УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Тільки не Котика 9, а Котика 4. Якщо іти по вулиці з зупинки на Личаківській, то в тому будинку, де бар Lucky Strike, а то просто з іншої сторони будинку.

• Подобається Подобається x 1
  2. NightBitch

NightBitch New Member

а до скількох разів можна робити УЗД? мені робили 1 раз внутрішнє і 1 раз ровнішнє на 1 місяці....тепер на 7 тиждні ще 1 каже лікарка робити щоб побачити чи заб'ється серце....

3. masjanj4ka

masjanj4ka Well-Known Member

Полуничка, дякую, що розяснила. То мені скинули такі її контакти, а йду до неї в понеділок.

4. Оленка

Оленка Well-Known Member

Цікаво виразились. А куди воно дінеться, воно і без УЗД забється
    Планово УЗД роблять 3 рази вроді в 9-11 (як стаєш на облік), 19-22, 30-32 тижні.
    А далі все індивідуально. Якщо виникають якісь проблеми то зразу роблять УЗД і лікарі себе в цьому не обмежують.
    Я десь читала, що в Італії як тільки приходиш на прийом до гінеколога обовязковим пунктом є УЗД, то уявляєте скльки їх там раз роблять!!!

5. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

До речі щодо УЗД. Знаю місце, де досить добре роблять і якісна надчутлива апаратура, кажуть у Львові такої немає більше). Я там робила також, але ультразвук нирок, дуже задоволена якістю. Якщо потрібно пишіть в пп.

6. Natalochka

Natalochka Well-Known Member

Привіт всім!
    Прочитала гілочку - знайшла хороші відгуки про Маслак В.М. на Мечнікова. Хочу піти до неї на обстеження. Ніхто не підкаже як там з оплатою і чи великі черги? Чи обов"язково мати якесь направлення? І ще одне яка в них апаратура? Багато пити перед тим обов"язково?

7. Анута

Анута Well-Known Member

якщо будете мати правильно оформлене скерування, то по ідеї безкоштовно.

залежить що ви зібрались обстежувати

8. Natalochka

Остежувати яйники і все що з тим зв"язано...

9. Анута

Анута Well-Known Member

по ідеї не потрібно. П"ють на обстеження сечового міхура, нирок.
    Можете зателефонувати в реєстратуру і спитатись. Або там де будете скерування брати

10. Angel

Angel Well-Known Member

дівчата срочно треба зробити УЗД внутрішніх органів,де знала всюди передзвонила,то лікар не прийшов то не роблять.....може ви ше підскажете куди можна піти.....

11. Христка

Христка Well-Known Member

Куди точно НЕ раджу нікому ходити на УЗД в часі вагітності, то це в клініку Тітовця, що на проспекті Свободи. Перш ніж я лягла на кушетку я вислухала купу запитань стосовно того, чи буду я зберігати дитину, чи це бажана вагітність і так далі в тому дусі. І я не єдина, кому навязливо ставили подібні запитання. Це можна трактувати і як пропаганду абортів.

12. alenka

alenka Guest

Дуже добре роблять УЗД і дуже уважні лікарі в міському гастроцентрі на Чупринки.але там попередній запис.

13. Барабашка

Барабашка Well-Known Member

14. Natalochka

З тими грипами так на УЗД ще не ходила. Заробила десь ангіну, сиджу вже тиждень вдома, лікуюся .... :girl_sad: Вже напевно наступного місяця піду, а то враження від наших поліклінік, лікарень дуже гнітюче.

15. anka

anka Well-Known Member

Мені теж таке формулювання сподобалося. Серцебиття можна і раніше виявити, по-друге з таким успіхом на УЗД можна кожного тижня ходити.
    Мені так лікар сказав, що не бачить серцебиття, це не значить, щол його нема, але прийти за тиждень потрібно. Молоде-зелене прийшла я через тиждень. Серцебиття є, але хоч налаштовувалася на позитив- все-одно 7 днів хвилювалась.
    по-третє: виникає підозра, що лікар з УЗД відкати дістає.
    на УЗД при нормальній вагітності вагітній, яка слухається докторів ходити потрібно 2 рази. А просто при нормальній вагітності на УЗД взагалі ходити не треба

16. cleonata

cleonata Well-Known Member

Я вчораходила до лікаря Коритко Олександра Олексанровича на мечнікова.
    Дивився швидко, десь секунд 20-30 вгадав зразу термін, все зразу написав і прокоментував.
    Я дуже рада, бо не хочу щоб довго облучали мого малюка так рано.

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

на Мечнікова апаратура не дуже. І обидвоє УЗд-истів правильно і гарно дивляться,якщо поряд з вами знаходиться і ваш лікар з пологового.
    А те,що скоренько дивився,на такому терміні УЗД триває найкоротше-констатація маткової вагітності ,що розвивається.

18. Єва

Єва Well-Known Member

Мені також на 5 і на 8 тижні Корінець скоренько дивився, нічого не коментував, тільки цифри для медсестри диктував. В суботу йду до Прокопчук на Котика. На теперішньому терміні УЗД має бути цікавішим. Хочу і сама побачити бейбіка.

19. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

я на 13-му тижні, як ходила, то моя маленька так крутилась, такі сальта там робила)))))))) я чуть не розплакалась!)))) я тепер маю відео ще з 19 тижня, то час від часу переглядаю собі то чудо)))))

20. Оленка

Оленка Well-Known Member

А він ніколи нічого не коментує :sad:. Правда дивиться добре. Я всю вагітність тільки до нього ходила