недовго і а диск відмовились записати, можливо через те,що попросила в кінці огляду. Це мене дивилась Лотоцька. А наступного разу в неї в приватній клініці все пройшло без запізнень і диск записали. Та й ціна однакова - 150 грн + 10 грн за диск

8. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Тепер вже 250 грн

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

то вона вас дивилась? бо наскільки мені відомо в її центрі завжди якщо до неї на прийом то 250 грн, якщо до іншого спеціаліста то 150 грн

10. Олька

Олька Well-Known Member

Дівчатка, підкажіть як попасти до Жельова? Треба записуватись чи "жива" черга? І чи в 12 тижнів буде вже видно ХТО в животику?

11. Prutylyatko

Ще не видно, хто в животику. Можуть по куту розташування ніжки малечі дати прогноз 70%, але то як який лікар.

12. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

А куди саме Ви хочете записатись до Жельова ? В Біокурсі - то напевно за їхнім телефоном , а якщо в Чорнобильській лікарні , то якщо не помиляюсь тел. 2-720-720

13. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

а ще по формі хребта ( у хлопчиків він масивніший), але це теж залежить від лікаря і процент похибки ще великий. Тому,зазвичай, ще стараються не прогнозувати.Мені в 14 тижнів Шкредов стать сказав, моїй братовій десь у 12-13 тижнів- Прокопчук.

14. Prutylyatko

Мені Слобода в 12 тижнів два рази вгадав зі статтю малечі.

15. Fikys

Fikys New Member

Дівчата хто ходив на огляд до Війтовича на Лисенка? Я на перше УЗД ходила до Прокопчук (і була дуже задоволена), а лікарка виписала направлення до нього і сказала що він добре дивиться серце. Поділіться враженнями і скільки коштує його огляд.

16. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Я ходила до Війтовича в Астар. Там УЗД вагітної коштує 120 гривень. Коли через 2 тижні приходила на контроль гематоми , то сказали заплатити 60 гривень, так як дивились тільки один момент і все.
    Моя коліжанка водила до нього в той же Астар свого малого , якому 2,8 на УЗД внутрішніх органів. Він дивиться діток уважно , і має ще свій кабінет в ОХМАТДИТі. В принципі , дядько уважний .
    А Прокопчук мені казала , що на 14 тижні може сказати хто в животі :girl_in_love: . Піду до неї на наступний тиждень .

17. Надька

Надька Well-Known Member

а не часто на узд ви ходите, питаю бо багато говорять шо можна 3-4 раз від сили за всю вагітність!!!

18. Tagonga

Tagonga New Member

Мені Палига на 13-му тижні сказав, що коли я прийду на друге УЗД в 20 тижнів - тільки тоді скаже. Може певною мірою перестраховується... :girl_in_dreams:

19. Fikys

Fikys New Member

Дуже дякую Mamusya! Я ходила до Прокопчук на 14 тижні і вона сказала що в нас хлопчик. Я запитала чи точно, а вона сказала що точно буде коли народиться :girl_haha: , але якщо в нас буде дівчинка, то їй за себе буде встидно :girl_wink:

20. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Мені теж Прокопчук сказала, що з 14 тижня стать визначають. Робила в неї УЗІ на 13 тижні, то приблизно хто буде сказала, але казала щоб дуже не настроювались, пізніше УЗІ буде точнішим.