УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. masjanj4ka

masjanj4ka Well-Known Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

evyska, я так і зробила. На 23 тижні була в Палиги, а на 30-31 в Прокопчук.

2. Оленчик

Оленчик Active Member

а я на 12 і 18 в Прокопчук, а на 24 и 33 в Палиги. задоволена роботою обох лікарів!

3. Lerusja

Lerusja Member

Була в Палиги і дуже задоволена:приємний.привітний,не поспішав.а все докладно пояснював.Позитивний чолов яга!

4. kgalunka

kgalunka New Member

На Судовій (бічна Городоцької навпроти Прикво) є жіноча консультація від залізничної лікарні. Там дуже класний узіст- Беген Олег. Бере 50 грв. Але там немає відео і фото. А лікар він супер! Професіонал.

5. Ная

Ная Well-Known Member

Дівчата,а був хтось на УЗД в Прокопчук але не на Котика,4,а в діагностичному центрі? Мені лікарка казала,шо в діагностичному дещо кращий УЗД апарат.То правда?

6. Анута

Анута Well-Known Member

наскільки знаю Прокопчук в діагностичному не приймає. Приймає в 3-х точках: Лисенка, Котика і 6 пол. (Медової Печери). По відгуках найкраще обладнання - Котика, далі Лисенка, ну і Мед.Печери на останньому місці.

7. cleonata

cleonata Well-Known Member

йду завтра до Прокопчук на 8 ранку., не знаю як маю встати так рано. Дуже хочу диск з відео і фото, але не знаю чи диск з собою брати? хто знає?

8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

здається,не обов язково-мають свої. Але перед початком УЗД обов язково попередьте,що хочете запис на диск.

9. cleonata

cleonata Well-Known Member

Ми бачили свого малюка!!!! Я така щаслива!!!!! маю фото і відео і головне, що малюк ЗДОРОВЕНЬКИЙ!!!!!
    цілу ніч не спала... чекала зустрічі, шкода шо він нас не бачить, тіко ми його))) Чоловік дивився величезними очима, вийшов розцілував мене!!!!....

10. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

виставляйте фото;)Вітаю!!!

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

гарно так! настрій підняло:)

12. Kalina

Kalina Active Member

Дівчата будь ласочка дайте номер Рібун Тані з Джамбула, дуже потрібно, дякую

13. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Дівчатка, скиньте в ПП номер телефону за яким можна записатися до Прокопчук на Котика. І де то саме в неї кабінет, можливо в тому офісному центрі чи то я помиляюся?

14. Ailenka

Ailenka Member

і мені будь-ласка дайте Прокопчук телефон

15. Neverland

Neverland Well-Known Member

І мені якщо хтось має телефон Прокопчук, чи хоча б точні координати де вона приймає, у ПП. Дякую

16. masjanj4ka

masjanj4ka Well-Known Member

Дівчатка, на 36-й сторінці пост #358 цієї теми є координати Прокопчук.

17. Colombina1982

Colombina1982 Well-Known Member

А я за час своєї вагітності робила УЗД 4 рази - 2 з них у Сімекс-соно десь у мене був довідник "Самопоміч", то вона їх адреса там точно є. Як знайду - обовязково напишу. Саме там мені найбільше сподобалося. Лікар нікуди не поспішала і ретельно нас оглянула, а другий раз був вже зі знижкою. Чесно кажучи, мене це приємно здивувало. А на Джамбула і в генетичному центрі (забула правильну назву) були величенькі черги (особливо в останньому), хоча теж по запису, та й апаратура, здається, гірша. До речі, з відвідин Сімекс-соно маю 2 симпатичні знімки Павлика в животику. А про можливість відеозйомки УЗД на Джамбула мені ніхто і не казав...

18. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Була останній раз в Корінця на Котика - дуже сподобався!!!!!!! Перед тим була в Прокопчук, то Корінець мені більше сподобався. Так гарно все показував, розказував, навіть пальчики порахували і пісюна показав:) Хоча Прокопчук теж хороший спеціаліст.

19. Dobra

Dobra Well-Known Member

Була вчора на узд в Скляр на Лисенка. Ніби все добре, вагітність 35 тижнів, але цілу ніч після УЗД мала так копалась, що я не могла спати. Чи то я перехвилювалась, чи то дісно УЗД її потривожило. І дитина дуже велика, обіцяють більше 4 кг. Нагадало статтю в газеті "Обережно - в середині слоненята".
    В Скляр я перший раз, але в принципі задоволена. Спокійно, без лишніх емоцій.

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

була на УЗД в Слободи на Чорновола, дуже приємний лікар і апаратура в нього нова, хоч відео не записував, лише фото зробив
    останнє в Лотоцької, дуже переживала, бо начиталась про неї різного і про черги і про ставлення, але від себе скажу, що нам ДУЖЕ СПОДОБАЛОСЬ і зайшли на ту годину на яку були записані і кабінет гарний і апаратура новенька, а головне ставлення, дуже приємна , позитивна лікар,приємно з нею спілкуватись, відчувається величезний досвід , гарно все подивилась-записала, потім ще зробила серію відео. Ми дуже задоволені, але то не на Лисенка,а в її приватній клініці