Україна назавжди лишиться в літньому часі

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Vittoriya, 20 Вересень 2011.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Україна назавжди лишиться в літньому часі

+ 1
    Мені самій важко даються оті переходи, тому добре що відмінили

2. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Мені завжди взимку було так важко вибиратися раненько на роботу: насилу продираєш очі, темно, незатишно брр... А тепер взагалі вночі доведеться з хати вилазити. :sad:

3. sensual

sensual New Member

Супер, що відмінили, як була в декреті, то місяцями годинник не переводила, важко призвичаїтись.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

то я трохи всьо накупу написала, я мала на увазі по відношенню до Грінвіча, а по відношенню до різних країн теж будемо по пів року-наприкла з Польщею-то година різниці , то дві буде

---------- Додано в 16:45 ---------- Попередній допис був написаний в 16:44 ----------

ну так, зате ваші діти будуть на перший урок іти в ніч. Краса.....

---------- Додано в 16:47 ---------- Попередній допис був написаний в 16:45 ----------

тим не менше, тепер взимку в моєї сестри в Польщі буде наприклад лише 10-та вечора, а в нас вже 12-та. І то ж Польща отуточки, близенько....

Останнє редагування: 20 Вересень 2011
  5. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Оце переведення годинників в цілому світі спрямоване на економію електроенергії. І доведено, що це дуже економить ресурси.
    Особисто для мене пережити перевід теж важко. Але вибирати дійсно потрібно було той час, з яким комфортніше взимку, коли світловий день короткий, бо влітку година різниці суттєвої не має.
    Але поки за нас вирішуватиме Росія, нічого доброго чекати і не треба. Європа, па-па...

6. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Для мене більш комфортний період зимового часу. Був. Завжди переведення на літній для мене було стресом, а на зимовий навпаки - полегшенням.

7. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А мені, положа руку на серце - фіолетово.
    Переводячи годинники не відчувала дискомфорту, тепер ще кращє, не треба дитині перестроюватись на інший час.
    На роботу не ходжу, а коли я просинаюсь вже білий день полюбому :)
    Тоді коли працювала, чи навчалась, то мені чомусь завжди більше подобалось зранку коли виходиш і ще темно, аніж коли їдеш з навчання, роботи і темінь безспросвітна.
    Щодо того що в нас один час а в інших країнах інший, і з різницею певною - то тим більше, за це найменше б переживала.

п.с. в любому випадку, чи комусь це подобається чи не подобається, закон підписали, час встановили. Який сенс нервуватись і обурюватись?

8. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

навіть майкрософ вже зробив оновлення для певних країн, щоб їм час не переводився на комп"ютері

9. inka

inka і.Неrb-то до мене)

Я особисто задоволена, суто фізіологічно. Бо ті переходи 2 рази на рік- на тиждень вибивали мене з коліі. :girl_in_love:

10. Vittoriya

ну так, ми українці такі, нам сказали, а ми тільки головою ствердно махаємо. нам все підходить.......... Зробили 12 класів дітям-чудово, за рік зняли-чудово. А то, що нас мають десь, то нікого не цікавить. І роблять вони, що хочуть і то вже настільки нагло і явно..

11. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

та сама фігня:)))

а ви як хтіли це питання вирішити? може мали провести соцопитування кожного жителя?чи мусове голосування?
    ну то може пікет з транспарантами та голодуванням під ЛМР організуєте?

12. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

ми такі...ми не такі....
    реально, від того що вам це не подобається ніхто нічого не змінить.
    А обьєктивно вже тут на форумі є певна частка людей яких це нововведення влаштовує, так само і в країні загалом. Комусь подобається, комусь ні, всім не вгодиш.
    Нас це кого? Не всі люди проти цього, відповідно не всі вважають що їх мають десь. Кстаті коли час переводили, також були невдоволені але ж ніхто не возмущався. З часом звикнеться і нормально буде.

13. Aster

Aster Well-Known Member

Та дуже багато людей за таке рішення! До чого тут - сказли, не скзали? Ви тільки почитайте хоч б форуми після переведення годинників - десятки тисяч людей жаліються два рази на рік, що їм це важко. Що довго мучаються, поки привчаться. І заради них це зроблено. А кому не важко було переходити - то йому взагалі має бути все рівно. :)

І що з того, що в Росії теж так зробили ще й раніше за нас? Давайте, щоб не копіювати Росію - взагалі робити все навпаки. Вони щось добре зроблять - а ми назло їм собі гірше. Так? :) :) Та взагалі не звертайте увагу на інші країни! Треба робити так, як добре людям.

14. Vittoriya

заради них???? та не смішіть, прошу! Бо то зовсім робилося не для людей, просто так вигідно Росії, так вигідно нашим олігархам , у яких бізнес пов'язаний з Росією. Ось і все.

15. terezka

terezka котяка-вишивака

мені все одно який час залишиться, зрештою, краще таки зберегти київський час, ніж бути на російському

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ви дійсно вірите, що та одна година все так вирішує?

17. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

18. terezka

terezka котяка-вишивака

я з тим не згідна, якби мова йшла про вигоду, то нас би перевели на зимовий час і ми б зрівнялись з росією в годинах, так значно вигіднііше, ніж та година розриву

19. sunday

sunday Народжена бути щасливою. І БУДУ! ;)

20. Finya

Finya if you don't get enough I'll make it double

Вважаю, що в такому питанні немає різниці, хто за ким "повторив") А от думка медиків - це аргумент)