Увага! збираємо інформацію про пологовий будинок на Мечнікова!

Тема у розділі 'Харчування малюків', створена користувачем Yaremko, 23 Липень 2011.

Партнер розділу - Львівська група підтримки ГВ:
  1. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

Відповідь: Увага! збираємо інформацію про пологовий будинок на Мечнікова!

2. newlife

newlife New Member

3. сніжна

4. newlife

newlife New Member

5. fiesta

fiesta Well-Known Member

Підкажіть, будь-ласка, на Мечнікова є дитяча лікар чи лактолог чи хоч хтось, хто за ГВ і може підказати і помогти правильно прикласти маля,..., щоб налагодити ГВ, а не відразу пляшку пхати?
    Коліжанці тре підказати....

6. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Є і лактолог і дитячі лікарі і медсестри, бачила як підходили до мам і помагали прикладати. Я лежала з лівчиною в неї треті пологи, то нас навіть не трогали, а ви і так все знаєте, тідьки питали чи все добре. В сусідки не прибувало молоко, мала цілу ніч плакала, то мамочка купила вже готову суміщ розчинену в баночці і докормлювала. але то вона сама попросила їй не пропонували.

7. сніжна

8. sofka08

sofka08 kasperjonoks

Саме так, дуже хороший спеціаліст, не одній моїй знайомій допомогла налагодити ГВ як після природніх пологів, так і після КР.
    п.с. Хто має її телефон, напишіть пліз в карму

9. uliana

uliana Well-Known Member

І акушер просто супер!!!! приймала пологи:) я так мрію попасти на її зміну!

10. fiesta

fiesta Well-Known Member

І мені, будь-ласка, напишітьтелефон Гаєвської

11. Heureuse

Heureuse вірю...

в моєї сусідки теж так було. то першу ніч їй дитину погодували, а вже зранку і наступні дні приходили і навіть змушували прикладати, показували як правильно дитина має взяти груди.
    в мене з тим проблем не було, дитина гарно прикладалась, смоктала молозиво. але коли прибуло молоко, груди набрали, то всі до одного, включно з лактологом Іриною наказували зціджуватись і казали, що я матиму великі проблеми з грудьми. плюс та лактолог зробила мені такий адський масаж, що мені очі на лоба лізли.
    ну я їх не слухала, лише легенько розмасовувала коли малий їв і все минулось через 2 дні, коли просто внормувалась лактація.
    лише Левицька С.Є. казала ні в якому разі не зціджувати, а лише якнайчастіше прикладати дитину. також лише вона порадила звертатись до Гаєвської в разі чого

Останнє редагування модератором: 2 Березень 2014
  12. Kapitoshhka

Kapitoshhka Well-Known Member

у мене коли був страшний лактостаз +темп. 39,6, цідитись я не могла сама, то п.Марія то все так акуратно зробила))) і практично безболісно

13. Kucherini

Kucherini New Member

Я народжувала на Мечникова. Умови хороші, рдила хлопчика, роди були дуже важкі, але мала хорошого лікаря і не одного))). Родила у Іванойка Василя Андрійовича, лікар старенький, але спеціаліст супер. Лікар від Бога, допомагала йому приймати роди Кохаєвич теж не погана лікарка...

14. katysik

katysik Well-Known Member

Пані Марія і моя помічниця!!! Левицька ще в пологовому дала моб.номер про всяк випадок, і таких випадків було ОГО-ГО-ГО! По приходу додому з ПБ мала жахливі гулі, то ледве то все розмасажувала п.Марія і то не за раз, і не два. Потім мала ще 2 рази лактостаз, і один раз застій через охолодження, навіть подумати страшно, щоб робила якби не пані Марія

15. Paradise

Paradise New Member

І мені, будь-ласка, напишіть телефон Марії Гаєвської

16. Manysuk

Manysuk New Member

І мені, будь-ласка, якщо можна, напишіть телефон Марії Гаєвської, дуже- дуже потрібно

17. Kucja

Kucja New Member

Привіт! Поділіться, будь ласка, телефоном Марії Гаєвської. Дякую!

18. Intromis

Intromis New Member

Народжувала на Мечникова в квітні 2014р. Лікарем та її командою задоволена . Грошей правда пішло, тепер вже навіть і не порахуєш. Єдине з чим потрібно боротись в даному пологовому будинку це хабарництво на побутовому рівні. І причина цієї проблеми в першу чергу в пацієнтах, а не лікарях. Тому на мою думку в даному пологовому будинку не лікарів поганих шукати треба, бо я вважаю, що лікарі там, ще не найгірші, а боротись з власними звичками "пхати в кишені" гроші.

19. ruda kishka

ruda kishka Well-Known Member

Я теж народжувала на Мечникова в квітні 2014р. Ну от не згідна я, що там хабарництво на побутовому рівні. В мене ні разу ніхто нічого не вимагав і навіть не натякали. Так, " якщо можете на відділення" було. Але не хочеш/не можеш - не даєш! Стосовно пхати в кишені, я прекрасно розумію які зарплати в працівників медицини і яке фінансування медичної сфери на сьогоднішній день. Тому, якщо в мене є можливість, є бажання "подякувати", то не бачу в тому нічого поганого. Це як благодійний внесок. Зрештою всім ж хочеться перебувати в хороших умовах в пологовому (та і не тільки в пологовому), щоб чистенько, щоб ремонт, щоб з дірявих вікон не дуло. А це все далеееееко не за державний кошт робиться :)

---------- Додано в 11:01 ---------- Попередній допис був написаний в 11:00 ----------

А щоб поламати таку систему, то треба починати з іншої сторони. Треба з верхів міняти :)

20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member