УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. ReyeN

ReyeN New Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Підскажіть ще де там на Рапапорта знаходиться УЗІ ? Бо записалась, а куди йти незнаю)

знаю точно, що 7 числа приймає, бо я до неї записалась на 17 год.

а краще справді дзвоніть і кажіть, що до Рібун...

2. Dusinda

Dusinda New Member

хто робив УЗД на ранніх термінах вагітності? мене цікавить чи дивились комусь вагінально?

3. Bluemchen

Bluemchen Well-Known Member

я робила. У лікарні, де я лежала на підтримці, поставили діагноз анембріонія. Щоб перевірити діагноз, я їздила до свого гінеколога і вона дивилась вагінально, причому і ембріончик побачила.

4. олюся_зі_львова

олюся_зі_львова мамочка чотирьох діток

заходите через ворота на подвір"я, а там на вході на УЗД великими буквами написано, точно не заблудитесь :)

5. ReyeN

ReyeN New Member

я робила на 11 т - дивились не вагінально...
    здається, вагінально дивляться, якщо не можуть роздивитись так...

6. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Я в 8-9 робила невагінально. Все гарно було видно. То ще від апаратури залежить

7. La esposa

La esposa Moderator

Нині там була, але в Дубець... може кому згодиться:

• Подобається Подобається x 1
  8. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вагінальний датчик застосовують до 8 тижнів. Бо з 8 тижнів абдомінальне УЗД вже досить інформативне.

9. GIS

GIS Well-Known Member

я робила вагінальне для успокоєннія душі/виключення позаматкової/ в Клініці 2К на зеленій. то був судя по узд 2-2,5 тиждень. Так озвучила мені Г.

10. Korzuk

Korzuk Active Member

11. Зіра

Зіра Well-Known Member

я робила на терміні 4-5 тижнів...

12. Setka

Setka Мамулька непосидок

Сьогодні була в Прокопчук. Трошки чекали (15 хв), але нормально подивилась все як треба + нирки і жовчний мами. Правда коли я останній раз в неї була (3 роки тому) - то вона мені більше подобалась (детальніше розказувала все), але роблю скидку на те що в мене маленький термін ще (10 тиж.) тому ще нема що дуже роздивлятись + трохи було сьогодні людей, тому видно і чекали чучуть. Оплата 120 грн (без відео чи фото, бо нема сенсу на такому терміні), питала скільки на 20 тиж, то варт. 140 грн і якщо відео, то ще + (напевно, бо я не уточняла). Словом наступного разу знову до неї угу :)

13. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

на першому УЗД була в Прокопчук, на другому - в Корінця. За тих 10 хв Прокопчук не промовила до мене ні слова. В кінці, коли медсестра щось там дописувала, я спитала Прокопчук чи з малявкою все добре, чи все в нормі, то вона в мою сторону навіть не глянула, лише кивнула головою. До слова, то був лише початок зміни.
    Корінець теж не особливо вів "світську" бесіду (та вона мені і не потрібна була), але елементарне спілкування з пацієнтом було. Було дуже приємно від нього виходити після процедури.
    Я сама маю такий характер, що розмовляю дуже мало, коротко і по суті, особливо з малознайомими людьми. Ну але виявити до пацієнта елементарні правила спілкування я би змогла краще. Та ж сама Прокопчук своє хитання головою могла б замінити на "так, все гаразд" (і то це вже дуже скорочено:))

14. Paradise

Paradise New Member

Ідентично...

15. Setka

Setka Мамулька непосидок

От власне - раніше (3 роки тому) вона практично постійно все розказувала, що до чого і після Лотоцької вона мені ну дуже сподобалась. А тут .... розмова мінімальна була, але так би мовити - вимушена якась. Видно ентузіазм пропав за той час чи шо:girl_in_dreams: Або нам вагітним дівкам щось забагато треба :)

16. тигрица

тигрица Well-Known Member

Я була вже 2 рази у Лотоцької. дуже задоволена, чекала 5-10 хв. Все добре дивилась, пояснювала, заспокоювала, бо я щось дуже хвилювалась. Навіть аналізи мені мої вона розяснила, які я мала з собою. Правда ціна висока. але вона того варта.

17. Dream-baby

Dream-baby Member

Я записалась до Лотоцької на 11.03, хочу почути ще одну думку)

Sent from my iPhone using Tapatalk

18. Latane

Latane Well-Known Member

Скільки коштує узд у Рібун на Конинського? Чи робить вона відеозапис(ціна інша чи ні?) і диск свій потрібно мати?

19. Mundi

Mundi New Member

Мені робили два рази вагінальне на ранньому терміні. Без конкретної необхідності - не раджу... (як з власного досвіду, так і з перечитаного мною матеріалу на цю тему).

---------- Додано в 20:19 ---------- Попередній допис був написаний в 20:01 ----------

Сьогодні була на УЗД в Обл.діаг.центрі в Слободи В.О. Робила скринінг - лікарем ДУЖЕ задоволена. Не чекала зовсім, прийняли чітко в призначений час. Лікар все детально розказав, пояснив, ще й казав питати все, що цікавить. Я бувала на УЗД у різних лікарів, але з сьогоднішнім не порівняти!

20. amurka

amurka New Member

Була сьогодні у Прокопчук. Зайшла з запізненням в 5хв.( думала буду довше чекати)). Говорила з усмішкою, все гарно перевірила, все мені розповіла, ще й мої нирки і печінку перевірила. Правда медсестра шось не дуже в настрої була))
    В загальному, я дуже задоволена)
    За УЗД+фото+відео(з їхнім диском) оплатила 150грн