УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

мені місяць тому як записувались сказали 270 , то так і заплатила. з фото і відео. Але по телефоні розмовляла дуже непреємна дівчина.

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

я напевно трохи випала з життя, але чому так дорого? там у них що, апарат через супутник працює?

3. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

чесно я навіть не знаю, просто не дуже знаю цін в інших клініках. Я була в Палиги минулу вагітність він мені дуже сподобався , гарно все показував , розказував, а вчора чи він спішив чи змінився...але все було дуже швидко. І аж сьогодні зауважила що не було ваги і зросту малявки. Коли ходила в 12 тиж. до Лотоцької то платила 150 грн без фото і диска.

4. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

ще одне питання, забула спитати по телефону.
    На 12 тижні на УЗД треба наповнений сечовий? Йду до Прокопчук. В неї ніби мав би бути крутий апарат що не потребує того знущання над жінками))

5. Gorda

Gorda Well-Known Member

Для чого?! Не треба! Я того не робила і все нормально вона дивилась.

6. Heureuse

Heureuse вірю...

та певно то 3Д так коштує, бо більше реально нічим від звичного узд не відрізняється. але таке чудо однозначно варте тих грошей :girl_tender:

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Не треба нічого наповнювати.
    Я на 9-му робила по показам іто нічого не наповнювала.

8. Luiziana

Luiziana Well-Known Member

Дорогі форумчанки! Завдяки багатьом позитивним відгукам про узд-стку Прокопчук, нарешті потрапила до неї сьогодні, все саме так, як багато хто тут і писав. Чудове ставлення до клієнта, довго дивилась, детально все розповідала, також дивилась нирки, жовчний, у дитини слухали середечко.Переді мною на стіні знаходився монітор, на якому спостерігала за малятком.Зайшла вчасно. Все коштує 120грв з диском і фото.( 2 триместр). Бажаю всім здоров"я.

9. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Цікаво якось все у Прокопчук ,бо в мене теж 2 триместр, 120 грн просто з фото.

10. Крапочка

Крапочка Well-Known Member

Побувала я в п"ятницю на УЗД в Палиги. Все сподобалось: лікар уважний, відповідає на всі запитання, прийняли нас з чоловіком на 15хв швидше, ніж було домовлено. Вартість -270грн.
    Ми також пробули в кабінеті не більше 10хв, але, в принципі, все і так вияснили, що треба.

11. silvia

silvia Well-Known Member

терміново потрібен тел. Прокопчук! Скиньте у карму чи ПП.

12. Dream-baby

Dream-baby Member

Дівчата, підскажіть будь-ласка до кого підти на 1 УЗД (5 тижнів), щоб апарат був хороший і мені вже знайшли мою лялю?? і ще можливо в когось лікар Михайлишин Любов Олегіївна, я просто в неї лікуюсь , але не орінтуюсь чи в неї апарат узд хороший?

13. Бісеня

Бісеня Member

Ходила минулого тижня до Корінця (брат Прокопчук),дуже НЕ задоволена.иПрийла на 15 хв. швидше а просиділа до години часу.Мало того,що запис був збитий,так він при мені хв. 10 в кабінеті розмовляв по телефону.Можливо як лікар він хороший,але відношення за такі гроші хамовите

14. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Багато про нього чула саме таких відгуків від багатьох знайомих. І якість консультацій суттєво програє тій ж Прокопчук.

15. Fleshka

...яка нас з чоловіком сьогодні ощасливила оглядом здоровенького і гарненького дитятка.
    Я думала, муж мене задусить в обіймах від емоцій, після прийому. Приємна цьоця, зарядила нас сьогодні додатковою порцією позитиву))).
    До слова, вже вдруге приймає нас хвилину в хвилину, як по запису, хоча в коридорі чекає купа купезна людей, які приходять раніше за нас. Цікаво, вони всі просто не по запису приходять і чекають "вікна" в її прийомах, чи як? Сьогодні навіть присісти в коридорі ніде було.

16. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

17. Dream-baby

Dream-baby Member

та я впринципі з нею вже попередньо домовилась на кінець тижня, але хочу знати чи в неї апарат узд нормальний?

---------- Додано в 18:11 ---------- Попередній допис був написаний в 18:09 ----------

я до 8 тижня не витримаю, дуже переживаю, щоб не було позаматкової:girl_cray:

18. Fleshka

А що саме В маєте на увазі під "нормальним"?
    Маткову чи позаматкову побачить будь-який апарат. До слова - в інтерсоно не є застарівша апаратура.
    Щодо лікаря Михайлишин, можу її охарактеризувати як професійого і хорошого спеціаліста, яка не працює суто по накатаній схемі.
    Мою "невиліковну" ерозію, порадила просто поспостерігати. Інші лікарі, і в тому ж інтерсоно включно, радили терміново морозити, бо такого плану і розміру ерозії не гояться. А моя, О ДИВО!, за два роки повністю затягнулась без будь-яких втручань.

З цією вагітністю теж - після запевнянь в поліклініці, що при Т 40 при імплантації протягом 3 днів, навряд вагітність збережеться, причому загальний аналіз крові явно показував відхилення. Вона навпаки заспокоїла, запевнивши що рівень ХЧГ ідеальний і УЗД як таке термінове не рекомендувала. Проте в 9 тижнів я його в неї таки зробила, адже їхали на море, мусіла переконатись, що всі помилялись, і сердечко в нашої лялі б"ється.

19. Dream-baby

Dream-baby Member

чи сучасний, і чи побачать ембріончик на маленькому терміні, я просто хочу якнайшвидше переконатись, що вагітність маткова)

---------- Додано в 20:30 ---------- Попередній допис був написаний в 20:28 ----------

бо мені дуже страшно

20. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

позаматкова вагітність і без УЗД проявляється вже до 8 тижня. Фізіологічно, якщо вагітність трубна, то найчастіше на 6 тижні жінка ургентно потрапляє на операційний стіл ( рідше- на 8 тижні) через перерозтягнення ділянки труби і відповідно гостру біль, яку пропустити просто неможливо.