Україна назавжди лишиться в літньому часі

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Vittoriya, 20 Вересень 2011.

1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Україна назавжди лишиться в літньому часі

2. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

3. zaderyshka

zaderyshka Member

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

5. AilataN

AilataN жива

Особисто я дуже чекала переведення часу на зимовий графік. Тільки через вечірнє гуляння з дитиною. Є різниця, чи в п'ятій вже темно, чи в шостій? Для мене так. Якраз весняного переходу не чекала, а от на зиму важливий. Мені все одно з якого чуда вони вирішили так зробити, але ота година при денному світлі мені важлива взимку.

6. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Їм шкода свої дорогі годинники туди-сюди переводити... Бережуть...

7. airy_cat

airy_cat New Member

А какая ей разница? Зимой в 6.30 все равно темно - с переводом времени или без него.

8. Nevermind

Nevermind New Member

Нє, все навпаки. Якщо перейдемо зараз на зимовий час, то буде дві години різниця з Москвою. (Вони ж уже не переходять на зимовий час).

Я взагалі за зимовий час. Тому що тепер взимку буде: в 8 ранку ще темно. Кому потрібне таке щастя?

9. airy_cat

airy_cat New Member

+1. С нашим дневным сном будем мы ночью на санках кататься. Печалька, короче.

10. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

ну а в мене дітьо спить вдень вааще чотири години...не бачити нам зимою світла чи з переводом чи без, такщо мені пейбл, головне щоб вони зараз туди-сюди метатись не почали...типу переводим-не переводим, оттоді вже і вправду стрес буде.

11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Енто ффсьо узаконена пропаганда виховування нової генерації "лунатиків" :)))

12. terezka

terezka котяка-вишивака

чогось я не розумію, при переході на зимовий час година віднімається, себто якщо на зимовому часі темніє уже о 17, то тепер буде темніти о 16? гм.... яка тоді економія?
    виправте мене, бо я щось уже заплуталась.

13. Diana

Diana мрійниця

зато в 17.00 буде ще світло)))

14. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

не відчуваєш бо на роботу рано не встаєш. А якщо кожен день вставати в 8 годині, то організм привикає. І тут раптом в 7 підйом, стрес...
    А взагалі як про ту зиму подумаю... Вже темно ввечері, довго і не погуляєш.

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

а ми з чоловіком зраділи такій перспективі!
    День же буде довший (умовно правда), але приємніше вертатись додому з роботи, коли на вулиці ще світло.
    Та й яка економія електрики вранці? І так всі світло включають, коли збираються на роботу.

16. zaderyshka

zaderyshka Member

А от якби все залишили як є, то у день переводу стрілок "Жилєтка" рясніла б дописами про те, як то зле, коли годинник переводять, як і кожного разу. І так зле, і так недобре

17. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

і мені то дуже підходить ))) тобто мені не принщипово на якому часі зупинитися, на зимовому чи літньому, для мене основне, що перестали переводити, а то я з тим переводом, особливо зимовим, місяць до тями не можу прийти (((

18. Oriana

Oriana Well-Known Member

А чого так?Я навпаки була рада лишню годинку поспати взимку, а тепер... З переводом на літній мені простіше, бо не так темно, можна встати. А то мені важко вставати тільки тому, що темно на дворі.

19. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

а мені всеодно який час..літній..зимовий...головне,щоб його було більше..на мене,кохану:girl_blush2:а то з тим хлопским войском в хаті :d23:

20. Nanaya

Nanaya Well-Known Member

Це ж всього одинь день спите на годину більше, а далі організм починає підлаштовуватись під новий режим дня.