УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Provizor

Provizor Well-Known Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Була сьогодні у Лотоцької в медико-генетичному центрі. По запису мала зайти в 11.00, реально потрапила в кабінет 12.30. Але до черги я вже морально була готова, тому сиділа і спостерігала за людьми. Сама Людмила Іванівна мені сподобалась, привітна і мила жіночка. Ще на огляді були студенти-інтерни, так що у мого хлопчика були глядачі:) Огляд тривав хвилин 8, на екранчику все бачила, Людмила Іванівна коментувала. Заплатила 150 гр. За шкіряні диванчики додатково 100-150 гр бажання давати не маю. Але у кого час - гроші, приватний центр варіант.

2. DarkNess

DarkNess New Member

Provizor, вам на цьому огляді вперше сказали про стать дитини, чи ви знали ще й раніше? Бо в мене 18 тижнів, а Хто - ще не видно.

3. Provizor

Provizor Well-Known Member

Мені сказали ще на 12 тижні:girl_in_love: А ось з першою вагітністю побачили дуже пізно, казали, що дитинка ховається. Я зробилаю висновки, що хлопчиків одразу видно на малому терміні, у моїх знайомих так само було. Хоча і дітки бувають дуже таємничі:)

4. Lingerie

Lingerie New Member

Прочитала хороші відгуки Про Зіновієву з ІНТеРСОНО.Підскажіть,будь-ласочка,які там ціни і телефончик,як звязатись...:girl_claping:

5. airy_cat

airy_cat New Member

Я до неї ходжу на УЗД, щодо вартості - було якось по різному на різних термінах (в сторону зменшення), в середньому 120-150 грн. До речі, завтра черговий раз збираюся. Запис на прийом через приймальню Інтерсоно відбувається.

6. Lingerie

Lingerie New Member

Дякую!!!:girl_smile:

7. airy_cat

airy_cat New Member

Уточнюю свій попередній допис - сьогодні нам УЗД обійшлось 152 грн. Взагалі Зінов’єва мені сподобалася як лікар - без зайвих сантиментів, чітка, але при тому дуже приємна в спілкуванні. Взагалі умови УЗД в Інтерсоно мені особисто сподобалися - я мала свій екран, чоловік з лікаркою свій, всі все бачать, всі задоволені :)

8. IvannaSS

IvannaSS New Member

Ми протягом 2-х вагітностей рази ходили до Прокопчук Наталі Миколаївни - дуже задоволені і людина хороша і професіонал в своїй галузі:girl_claping:. Всім раджу!

9. Злата

Злата Well-Known Member

сьогодні моя сестра ходила до Прокопчук, засмучена..

не те, що діагноз не втішний (сестра вже не перший рік шукає вихід з ситуації), а те що хотіла піти до фахівця, щоб пояснив ситуацію з сторони своєї кваліфікації, можливо почути надію, а натомість Наталя Миколаївна була доволі категорична і на прохання пояснити чому так, відповіла типу "Вам не зрозуміти" :sad: коли їй сказали, що розмовляє з лікарем перепросила і пояснила.. але...

може то кінець робочого дня, може понеділок, може весняна депресія..

я і далі вважаю її одним з кращих з діагностів УЗД у Львові і коли мені буде потрібно піду тільки до неї, але мені дуже сумно, за мою сестру, їй і так не легко змиритися та ще й трапляються такі ситуації

10. olerusya

olerusya sweet candy ;)

11. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

нехай спробує піти в Альтернативу до Палиги....

12. Олюська

Олюська Well-Known Member

Скільки коштує УЗД в Прокопчук без всіляких прибамбасів (записи на диск, фотокартки і т.п.)?

13. Nata

Nata Well-Known Member

Без прибамбасів я платила 60 грн. Але фото вона всеодно дає :)

14. DarkNess

DarkNess New Member

Уляночка, то на Тургенева? Бо я там ще не була, але через 2 тижні йду на огляд до нього. В цій темі є відгуки про нього? Просто не маю часу всьо підряд перечитувати.

15. Уляночка

так, саме там...у цю вагітність ходжу постійно до нього - 8, 12,17,18 і 25 тиждень...на жаль, так часто, але то виключно моя ситуація..все згідно запису, ніколи не чекала, рівень обслуговування - найкращий, що мені доводилось бачити (а була я за свої життя і на Котика, і в Інтерсоно, і на Лисенка, і в Тітовця, і в....), професійний рівень Ігоря Євгеновича поза сумнівом....лаконічний, спокійний...довго не дивиться, робить чіткі заміри, відповідає на ваші питання і бажає успіху....стосовно оплати - то в 1 триместрі -100 грн, в 2 і 3 -180 грн....але я готова платити за те, як мене обслуговують саме там...до речі, про оплату...я була на 17 тижні там на узд, а через тиждень потрапила до лікарні, то Ігор Євгенович прийняв мене без запису і безкоштовно..

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

якщо він призначає контрольне УЗД то також безкоштовно,а ще таких фоток малюків як робить він,кажуть ніхто не вміє зробити:)

17. Уляночка

то не було контрольне, то було екстренне і позапланове...

18. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

пам"ятаю, а про контрольне то я для інформації всім написала:)
    бо наприклад в Лотоцької контрольне 50% знижка, а дехто взагалі ніяких бонусів не дає

19. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

хе, мало того що супер-УЗДист, то ще й фотограф:girl_in_love:, а тут місцями дехто розказує, що крім Інтерсоно ніде нема нічого доброго:girl_mad:

20. Уляночка

Інтерсоно після смерті Тетяни Мороз і відходу Палиги - то клініка другого гатунку вже...