УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Milli

Milli Well-Known Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Привіт! Порадьте мені хорошого УЗДиста, бо я була в Дубець і вона мені сказала що у мене 9 тиждень, але так не може бути,у мене менший термін)))

Останнє редагування модератором: 20 Вересень 2013
  2. Excite

Excite Active Member

Робила ультразвуковий скринінг з першою вагітністю на 18 тижні. То спочатку дивився усі органи маляви на звичайному УЗД, а потім на 3 хв. включив зображення в 3Д і зробив фото. І все, заспокойтесь, ніхто не буде дивитись 40-50 хв. в 3Д форматі.

3. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А кров здати на гормон не хочете, щоб точний термін визначити?
    На УЗД зарано що в 6 що в 9, якщо щоб тільки для визначення терміну.

4. Soroka

Soroka New Member

3D абсолютно не шкідливе для вашого малюка ,триває дане обстеженя кілька хвилин, щоб зробити фото вашої дитинки, щоб оцінити стан та розвиток дитини то це є 2D.

5. Heureuse

Heureuse вірю...

ми також на третє планове записались до Палиги. хотіли власне на такому терміні зробити 3Д, щоб вже гарно було видно мацьопку. саме 3Д включається на пару хвилинок, щоб роздивитись дитинку і зробити фото, решта часу- звичайне узд. ну але то явно не 40-50 хвилин, що там стільки часу можна дивитись

6. Milli

Milli Well-Known Member

А я про це щось не подумала. А не підкажете де можна здати цей аналіз?

7. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

будь-яка приватна лабораторія бере аналіз на ХГЧ ( той же Сінево")

8. glasses

glasses Member

УЗД теж рахує вагітність від першого дня останньої менструації. А Ви може рахуєте від овуляції?Чи ще якось?От і вийде різниця.

9. Irysochka

Irysochka Well-Known Member

Своє перше УЗД на маленькому терміні (7 тижнів) я робила у Бісяріна О. на Ужгородській - дуже сподобалося, приємне спілкування, пояснення певних моментів, розповідь про особливість вагітності у моєму випадку (неспівпадіння терміну пологів по місячних і по УЗД на 2 тижні) і відносно низька ціна.

10. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Були ми перший раз в Прокопчук (14 тижнів) , усе проходило як і у попередню вагітність, гарненько все розповідала, все пояснювала, показувала.Одним словом враження якнайкращі.
    Спрогнозувала нам на 95 % дівчинку, але 5% залишила собі для відступу :girl_yes2:
    Мені в принципі (до походу на узд) було все рівно, аби дитинка була здорова, але коли вона сказала, що буде дівчинка, то якось так тепло стано на душі, як уявила ті гарні суконочки, заколочки, і все чомусь рожеве))))Чоловікові по дорозі додому сказала, що хай вже просить про підвищення на роботі, бо як зайду в магазин з речами, то стриматись точно не зможу )))

11. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Дівчата киньте будь ласка номер Прокопчук. Дякую

12. Dusinda

Dusinda New Member

Можливо хтось був на УЗД в приватній поліклініці на вул. Зелені, медичний центр "ДВА К" в Зоряни Зеновіївни, які враження?

13. Dusinda

Dusinda New Member

Підкажіть будь-ласка, де саме є вул. Джамбула, де приймає Рібун?!!! бо по карті не можу зорієнтуватись. Буду вдячна за відповідь

14. Naama

Naama Добре, коли реальність краща за мрію

Була я у Прокопчук. Палига сподобався більше, чомусь атмосфера приємніша ,ніхто не розмовляє по телефону, а приділяють тих 15 хв тільки тобі. Не скажу шо Прокопчук не хороша , просто якщо зрівнювати, то нам однозначно Палига.

15. Milli

Milli Well-Known Member

біля Краківського базару це вулиця Рапопорта

16. Latane

Latane Well-Known Member

17. Milli

Milli Well-Known Member

Гарафік УЗД на Рапопорта 8
    [​IMG][/URL][/IMG]

18. Heureuse

Heureuse вірю...

отже, наше 3Д узд в Палиги
    чекали 20 хвилин, поки нас взяли на прийом, я за той час там мало яйце не знесла від хвилювання :) лікар приємний, усміхнений, все гарно розказував-показував, дуже старався зловити личко малюка і таки йому то вдалось, чим неймовірно нас потішив, бо в принципі тільки заради того 3Д і пішли в Альтернативу. у всьому решта ніякої особливої різниці з тою ж Прокопчук, в якої були два попередні рази, не побачила, крім ціни звісно :)
    ну і до слова, в Прокопчук доводилось чекати максимум хвилин 5...

19. Raven

Raven Мама малятка

странно, мене прийняли по мому часу, платила 250 грн, як по телефону сказали. Малявка на 3д показала всім язика і повернулася до плаценти, маємо знимку вух. А ще відбивала ту штуку, коли пробували стать подивитися, а потім пхнуло туда дві руки і п"ятками притиснуло.

20. yacht girl

yacht girl Member

Усі три рази були на УЗД у Прокопчук. Чекати жодного разу не довелося, прийом по
    запису, гарно розказала, показала, зробила фото дуже приємна лікар. Нам з чоловіком сподобалось.