Увага! збираємо інформацію про пологовий будинок на Мечнікова!

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 23 Липень 2011.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Відповідь: Увага! збираємо інформацію про пологовий будинок на Мечнікова!

ну не знаю. мій лікар казав, що пологові зали, крісла вони за свої гроші роблять. і практично контрабандою з Польщі возять.

2. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

3. Orman

Orman Модератор-бомба

бідачки, контрабандою возять (кримінал якщо що), а вимагати нормальної зарплати і умов праці - доХторам не пасує. Причому друге - не кримінал. Логіка де?

4. fiesta

fiesta Well-Known Member

Колись чула, коли в пологових роблять якісь ремонти, то самі ж лікарі скидаються...

5. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

Напишу від себе. Рік тому народжувала на Мечникова. Тільки все хороше можу сказати про персонал. Лікар розуміючий, медсестри допомагають. Не платила на ліво нічого, бо нічого не вимагали.
    Заплатила по своїй ініціативі дитячій лікарці на поверсі,бо не хотіла ще день лежати. Вона була в шоці, але не відмовилася
    Заплатила на поверсі після виписки трохи більше, то медсестри так дякували, ніби я їм корову подарувала.
    На поверсі було чисто, протирали підлогу декілька раз на день, виносили сміття так само. Я мала свої мішки,але вони ітак кладуть.
    Єдине не сподобалося це ставлення самих породіль. Засоби гігієни розкидані в туалеті, лиш помиють, то одразу все брудне. Ну всіх болить, усі ж народжували, я ж тоже не на курорті у той час була, але елементарно завернути за собою можна !
    Стосовно грошей, то вже як собі кожен уб'є в голову, так і буде. Я платила лише те, що направду треба було і плюс моя ініціатива. Медсестрам на той час на поверх дати при виписці 30 грн. Для мене не було багато, тим більше вони не наполягали. Я дала 50 і мені допомогли з речами. Лежала разом з жінкою, то вона сказала, що ні копійки їм не дасть. Ну не знаю... Тут вже хай кожен сам вирішує

6. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

а що треба було?

7. Osya

Osya Active Member

8. Kolomyianka

Kolomyianka New Member

Ви не правильно зрозуміли. Медсестри попросили зробити 30 грн. як внесок в фонд пологового. Я дала 50 без здачі, і вони допомогли знести речі так сказати на радощах:)

9. Popi

Popi Well-Known Member

То не на радощах, 30 грн то на фонд, а 20 беруть як речі виносять.

10. Mika Nika

Mika Nika New Member

Я народжувала на Мечнікова в 2012 році,родзал був чистим,коли в мене були схватки то до мене прибігав і лікар і акушерка,як народила поклали голу малу на мене,потім зразу ж забрали на столик і вдягали її поки мене шили.Народжувала я з чоловіком,коли почала родити лікар запитав чоловіка чи він хоче залишись чи хоче вийте,чоловік залишився.Як мене зашили то перевели в сусідню палату на годину щоб я побула з чоловіком і дитиною,зразу ж поклали малу до грудей.Потім мене перевели в палату,через декілька годин прийшла медсестра і запитала чи приносити малу чи ні,я попросила принести і від цього моменту мала була зі мною.Лікар який приймав роди приходив протягом 3 днів по 2 рази на день пояснив як купати дитину і все решту,проводив огляди.В палаті було чисто,кожного дня палату мила санітарка.Палатна гінеколог бкла нульова за що і получила 20 гривень,узі 30 гривень.Хвалений дитячий неонатолог не замітила що дитна має алергію.Але я їй заплатила 100 гривень.Лікар який приймав роди суми для себе не назвав дали 300 доларів,тільки озвучив суми для акушерки 500 гривень,дитячому лікарю з родзалу 100 гивень і санітарці 50 гривень.Більше нікому нічого не платила.

11. Virna

Virna Well-Known Member

Дівчата, дуже прошу телефон Марії Гаєвської. Треба терміново!

12. kaputik

kaputik New Member

Хто чув про пологовий на Мечнікова, що всі, хто народжували цього року влітку мали мастити, а дітки запалення очей. Хтось щось про це чув? Хтось може там народжував останні місяці і щось знає? Чи вони взагалі збираються щось із тим робити, бо хотілось би народжувати і другу дитинку там, а тут таке розказують....

13. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

його вже закривали нещодавно 2-ий раз на мийку, був стафілокок і сінегнойна палочка. Але такі супутники є і в інших пологових, можливо щось сприяло. Влітку народжували в мене там знайомі декілька - все було добре і з малявками і з мамами.

14. sip

sip New Member

Народжувала на Мечнікова в грудні 2013 року. Налаштовувалася на боротьбу за грудне вигодовування, оскільки чула різні розповіді про лікарів-педіатрів. Однак на моє приємне здивування, нашим дитячим лікарем була Штогрин Оксана Павлівна. Оглядала дитину кожен день. Її фрази "Дівчатка чим дітей годуємо? Грудьми? Молодці!!!" додавали впевненості та оптимізму. Наголошувала, що молозива, у період встановлення лактакціі, дитині достатньо, та ще трішки і ми будемо кайфувати від годування грудьми! На питання моєї сусідки по палаті, чи дитина наідається молозивом,. вона відповіла: "Дівчата, дитині так добре! Головне, щоб це витримали ви!" Ця фраза була моїм гаслом під час встановлення лактаціі, та вдома, коли всі навколо казали, що дитина плаче - бо голодна. У день виписки, Оксана Павлівна прочитала нам лекцію про догляд за новонародженими, та принесла роздруківки з нотатками. За таких обставин і не шкода "подякувати"

15. Полуничка

Полуничка Well-Known Member

теж мені дуже сподобалась, приємна жіночка, гарно все пояснює. Але мені вона прямим текстом заявила "у нас прийнято дякувати". Я дала 100грн
    Але от сусідку мою, першородящу, грузила за втрату ваги дитини і заставляла догодовувати сумішшю. Хоча хлопчик цямкав собі цицю, спав і майже не плакав...
    Абсолютно протилежне враження про нашу палатну лікарку, 3 поверх... Правда на гроші не натякала, здерла тільки 100грн при виписці за те, що чоловік донорську кров не здавав. А ще сказала піти на УЗД перед випискою і заплатити 50грн. Я трохи в шоці, бо знаю, що дівчата по 20грн здавали, а тут 50грн за 30 секунд огляду. Короче, я не дала нічого. Так вона потім в палату прибігла, щоб гроші дати... Шкодую, що я одразу не сказала, що за таке платити не буду.

16. Netty

Netty Well-Known Member

Я народжувала на Мечнікова в червні цього року....так не можу сказати, що мене підтримували з ГВ. В перші хвилини донечка не взяла груди...ніяк у нас не виходило, потім я і моя мама бігали за мед.персоналом, щоб нам допомогли.....але ніхто не спішив...навіть за гроші....((( В першу ніч маля весь час плакала....коли викликали сестричку нам порадили купити нутрілон, так як дитина голодна. Те саме вранці ми почули від неонатолога...на другу ніч чоловік не витримав (ми були в сімейній палаті) і купив суміш, точніше мед.сестра принесла відразу з водою, бутилочкою....сама забатяжила і вручила! Але наша Рая заснула....хі мабуть відчула що щось хочуть не те дати! І ми не давали, а неонатологу сказали, що даєм....Бачили б ви її реакцію....які ми молодці, що даємо суміш, бо їй краще знати, а ці молоді мамочки думають, що розумніші....і т.д.....ми нічо не давали, перетерпіли, перемучились....))

• Подобається Подобається x 2
  17. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

в мене палатним лікарем був Долотказін, то коли йшли на узд перед випискою він сам казав ніяких грошей не брати з собою.

• Подобається Подобається x 2
  18. vakyolka

vakyolka Well-Known Member

Аналогічно, гроші відмовився брати, сказав що йому платить держава. Медсестрам не дала ні копійки ( от така я жадна), бо до мене в одиночну палату з них ніхто за 3 дня не зайшов( Добре що мені там зле не стало(

19. dreamangel

dreamangel Member

Я народжувала в грудні 2014р і я і малюк здорові :) Хоча за годину після мене мал КР сестра моєї співробітниці, то заразились обоє(((. Щоравда у нас лікарі були різні, може тому( Каже чоловік що то від інструментів залежить і від відповідального ставлення лікаря)

20. garantiya

garantiya New Member

Я народжувала в липні 2014 і в результаті через місяць мала 10 чиряків. До того ніколи в житті навіть прищів не було. Ото вже намучилась, словами не передати. А тепер в малої один зявився, добре хоч в неї не болючий якийсь. Так після мене за два тижні знайома там народжувала і теж чиряки мала і вона і дитинка. А малому її взагалі під наркозом той чиряк вирізали. От такий жах, про який і здогадатись не могла коли пологовий обирала:girl_impossible: