Відповідь: Улюблене місто там таака краса. Відчуття, коли перебуваєш там подібні, як у Венеції, таке романтичне повітря
Відповідь: Улюблене місто Допис в одній темі надихнув тут похвалитись своїм улюбленим містечком.Отже насолоджуємось краєвидами І це надзвичайно маленьке містечко до 3000 жителів Отже, поїхали - Лаксенбург! Міжнародний інститут Оце, фортеця, яка знаходиться посеред озера Дуже гарна альтанка посеред парку, там надзвичайно гарний розпис стелі, а яка акустика! Костел Водоспад у парку Ось такі леви зустрічають кожного дня всіх, хто бажає прогулятись парком А оце кремезний платан . Їх можна знайти у парку дуже багато, інколи дивуєшся, як таке велике дерево може вирости А ось так виглядає звичайна їдальня і кожен бажаючий може прийти пообідати Повірте, фото не передає тієї всієї краси, а яка тут атмосфера! Я приїжджаю, як в своє рідне місто!
Відповідь: Улюблене місто Люблю Львів!! Перш за все, що це моє рідне місто, тут народилася, виросла, люблю атмосферу Львова, я в ній вихована, мало задивляюся на архітектуру,(часу все нема) але коли приїжаю звідкісь, вже на вокзалі відчуваю повітря рідне,додому приїхала )) Львів - мій дім, от і все. А вдома найкраще )