УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

ага, а ще не тільки Палига пішов, там більша половина медперсоналу з ним перекочували:) просто не всі ще про це знають:), бо

:)

2. Злата

Злата Well-Known Member

я пропонувала до Палиги відразу після того візиту, але сестра була дуже засмучена

Уляночка дай будь ласка телефон і адресу до Палиги

3. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

вул. Героїв УПА (колишня Тургенєва), 73
    тел. 232-77-83
    моб. 0632301872
    ЩАСЛИВО!!!!!!!!

4. Олюська

Олюська Well-Known Member

Ми були в суботу у Прокопчук. Дуже задоволені, бо, незважаючи на те, що лікар виглядала доволі втомленою, не лінувалась давати коментарі, гарно все описала, показала, піджартувала. Приємна і уважна, не спішить (на відміну від Лотоцької). Отримали дві фотокартки та ще й диск, хоча я про диск нічого не казала. Заплатити 80гр.:) Планую й надалі в неї обстежуватись

5. Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Я коли була вагітна січень-вересень 2009 року на УЗД ходила до трьох спеціалістів: Габріель (поліклініка на Симоненка), Лотоцька ( генетичний центр, приватний кабінет на Кониського), Прокопчук (на Б.Котика). Мої враження такі:
    1)Габріель - спеціаліст видно хороший, але коментарів дає дуже мало, треба все випитуватися Ціна 60 грн.
    2)Лотоцька - відомий на всю Зах. Україну спеціаліст, великі черги, відчувається дискомфорт, коли серед великої кількості людей одні виходять стрибають і тішуться, інші плачуть, на пегше УЗД затратила цілий день, можна один раз піти, щоб впевнитися, що все гаразд. Ціна в приватному кабінеті 250 грн.
    3)Прокопчук- дуже уважна, зосереджена, видно хороший спеціаліст, все розказала,показала, деякі частини тіла навіть по три рази, показала волосячко дитини, всі органи, крім того зробила всі необхідні заміри. Ціна 60грн. Нею найбільше задоволена, всі раджу.

6. belik

belik New Member

Була сьогодні у Прокопчук на Б.Котика. Направду дуже хороший лікар. Привітна, все дуже гарно показала, розказала, пояснила. Надала певні поради, щодо вагітності. Гарно записала диск, і навіть серцебиття записала. Чудові фотографії, так зловила момент, що все гарно видно. Я теж її раджу всім

7. Sanmarina

Sanmarina New Member

Привіт! Підскажіть,чи можна у Прокопчук зробити УЗД+доплер? І скільки це буде коштувати(якщо хтось знає)? На всі УЗД ходила тільки до неї,дуже задоволена!

8. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Доплерографію вона повинна робити (коли я просила дати послухати , як б"ється сердечко на 12 тижні , то вона сказала , що доплерографія робиться на пізніших термінах - і при показах). Вартує подзвонити до неї в кабінет і запитати . Вона , або її медсестра дадуть точну відповідь.

9. olenkaS

olenkaS New Member

можливо повторюсь....за вагітність я робила десь 5 узд,доплер і серцебиття...на 12 і 13 тижнях в клініці (Юрія... забула чесно кажучи,на поспекті свободи біля Оперного).лікарка приємна і на 13 тижні мене попередила,що з дитинкою все добре тому не потрібно так часто ходити (хоча обидва рази йшла по скеруванню лікарки з полікліники в якої стояла на обліку).це була осінь 2008р.і коштувало як усюди 120грн....на 19 тижні попала до Лотоцької (в лаболаторію симекс-соно на Кармелюка) тому що всі радили її як гарного спеціаліста.дивилась хвилин 15-20.все детально показала розказала,сказала приблизно дівчинка,але не впевнена.порадила прийти після 21 тижня в Охмадит,подивитись серце дитини на ліпшому апараті,сказала можна взяти диск для запису...на 23тижні (початок лютого 2009) була в Лотоцької в Охмадиті.оскільки подруги попередили,що там черга на 3 години не дивлячись на запис на конкретну годину, я поводилась спокіно,дивилась кіно по мобільному,чекала своєї черги (невуватись сенсу не було).записали на 15.15 годину попала на огляд о 17.30.5 хвилин огляду,сказала що 300% буде дівчинка і все добре,все в нормі.огляд розчарував відношенням,суцільний конвеер,кожні 5 хвилин нова людина.не встинеш вдягнутися як роздягали вже наступну.коли я нагадала про диск мені сказали що на це нема часу - ви ж бачите яка черга (хоча як я зрозуміла там завжи так,записують по 3-4 людини на кожні 15 хвилин за місяць до огляду)...на 29 тижні робила обстеження в інтерсоно (коли радилась з лікарем до якого туда ходила на консультаці де ліпше робити в них чи в лотоцької лікар сказав вибирати самій,оскільки Лотоцька надзвичайно хороший спеціаліст в цій області,але й в них чудовий лікар)зважаючи на останній огляд у лотоцької вирішила робити в інтерсоно.все пройшло добе,все показали,пофоткали,розказали...
    на 32 тижні робила доплер в кабінеті на Джамбула,була молода приємна жіночка ,лякали щоб не попасти до чоловіка,бо він розказує суцільні жахіття про дітей(ціну не казали,сказали скільки вважаєте за потрібне-травень 2009)(нажаль не памятаю прізвищ лікарів,може ще знайду),сказали що пуповинка обмотана тричі,але не страшно,ще може розмотатись і кровоток йде добре,тому хвилюватись не потрібно .... 2 рази слухали серцебиття в завідуючої консультації в поліклініці на Руській (по 50грн-травень 2009) (хоч з виду була трошки сурова,але відносилась добре і порадила лікаря для пологів)

10. belik

belik New Member

Прокопчук, мені навіть на диск записала серцебиття нашого малюка

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

12. olenkaS

olenkaS New Member

вона питала в якому пологовому я планую народжувати,тому радила на Джамбула

13. НЮША

НЮША New Member

Робила УЗД на Лисенка у Лотоцької.Враження не найкращі.Записувалася за місяць ,коли передзвонила,щоб переконатися,мене у списку взагалі не було.Коли нарешті попала туди,то провела в черзі пів дня,черги закручені.Вся процедура пройшла за хвилини 3,я навіть не встигла нічого запитати,як на моєму місті вже лежала інша вагітна.Медсестра,як у підпільному кабінеті прошепотіла- сто гривень.Ніяких дисків та запитань.Добре,що з дитинкою все добре було,тому на таких речах увага не загострювалася.

14. Mamusya

Я сама одного разу провела на 37 тижні майже три години в черзі на Лисенка . І це була субота , святковий день - день міста . То був жах. Крісла не зручні , місця мало , купа людей .

15. mysika82

mysika82 миється в бані

За всю вагітність кілька раз робила УЗД і кожен раз у різних місцях. Вперше - у лікаря Габріеля на Симоненка. Знаю, що всі його дуже хвалять, але мені не сподобалось. Коли робив мені обстеження, то паралельно показував медсестрам фото з свого відпочинку на компі:girl_haha:.Що тут скажеш....Вдруге робила УЗД на Раппопорта в Рібун Тетяни Миколаївни. Враження найкращі. Дуже гарно все розказала і показала, та і оплата порівняно невелика (50 грн). Перед пологами робила УЗД у Винницького на Мечнікова. Теж нічого, хоч порівняно з Рібун, дещо гірше. Та і заплатила удвічі дорожче, 100 грн. (я тоді ще не була оформлена в пологовий, а так УЗД там "безкоштовне":girl_haha:)

16. Smokky

Smokky New Member

А я ще до вагітності два рази була на УЗД у Прокопчук. Враження вона на мене справила не дуже приємне. Була якась нервова, кожне моє слово коментувала. А коли я сказала що моя лікарка просила їй подзвонити коли мене будуть дивитись, то вона взагалі на мене наричала, шо вона сама знає кому і коли дзвонити, а моя справа лежати тихо та відкрити живіт. Але це було в кабінеті в поліклініці на Медової Печери. А коли я вже до неї записувалась на Котика на УЗД по вагітності, на 6-му та на 12 тижнях, то вона була дуже приємна. Останній раз я з чоловіком була, то він їй стільки питать назадавав :) , вона на все чемно відповідала. Дала купу порад що варто робити, а що категорично не можна. То він на радостях купу грошей дав, та здачу не хотів брати (за що потім получив). Може там вона краще до пацієнтів відноситься? А може просто треба під настрій попасти? А от спеціаліст вона дійсно дуже хороший!

17. belik

belik New Member

Коли я була в неї, то вона розповіла , так між іншим, що в поліклініці в неї просто жахлива обстановка, і постійні нерви як від пацієнтів так і від співробітників. Одним словом, відносини в неї там не дуже хороші і напевно відповідно і настрій

18. Mamusya

Будь-яка людина любить порядок в черзі . А в поліклініці до неї ведуть "своїх" пацієнтів - без черги. І причому багато. А народ, який сидить затискаючи ноги , потім в кабінеті каже своє ФЕ. Причому і відмовити вона не може , і тішитись з додаткових клієнтів нема сильно чому. Бо черга під кабінетом не зменшиться від того. Плюс в неї на Лисенка ще кабінет. Як на мене , то у власному кабінеті вона відпочиває :girl_smile:

19. Smokky

Smokky New Member

Головне щоб цей відпочинок не позначився на якості роботи. Хоча поки що нарікань на неї не чула в професійному плані, всі дуже хвалять.

20. DarkNess

DarkNess New Member

Я чула, що Джамбула на літо закривають на ремонт. Так шо, кому родити літом, перестрахуйтесь.

Була на узд в Палиги. Спеціаліст він супер і людина теж:y::y::y::y::y: Апаратура в тому центрі тоже модняча. Є монітор для вагітної. Чекати не довелось, все точно по запису. Лікар він дуже приємний і привітний, з ясним і щирим поглядом, простий у спілкуванні. Всьо розказує, коментує. Повимірював "габарити" малечі, і першим ділом повідомив нам, що буде хлопчик! :radist::girl_claping: Класно! :radist: Радості без меж. Ми з чоловіком дуже хотіли хлопчика! До цих пір не визначалась стать. Чоловік на сьомому небі, така класна мить щастя. Мені страшенно сподобався той візит, якщо ще раз треба буде іти - тільки до нього!