УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Dream-baby

Dream-baby Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

А як її прізвище??

Sent from my iPhone using Tapatalk

2. Dusinda

Dusinda New Member

Лотоцька-Савчак

3. masyk

masyk New Member

Дуже гарна лікар-генетик Прокопчук Н.М. В приватному кабінеті на Котика апаратура в неї супер, з технологією 3D, відразу фото друкує і відео дає на флешку чи на диск. Там сама атмосфера надихає, все зроблено для сімейного узд, вона дуже гарно пояснює все що там бачит, показує малечу і сама тішиться, це просто надихає!!! Навіть недумала, що мій чолоків так там захопиться (хоча маленьких діток неду ж то так). А ціни помірні, як для 3D -160грн з фото і відео. І дуже добре, що вона генетик. Дуже гарний спеціаліст. А от в Лотоцької (ходила до Рубін) того нескажу. Ходили в "Центр здоров'я родини" Лотоцької на конинського, (туди багатьох напрвляють такими гарними листівочками) то за ці самі 160грн, ні тобі фото ні 3D, виявляється в них немає того апарату, що друкує фото, і апарат узд застарілий, хоча всі лікарі туди направляють, мовляв там найсучасніший апарат (насправді ж вони мають відкати з того що направляють, бо їх нічого нецікавило про мене, лише і лікар, і на рецепції всі записували звідки і відякого саме лікаря сюди прийшов). Причому при записі в цейй центр здоровя вони сказали, що в них апарат новий і все робить і фото і відео, от тільки новим він був років 10 назад:sad: тай обстановка там не для сімейного узд (чоловікові прийшлося заглядати через плече до лікаря в монітор, бо в их то непередбачене, щоб ходили сімями). Хоча це дуже важлива деталь, коли ви разом з чоловіком захопплюєтеся тим чудом, як ще в 10-12 тижнів вже ручками махає, ворочається ніби як доросле. Сімейне узд так розплавляє чоловіків, що він вже швидше за тебе хоче поримати лялю вже скоріш:) але після "центру здоров'я родини" він взагалі був розчарований, нічого непоказали, нерозказали, свої виміри зробили і допобачня:sad: Тому раджу Прокопчук Н.М. Вона і гарний лікар, і гарно пояснює і має дійсно сучасне обладнання!!!

4. Latane

Latane Well-Known Member

на Котика вона вже не приймає давно! Тепер на Круп"ярській
    це останнім часом в неї від настрою залежить...

це звичайне узд стільки коштує зараз.

---------- Додано в 18:10 ---------- Попередній допис був написаний в 18:08 ----------

А щодо цього центру, в мене знайома зараз туди ходить на всі планові обстеження по вагітності - всім задоволена (ставленням, умовами спеціалістами), і запис їй робили і ходили разом з чоловіком і старшою дитиною!

5. Knjagna

Knjagna New Member

Хіба 250? я минулого разу 150 платила.

6. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

враховуйте в якому триместрі зроблене УЗД. Ціна може бути різною

7. Talya

Talya Well-Known Member

а знаєте чому? бо мене також цікавить це питання. зараз в альтернативі різниця між 1 і 2-3 триместром 100 грн. в чому така різниця?

8. Latane

Latane Well-Known Member

На Конинського саме в Лотоцької 250 грн., в інших спеціалістів - 150

9. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Стояла там на обліку, ціна була однакова за весь період.
    Можливо тепер щось помінялось

10. Talya

Talya Well-Known Member

можливо, ціна однакова для тих, хто стоїть на обліку в них. бо 3 роки тому також була різниця в ціні між триместрами. ми минулого разу прийшли на 10 тижні і 3 дні (якось так), то вже рахувався 11 тиждень і ціна була вищою. щойно глянула в прейскурант - до 10 тижня -130 грн, 2-3 триместр - 250 грн. різниця 120 грн. після 10 тижня йде ще вимірювання серцебиття плоду. але невже це коштує 120 грн? я справді просто цікавлюся чому, бо на узд таки знову підемо до Палиги. і це вже точно буде 11 тиждень.

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

12. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Не можу Вам нічого сказати, бо мабуть умови для тих хто стоїть на обліку різняться, з тим щоб прийти тільки на УЗД

13. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Ви знаєте, я на УЗД ходжу не за 3Д, фотографіями, відео чи позитивними емоціями чоловіка. для мене важливим є компетенція лікаря. щоб лікар побачив все те, що йому потрібно.
    мій чоловік був на УЗД, в них це передбачено, все прекрасно йому було видно, все дуже гарно лікар пояснювала і розказувала, дивилася, міряла, записувала. і фотографії маю записані на диск і відео :)

---------- Додано в 00:34 ---------- Попередній допис був написаний в 00:30 ----------

я ставала там на облік в 16 тижнів, УЗД робила в 20 там. тому, можливо, і ціна така, що це вже 2 триместр.

14. Yuliasya

Yuliasya New Member

Мала йти до Лотоцької ,але перше прочитавши на форумі думку про неї як про сеціаліста була налякана і перезаписалася до іншого лікаря.Розказавши це своїй знайомій вона була здивована моїм діям і сказала щоб я йшла тільки до Лотоцької .Я всетаки наважилась піти!І як результат я була приємно враженна її досвідом,порадами,як вона показувала де ножки ручки ...щей перепитувалась чи я бачу?!Вона оправдала всі мої сумніви !!!...я ЗАДОВОЛЕННА І ТЕПЕР ТІЛЬКИ ДО НЕЇ НА УЗД!Я БУЛА НА ЛИСЕНКА КОМУ ПОТРІБЕН НОМЕР ТЕЛЕФОНУ ЇЇ АБО МЕДСЕСТРИ ЗРАДІСТЮ ДАМ ЗВЕРТАЙДЕСЯ У ПРИВАТ)!!:girl_flag_of_truce:

15. model fantazii

model fantazii Well-Known Member

Були ми на УЗД у Рібун на Джамбула, що сказати?...Вийшла я звідти щаслива і трошки розчарована. Щаслива, бо все в нас добре, малятко живе і здорове (я дуже переживала, бо перший раз була ЗВ, яку виявили саме на такому терміні), всі показники в нормі. Але то все було якось так швидко, що я навіть малечу не змогла нормально побачити. Лікар все замірювала і диктувала, нічого не показала і навіть не затрималася на самій дитинці, щоб ми могли побачити....Я знаю, що лікар вона професійний, і в неї таких як я сотні, але так хотілося побачити хоч щось...Поки я перестала переживати і зрозуміла, що все добре вже був кінець, про ніяке фото не встигла сказати і стать хоч приблизно запитати з того хвилювання забула.

16. Olli S

Olli S Member

model fantazii, в нас було аналогічно, все настільки швидко, хотілось почути стать, то чоловік запитав вже в кінці, а на той час вона вже встигла поставити датчик на місце, і копирсалась в пам*яті що вона там побачила, потім сказала, але тепер в нас купа сумнівів. Я встигла тільки запитати чи хоча б всі показники відповідають нормі...Добре що хоч все добре у малятка:)

17. Latane

Latane Well-Known Member

Дівчата, не знаєте - копія протоколу узд часом не лишається в діагностичному центрі?
    Десь посіяла свій протокол... :girl_sad: Зовсім не хочеться знову йти на узд з різницею в два дні.

18. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

мала би лишатись. мені робили в поліклініці, то коли я вже з наступною вагітність знов прийшла до того УЗДиста, то він ввів в компі моє прізвище - і програма видала попередній протокол УЗД

19. loginka

loginka Member

Останнє редагування: 1 Квітень 2014
  20. KatyPerry

KatyPerry New Member

Мій відгук буде не в унісон усім відгукам про Прокопчук, але має право на існування. Як ви думаєте, що має зробити пацієнт щоб лікар дозволив собі сказати "іди звідси, я не буду дивитись", "встала і пішла звідси куди хочеш зі своєю фолікулометрією", "закрий свій рот", "забери свої гроші і щоб ти сюди більше не приходила", при цьому шарпаючи мене і запихуючи гроші за пазуху? Я скажу чесно, що рявкнула на хамовиту помічницю Наталі Мик.. Я можу бути сто раз неправа, але лікар має бути лікарем, а не бабою базарною. Я чекала з 8-Ї ранку півтори години, і була готова чекати, бо мені назначили без запису, але не була готова до того, що переді мною зайдуть якісь знайомі Н.П. і крім огляду вони ще 40 хвилин будуть говорити про все на світі, що було чути в коридорі. Після цього відповіла різко тій помічниці, яка почала мене пресувати в кабінеті: не так стала не так лягла, мешти не знімати сказала ви не уважні, чого це дома забула попереднє обстеження... Ну і найшла коса на камінь.
    Позорище

---------- Додано в 22:52 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

В Рібун була багато разів. Раджу ходити до неї.