Успішний чоловік: який він?

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Donner, 3 Лютий 2011.

1. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

Відповідь: Успішний чоловік: який він?

звичайно по відгуках чи рекомендаціях, знаю випадок коли дитину вивчили на юриста, потім знайшли роботу(домовились і заплатили батьки) а ти сину йди працюй...

2. Vyruchalochka

Vyruchalochka Member

Згадався знайомий - завжди хтів мішок грошей, ну то до мішка грошей має тепер ще втричі більше відповідальності та роботи .

3. AilataN

AilataN жива

А ще якщо це жінка з Брукліну- ну то "зе чоловік" подвоює шанси на успішність:)

4. PinKey

PinKey New Member

аналогічно. При першій зустрічі мій був в драних джинсах, весь в мазуті і на кросовому мотоциклі, який доживав свої останні дні і смердів чортом:) І от в чому штука : коли на третє побачення, він приїхав вже на своєму звичайному авто, кататись з ним хотілось тільки на тій таратайці : там тілесний контакт не до порівняння з всякими джипами:)

5. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

і стоптаних кросівках, бідний студент не зі Львова, який підзаробляв на будовах і паралельно з навчанням працював по спеціальності "за єду". Але ніц, зараз маю солідного музя, спеціаліста у своїй справі, майстра на всі руки і справжнього господаря, словом - успішного чоловіка. Досі не можу зрозуміти як я змогла його розгледіти в панкуватому хлопчиськові, хоча, насправді, відповідь проста - в нього просто гарні ноги, на це і повелась))

6. PinKey

PinKey New Member

а в мого ще був недолік, від котрого мене в чоловіках просто верне - спроби приховати лисину шляхом начісування на неї волосся з потилиці. Як згадаю - просто буе-ее.... Але нічого: за пару років запропонувала йому побрити його моєю грумерською машинкою ( мовляв чого будеш 2 тижні чекати нашої перукарки). Не коротко, обіцяю. Чесно-чесно. А потім вжик майже налисо і "ой, сонце, я насадку переплутала, вибач". Тепер ходить такий собі брутальний Він Дізель, якраз як я люблю:) В ньому так само з самого початку було те, що захоплює - почуття власної гідності і конгруентності, розуміння самого себе. То не сховаєш ні за джинсами, ні за мазутом, ні за патлами, які на лисині вітер розвіває:)

7. Lakava

Lakava New Member

Жінці увага дуже важлива. Важливіша і за гроші і за все інше...

8. Krasynja

Krasynja Щаслива мамуся!

для мене мій муж є повність успішним - робота достойна, правильна позиція в житті, плани на майбутній - власний бізнес, дома займається улюбленим ділом -готує, пече торти, робить десерти, завжди щось смачненьке - каже так відпочиває, мені достатньо уваги приділяє, завжди старається щось купити, щоб мене потішити, особливо прикраси... Завжди знаходить час щоб після роботи разом погуляти, кудись сходити, кіно, концерт, театр, каву чи просто мене з роботи забрати.

9. Gulena

Gulena миється в бані

Ні от на це, то звичайно, я Вас розумію ;) А воно навіть краще, коли двоє починають з низького старту, як говориться " і в горі і в радості, і в бідності і багатстві "