УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Dream-baby

Dream-baby Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

впринципі немає ніяких ознак, нічого не маже і нічого не болить, але всеодно я б хотіла переконатись в тому , що вагітність маткова)

2. pulpa

pulpa Well-Known Member

Дівчатка,хтось має номер для запису на узд на русових.Бо той що є в мене ніхто не відповідає

3. Людок

Людок New Member

Не шукайте проблем, де їх немає)))
    як би узд були такі безпечні, то робилиб їх щотижня. Але це моя думка, не обовязкова до виконання

4. Gybka Bob

Gybka Bob Member

якщо ще актуально:
    0973900422

5. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Чула, що хорошим спеціалістом є Рібун Т. М. на Джамбула, записатися можна за тел. 233-32-63. В них хороше нове обладнання, і дивиться кваліфіковано. Я дуже хотіла до неї, але так все розписано, сьогодні вільно лише на 16.11. А це запізно. Може хтось порадить іншого хорошого спеціаліста на Джамбула?

---------- Додано в 15:16 ---------- Попередній допис був написаний в 15:02 ----------

Уважно дивиться лікарка Диба Анджела Ярославівна, в Залізничній лікарні. Мені побачила маткову вагітність на 5 тижні (це 6 день після затримки), навіть не використовувала вагінальний датчик. На мою думку, краще заспокоїти себе і побачити, що все ок на ранньому терміні, аніж морально мучити себе, адже думками важко управляти! Тим більше, що контакт датчика з животом зовсім не тривалий!

---------- Додано в 15:44 ---------- Попередній допис був написаний в 15:16 ----------

Вичитала хороші відгуки про Прокопчук. Який телефон до неї на вул. Круп'ярській? Напишіть, будь ласка!

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Прошу скинути в пп телефони для запису до Війтовича та Скляр, а то мені треба узд пройти, бажано десь на почаку наступного тижня, а у Прокопчук і Рібун зайнято((

7. antonastya

antonastya New Member

якщо не хочете злягти у стаціонар через "порушення", не йдіть до Дубець на вул.Джамбула. Працює там давно, а от шо пише на картці узд - страх.....Багато хто через її "діагнози" лежить в стаціонарі(вагітні я маю на увазі). А Рібун - мабуть одна з найкращих на джамбула, молода, кваліфікована.

8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Була я у Війтовича. таки прокопчук таки мені більше імпонує. ну і те що на годину довше чекала теж не дуже. у Прокопчук максимум 5-7 хв.

9. sanches

sanches Well-Known Member

двічі попадала до неї на УЗД (коли в патології лежала) і двічі вона навпаки ситуацію не нагнітала: помірне багатовіддя - нічого страшного, допустиме; обвиття пуповиною - теж нічого старшного і т.д. Хоча може то мені так пощастило...

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у мене братова потрапляла до неї з 2-ма вагітностями. Ситуацію не нагнітала, але діагнозів хибних наставила. З другою вагітнстю вона ще і термін регулярно бачила не той- ставила на 4 тижні менше.

11. EgoMusicus

EgoMusicus Мамуля синульки

Дівчатоньки! Поділюсь своїми думками. Записалася я до Війтовича на УЗД в Медико-генетичний центр. Запис був на 17:40, а довелося чекати більше години!
    Звісно не радує те, що по запису на конкретну годину, а очікування просто виводить з себе!
    Зайшли ми з чоловіком; зручно те, що є окремий монітор для нас! Дуже швидко провів, переглянув, виміряв, записав, нам нічого не пояснював, не зупиняв на довше на дитинці, щоб ми могли подивитися! Звичайно, хотілося б, щоб ми змогли побачити, як воно там рухає ручками/ніжками.
    Нічого поганого не скажу, ніби обстеження було професійним, але очікувала більшого від зустрічі з нашою крихіткою!
    Ціна - 150 грн. разом з фото (термін вагітності 13 тиж.)

12. olerusya

olerusya sweet candy ;)

я одного разу була в лікаря-генетика в медико-генетичному, то просто прозріла коли побачила таку картину: на годиннику близько пів одинадцятої, під кабінетом УЗД чоловік вже напевно тридцять пять, і по запису, і без, і з немовлятами навіть, і тут "легкой медленной походкой" впливає Лотоцька:girl_yes2:
    я просто не можу собі уявити скільки часу потім ті всі люди чекали на свою чергу, та ще й за такі гроші!!! якщо очікування близько 40 хв-годину там і так є нормою.

Останнє редагування: 13 Листопад 2013
  13. La esposa

La esposa Moderator

от слово в слово як і в нас було. Поганого не маю що сказати, але якоїсь ейфорії, як тут дівчата описують, теж не було. Але ми чекали довго, бо до них приїхала якась перевірка, ходили такі важні тьоті-дяді по сходах і плювали звисока на простих смертних.

14. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

15. konsyltant

konsyltant New Member

Мені дуже подобається Прокопчук Наталя Миколаївна. Своїх 2-х донечок під час вагітності я спостерігала у неї. До неї слід записуватися заздалегідь. Чекати по запису практично не доводиться. ГОЛОВНЕ НЕ СПІЗНЮВАТИСЯ!!!!!Тішить те що вона є лікарем-генетиком. Дивиться дуже уважно і професійно, незважаючи на те що людей по запису (і деколи без запису) багато. Вміє зауважити найменші деталі. коли я була вагітною 2 донечкою і прийшла до неї на УЗД вона під час огляду зауважила "дивіться які у Вашої донечки гарні губки і які ямочки на щічках як у тата". Після народження Єлизавети я спеціально звернула увагу на ці детальки. Для вагітної жінки такі дрібнички є вкрай важливими:)

16. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

А мені Прокопчук, лікар як лікар ,деколи вона зауважує такі деталі, щоб краще мовчала про них, але загалом приємна.

---------- Додано в 13:00 ---------- Попередній допис був написаний в 12:58 ----------

А і ще про професійність, коли оглядала нас, то говорила по тел хв 10, і тих 10 хв тримала апарат просто на животику, питається навіщо, лишніх тих пару хв опромінювати і тривожити дитину? Мені це дуже не сподобалось, просила її забрати руку, поки говорить

17. napoleona

napoleona Well-Known Member

Була я нині в Палиги на узд. Враження ніякі, очікувала більшого після дописів про його узд, так ніяко то говорить, ну і нічого кращого ніж в Прокопчук не побачила, трохи розчарувалася, бо очікувала більшого, стать точно не міг сказати, бо ховалося і що там такого, що воно так коштує я так і не зрозуміла. Більше не піду і бачу, що Прокопчук мені набагато краще ціна_якість

18. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Чула вже не раз таке, хоча мені там все дуже подобаються, кажуть що він до тих хто стоїть на обліку ставиться на багато краще ,і приділяє уваги теж більше.Хоча це не правильно. Доречі в нього тиждень тому, народилася дитина, можливо він втомлений, і тому не дуже уважний

19. newlife

newlife New Member

А в Прокопчук також є 3Д зображення? І чи записує огляд на диск?

20. napoleona

napoleona Well-Known Member

не знаю, що таке 3д зображення, це напевно той знімок 2сек. жовтого кольору? нє ну реально ніц там не було такого.... якщо так то Прокопчук такого чудознімка не робить, ціна мин разу з диском 120грн