УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. olangel

olangel Well-Known Member

в діагностичний

2. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

Звітуюсь. спершу пішла в реєстратуру, там сказали що треба йти зразу до лікарки. Після обстеження вона сказала ціну, 150 грн. Я кажу їй, що на реєстратурі пише, що всі послуги центру безкоштовні. А вона каже, що це так тільки якщо мати якесь спеціальне направлення(виявляється таке як в мене, не підходить). Ну я заплатила, але наступного разу питатиму в своєї Г спеціальне направлення, якщо не дасть, то сама вирішу куди йти на УЗД. Отаке от))) мафія то всьо. Рука руку миє.
    А хтось робив УЗД в поліклініці на Симоненка? Чи може так статись, що там теж є нормальний лікар?

3. olangel

olangel Well-Known Member

я робила на Симонентка. Там теж платно 150 грн

4. synuchechka

Гррррр:girl_mad::girl_mad::girl_mad:

5. synuchechka

І ще цікавлять відгуки про Дуфанець Х.. Буду вдячна.

6. Gorbywka

Gorbywka Форумна Орхідейка

Я коли дзвонила щоб записатись до Лотоцької (центр родини), мені сказали що узд коштує 300 грн! То правда?

7. Britney

Britney Домашня посиденька :)

Може бути. В Лотоцької завжди були найвищі ціни.

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  8. penn

penn Member

я 17 березня робила-30тиждень-180грн

9. Fast

Fast Well-Known Member

На Русових 50 грн. Хоч там стабільність уже років 7 (а може і більше). Але апарат там не з нових. І там або початки вагітності дивляться, або просто по гінекології. Якось так.

10. Марточка

Марточка Well-Known Member

@synuchechka в Дуфанець колись була один раз, але просто по гінекології, щось вона мені не сподобалась, якась зверхня баба і дуже боляче дивилась

• Подобається Подобається x 1
  11. Julijaa

Julijaa New Member

Порадьте будь ласка лікаря на узд(скринінг)треба на завтра,після завтра.Дуже потрібно..До кого можна звернутися і куда.Дякую!

12. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Дівчата, хтось знає - Слобода часом не у відпустці? Телефоную до нього - а його телефон поза зоною досяжності.

Щойно додзвонилася - він є :girl_smile:.

Останнє редагування: 14 Квітень 2015
  13. Bada Base

Bada Base Member

Дівчатонька, бачу ви були у Слободи В.О Скажіть, будь ласка, адресу за якою приймає. В нього приватний кабінет? Як по оплаті? А найголовніше як записатися на прийом? Наперед дякую.

14. Pampushok

Pampushok Well-Known Member

Записатись на прийом: зателефонуйте і домовитесь ( номер можу Вам скинути в приват); приймає в Діагностичному центрі на Пекарській; оплата: лікар сам назве ціну.( приблизно 200 грн)

15. fantazerka

fantazerka Well-Known Member

Слобода Володимир Олексійович приймає в Діагностичному центрі на Пекарській, а також має приватний кабінет на Чорновола в Банківському інституті. Номер телефону для запису написала Вам у ПП.

16. Gajka

Gajka Well-Known Member

І ще в приватному кабінеті на Чорновола, у приміщенні банківського інституту.

17. Bada Base

Bada Base Member

Дякую, мої хороші)

18. Aniutka

Aniutka New Member

Скажіть, будь-ласка, ви маєте її номер телефону? В які дні вона приймає на Лисенка? Буду дуже вам вдячна.

19. marianast

marianast Well-Known Member

І чергою?)))До чого той запис коли тебе стабільно приймають на 40+ хвилин пізніше? Якось мені то дивно

Могли би записувати з більшим інтервалом ніж в 15 хв, то дуже скупий розрахунок.
    Окрім цього послугами Наталі Миколаївни повністю задоволена

• Погоджуюся Погоджуюся x 2
  20. Khrystik

Khrystik Хороша дівчинка :)

єдиний раз чекала десь з пів години, коли поза записом терміново привели вагітну з лікарні з якимись проблемами. а так, то мене черги, дякувати Богу, оминули

• Подобається Подобається x 1
    • Погоджуюся Погоджуюся x 1
    • Корисно Корисно x 1