Україна має талант

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем kristina, 19 Травень 2009.

1. Lithium

Lithium Active Member

Відповідь: Україна має таланти

Що да, то до, але тільки погляд в нього дуже божевільний все ж таки всі геніальні люди трохи псіхи.

2. карапуз

карапуз Well-Known Member

Як вам ,Ніна? :girl_crazy: Я валялась :xaxa:...

3. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Крута дівка! І ще раз я впевнилась, що розуміння "нормальності" - поняття дуже відносне. І в кожного своє:)
    мені малявка сподобалась дуже, та що Бьорк співала.

4. Tanyunya

Як гарно незряча дівчина співає!!!!!:girl_tender:

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

От ,з яким голосом ,треба їхати на Євробачення :girl_claping:.

6. Tanyunya

Шкода лишень, що в нашому "шоу-бізенсі" таким людям практично нема місця. та й шкода, щоб такі чисті люди потрапляли в те болото взагалі.

7. Tanju

Tanju Well-Known Member

Ну можливо з неї вийде друга Діана Гурцкая, приклади таких співаків все ж таки є.

8. Tanyunya

та є... Але не на кожну таку дівчинку знайдеться Ніколаєв, котрий буде нею опікуватись. Та й, знову ж таки, шкода, якщо таку людину будуть використовувати, як спосіб заробляння грошей

9. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Я прибалділа від тої дівчинки останньої(та що з вадами зору)-ТАКА МОЛОДЕЦЬ!!!так впевнено трималась, а голос-просто казка.Зараховую до числа моїх фаворитів:)

10. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мені вчора дуже сподобалась незряча дівчинка і ті дві сесрички мулаточки.

11. zajunya

zajunya New Member

А я якраз перед тим, як мала виступати незряча діввчинка заснула. Так обідно! Мені ще сподобались методистки з будинку культури - чотири тьоті в червоних костюмах.

12. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ми з чоловіком плакали:sad::sad::sad: Голос в неї шикарний, такий чистий!!! Супер!
    Нам сподобався мужик в шаріку:girl_haha:

13. Tanyunya

мужик в шаріку смішний:). А ще малий "пісочник" кльовий був.

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

Ага, вразив... говорив, як дорослий!

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Діані Гурцкій до неї далеко, бо в неї є душа і щось таке чисте і наївне в голосі.... Зачіпає душу...:sad:

16. Vittoriya

Ось такі люди заслуговують на перемогу!!!!!! Щоб повірити в себе, в свій талант, а не сидіти і не складати розетки...

17. Zlju4ka

ооооо,а я таке пропустила.:sad:
    Дівчинка та що Яма заміж кликав:)-теж класна,але чомусь мені тих малих шкода,мені здається в таких шоу ні діти( ні такі як пані"Стерва-чоловікознавець" з небезпечним танцем:))) перемогти не можуть.І потім ті дітки так плачуть в тих півфіналах і т.д.
    А от такі "небезпечні" виступи ,там де ножі ,кров-то взагалі як на мене,занадто.замість задоволення сидиш і думаєш чи проколить собі щось там чи ні..
    АААА Ніна-то взагалі-без коментарів.

18. Vittoriya

угу, Ніна..просто найт... Харавой дірігент... уххх... завжди знала, що вони дивні, але ж не настільки! Та чомусь в мене якісь так підозри, що вона не може вчитися в муз.училищі, або хіба у них там такий низький рівень. Бо взагалі-то хорові диригенти мають вміти співати, навіть мусять вміти і слух мусять мати, вони ж настроюють хор...

19. Zlju4ka

Мені сподобалась її фраза в кінці:"Мне кажеться я какие то верхние ноти не совсем витянула":):)Я ржала.Та вона взагалі нічого не витягнула особливо коли мінусовку вимкнули то там такий "спів"-шкода дівчину,старалась,такі підбори вбрала шо ледь не гепнулась:) і все марно!

20. Vittoriya

Ага, я теж !!! вона сказала-Но кажется некоториє ноти я не витянула :girl_haha: Їй кажеться....там навіть ноти були...:girl_crazy: Ой, ну не розумію, як люди отак ідуть на загальний посміх, чи ж збоку вона себе не бачить????А родичі,друзі? Як так?