УЗД (спецiалiсти / раджу / не раджу/ iтд...)

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем SovaBa, 22 Березень 2009.

1. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Взагалі ви маєте право самі вибирати до кого йти на УЗД. Ваш лікар переважно радить іти до своїх знайомих. Це в них кругова порука:girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  2. Matiola

Matiola Well-Known Member

Дівчатка,а де приймає та Прокопчук і як до неї записатись?Останнє УЗД робила в Медінституті.Апарат там звичайно фу.Нині в дитини щось знайшли,самі не знають що.Налякали мене до сліз.Але я в той діагноз відмовляюсь вірити.

• Подобається Подобається x 3
  3. Blondo4ka

Вона приймає в поліклініці 6, на Медової Печери, але там старший апарат, а я ходжу на Б. Котика,4. Тел. 80501722766. Це робочий номер на Котика.

4. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

Хочу порадитися. Чи хтось був у Пурпури Роксолани. Вона приймає у 4 поліклініці на Сихові. Яка вона?
    Бо я до неї ходила. Ніби дуже класна, але що мені не сподобалось, то те що я їй кажу що в мене були кровяні виділення, а вона мене направила на УЗД на Тургенєва. При цьому не сказала до кого, і чи взагалі я хочу туди йти. Добре, що це був Палига, а я про нього начиталася тут багато хорошого. І то, щось він був небагатослівний і не сказав толком в чому проблема. На листочку написано "біля внутрішнього вічка візуалізується ретрохоріальна гематома". Там на фото ще плямка така чорна. От сиджу і думаю, чи ставати на облік до Пурпури і вибивати в неї УЗД в Прокопчук?
    До речі а чи можна на облік стати до Прокопчук? І де вона приймає в приватному каб і де вполіклініці, бо не можу з цих дописів розібратися де то вул Котика? Я ще й не львівська, з чоловіком ще офіційно не розписані, живемо в нього на Сихові. Допоможіть, хто може:girl_cray:

5. Blondo4ka

В мене також була ретрохоріальна гематома, причому кровотечі були страшенні:girl_cray: Лежала на збереженні на Батальній. Потім втекла звідти. Кровотечі продовжувалися три місяці і поступово гематома зменшувалася, доки зникла зовсім. Правда трохи попила таблеток, але то дурниця. Пурпура ніби приємна лікарка - була в неї на огляді колись, бо теж живу на Сихові, але щодо вагітних нічого не скажу. Попробуйте ще піти до Булатовської. Вона мені сподобалася більше.
    А вул. Б. Котика - це бічна Личаківської навпроти магазину "Оксана":girl_bye2:

6. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Дуже рада, що вам сподобалось, хоча я майже була впевненна, що все буде добре. Коли я прийшла до Наталі перший раз, я не могла завагітніти довго. Вона назначила мені вітаміни, і менше ніж через місяць я завагітніла. Всю вагітність я проходила на УЗІ лише до неї, вона поклала мене на збереження, коли було потрібно і за це я їй дуже вдячна. І після родів я також до неї ходила, а тепер усі мої друзі. Коли я зараз дзвоню до неї за когось домовлятися, вона завжди питає : "Як там ваша мацьопа?"
    А найважливіше те, що в 2007 році саме вона побачила у мене проблеми з щитовиткою.
    Професіонал на всі 100 %, а ще приємна і дуже ввічлива людина.

• Інформативно Інформативно x 1
  7. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Обов"язково зверніться до Прокопчук. Впевненна, що у вас і вашої лялі все добре. Заспокойтесь і вірте, що все буде добре. Дай вам Боже обом здоров"ячка.
    Три місяці тому сестра мого чоловіка приїхала до нас до Львова на 5 місяці вагітності в істериці. Їй в Червонограді сказали, що у дитини якісь вади. Мій чоловік, який весь час ходив зі мною до Прокопчук на УЗІ(вона йому дуже сподобалась), зразу сказав нам йти до неї. Уявляєте, дитина повністю виявилась здоровою, а аналізи які їй робили в Червонограді, зроблені не в той час(перехід 1 і 2 триместрів). Прокопчук сказала, що просто не в той термін зроблені, тому й такі результати.

Останнє редагування: 19 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  8. Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

Дівчатка,привіт!Ура я нарешті вагітна!!:girl_crazy:Слава Богу я взнала про існування форуму,це супер.Але стикаючись з нашою спільною радістю,стає страшно,думаю ви допоможете мені,а я Вам!Куди піти?Де УЗД?Всі хвалять д-р Прокопчук,а я плакати хочу від тих слів,бідна моя куліжанка завдяки Прокопчук бідна маленька дівчінка,доця
    ,живе без ручки.Уявіть собі,3 рази була в приватному кабінеті,і нічого вона не бачила!Може взагалі забути про УЗІ,і хай буде як є?Підкажіть!В мене три тижні вагітності,приблизно...

• Подобається Подобається x 5
  9. Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

ну на узі лікарі не радять йти до 9 чи 10 тижнів. Ні в якому разі.
    Страшно..як то ручку не побачили..я в шоці легкому...

10. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Перший раз найкраще йти в 10-11 тижнів, коли вже дитинка сформувалась. Я була в Корінця на Котика,4, дуже толковий дядько і його хвалять. Він колишній генетик

11. In4a

In4a Well-Known Member

До мого лікаря, в якого я стою на обліці, приходила дівчина в сльозах, якій поставили якийсь страшний діагноз (щось типу пухлини в матці) на УЗД десь на Куліша. Потім вона пішла на інше УЗД, де виявилось, що це вагітність 8 тижнів. :girl_devil: Не знаю чи зробила вона щось з тим лікарем на Куліша...

• Подобається Подобається x 2
  12. Milka

Milka Moderator

Я задоволена Лотоцькою, що на Лисенка. Була в неї із першою і з другою дитиною. Звичайно нервували оті постійні черги хоч і записувалась, і не дешево, але ні до кого іншого не йшла. Десь зовсім недавно вона відкрила приватний кабінет, чи то навіть маленьку клініку з генетиками.

13. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

Це по місячних чи від зачаття?

14. Відповідь: УЗД (спецiалiсти/раджу/ не раджу/iтд...)

думаю краще від зачаття..

15. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

11-12 тижнів від місячних

16. Злата

Злата Well-Known Member

щось не розумію в чому вина Прокопчук:girl_sad:
    що не попередила майбутню маму про ймовірну ваду дитини? чи не передбачила ймовірні ускладнення при пологах, що і призвело до біди?:girl_sad::girl_sad:

17. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я теж щось нічого не зрозуміла...Якщо дитинка так розвивалася (мала вроджену ваду), то невже Прокопчук мала порадити майбутній мамі зробити аборт??? Якщо це дійсно була вроджена вада, думаю, не варто було маму повідомляти, щоб зайвий раз не нервувала себе та дитину...

18. lapocka

lapocka Well-Known Member

Не буду писати про конкретного лікаря, бо ситуація не цілком зрозуміла
    Ми ходимо до лікарів, для того щоб знати як справи з нашою дитиною. І обов"язок кожного діагноста говорити нам правду, якщо не мамі то хоча б її родичам.
    Чому коли лікар не ставить правильний діагноз,(наприклад рак шлунку, а каже що це можливо гастрит) його м"ягко кажучи звинувачують в некомпетентності і безвідповідальності. а коли УЗДист не бачить чи не говорить про ваду, пояснювати його дії добрими намірами...

• Подобається Подобається x 6
  19. FAIRYTALE

FAIRYTALE Well-Known Member

Від першого дня останніх місячних, так рахують гінекологи початок вагітності

20. Іруня

Іруня Well-Known Member

Пацієнт має право знати все про своє здоров"я! Думаю, що це стосується і вагітності. І хоч як би це страшно не звучало, навіть, якби мама захотіла позбутися цієї дитинки, то це був би її вибір і її гріх. Тут не лікар мав це вирішувати. Мав сказати однозначно.
    Але якщо лікар не побачив ваду через свою некомпетентність, то вже зовсім інша справа.

• Подобається Подобається x 7