Україна має талант

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем kristina, 19 Травень 2009.

1. Fechka

Fechka Member

Відповідь: Україна має талант

Справді; я щей досі не можу заспокоїтись...Просто його заставили зробити інший жанр; йому було важко; аби люди літали вони не хотіли... бо було дежавю;Шкода!!!
    Дівчинка акробатка супер! Тема "Аватару" супер!Таки був натхненний номер!
    а хто виступав першим ,а то я пропустила?
    №2-дядічка-співав посередньо!

2. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Перші булиГолден старс. непогано так, весело виступали.

3. Vika

Vika Well-Known Member

СМС коштує 3.60, це капец. Здуріли.

4. Fechka

Fechka Member

Останній номер вражаючиий!Гімнасти-НАЙКРАЩІ!!!
    Від їхніх дій захоплює дух!!!!!!!!!!!!!!!!
    То щось неймовірне!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Браво!!!!!:girl_in_love: :girl_in_love: :girl_in_love:

5. Fechka

Fechka Member

така ціна давно.... це на всі реаліті шоу така ціна!!!!!!!!!!!!

6. Kofein

Kofein New Member

А супермен (ім*я не пам*ятаю) тільки мені так сподобався? Його виступ такий позитивний, усмішка була на обличчі впродовж всього номеру:girl_claping:

7. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

То точно, як на мене найкращі в цій десятці, слабенька була 10 ка, як на мене.
    А хто пройшов далі? Завжди з малою засинаю, не можу додивитись..

8. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Я трошечки в шоці... Файний дядько, але...
    Хлопці ж - просто фантастичні, беззаперечно талановиті і працюють неймовірно.

9. DivineVanGate

DivineVanGate Member

100 %. Тим більше на кастингу, де він САМ придумав номер було просто супер, а номер для півфіналу він ж сам не готував. Це ще треба було б велике фе сказати тим людям, які йому цю муру придумали.
    Хлопчина ж талановитий!

Я теж така рада, що вони у фінал вийшли:girl_in_love:

10. Fechka

Fechka Member

Я теж здивована!Так сам Сільвер також!Таки заслуговував зайняти його місце -степіст або ж гімнастка Поліна (хоча таки мабуть їх вже досить в фіналі)!

Його виступ був не поганий! За постановку номеру дала б максимум -10балів! Проте акробатичне виконання сягнуло десь на 6 балів!?Проте він дуже харизматичний! Успіхів! Його чекає чудове майбутнє! Дай Боже аби йому в житті все вдалось!

11. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А мені сподобався дуже третій виступ з келішками. Мені здається. що краще, ніж в його конкурента у попередньому півфіналі.
    І хоч я не люблю виступів танц.колективів, але перший колектив мені дууже сподобався. А що моя дитина витворяла на ліжку, поки на них дивилася, я мало не вмерла зі сміху)))

12. napoleona

napoleona Well-Known Member

і мені сподобалося, так зворушливо, але я так переживала за нього, бо на кастингу він, як для мене був гірший, ніж його конкурент, але він молодець...
    чекаю виступу із перевдяганням, бо той хлопець разом бавився на вулиці з моїм чоловіком, тому вболіваємо за нього:)

13. DivineVanGate

DivineVanGate Member

і я, і я!!! Вони і театр тіней - мої улюбленці!!!
    дуже за цю пару переживаю

14. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А брати-близнюки просто бомба. Вони ще й сигари встигали курити.... А на пляшці головою стояти.... Абзац

справді, найсильніший півфінал, всі дуже сильні

15. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

А вони завжди найсильніших на останній півфінал дають)) Поки сподобались акробати і келихи.

16. tsyganka

tsyganka Member

Ура! Вболівала за Братів Страхових і танцюриста Атая - вони у фіналі!!!!

17. Jupiter

Jupiter Well-Known Member

Може, я висловлю думку, з якою багато людей не погодиться, але все ж. По-моєму, несправедливо, що у фіналі Атай. Його взагалі не варто було до конкурсу допускати! Конкурс називається "УКРАЇНА!!!!!! має талант", а не Киргизія! Адже багато є талановитих людей на білому світі. Ну добре, брав би він участь в передачі Х-фактор, Танцюють всі чи ще щось таке. А то ж УКРАЇНА має талант! Він не живе десь там на кордоні з Україною, чи десь в Криму чи щось типу того. Він же зумисно їхав виступити! З Киргизії!!! Хіба це справедливо??? Хоча номер його був дійсно дуже гарний. Молодець.
    Брати Страхови мені надзвичайно сподобалися, вони молодці!!! Але ж ті 2 друга, що пройшли у фінал минулого разу, дуже на Страхових схожі! Навіщо було брати 2 майже однакових таланти??? Хоча, якщо чесно, то мені обидві пари дуже подобаються. А от Олю шкода. Гарно заспівала...

18. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Мені здається, що попри свою назву, шоу - це шоу. Атай у фіналі справедливо хоча б тому, що не полінувався приїхати з такої далечіні і продемонструвати свій талант!!!!

19. DivineVanGate

DivineVanGate Member

співаків у фіналі теж вистачає, по-моєму вже 2 точно є. Оля була б третя. Згідна на 100%, що вона супер заспівала. Думаю, що буде добре 2 дуети-акробати, мужчінки вони гарні, буде на шо подивитися.:girl_blush2:
    якщо вже всіх так ділити, то половина співаків і танцюристів не мали б виступати в УМТ.
    Теж погоджуюся, приїхав хлопчина - і на здоров'я. А шо там в Киргизії робити буде, ми ж тут як не як до Європи ближче :)

20. Fechka

Fechka Member

Навіть не знаю:girl_in_dreams:Страшенно подобається його номер! Проте щодо Нього самого-як представника маю сумнів; таки невірно зробили(Організатори шоу) ,що допустили Його до участі!!
    Взагалі останній ефір був неперевершений! Практично кожний номер захоплював. Таки талантів в нас багато.
    Дівчинка-гімнастка(Валерія Давиденко)- "принцеса" дуже мене потішила! Та коли почула про те,що вона проводить на тренуваннях щодня по 5-6годин,то була обурена-:girl_cray:А коли відпочиває?! Як минає її дитинство....:girl_crazy:
    Співак(Андрій Невзоров)-має чудовий голос.. Його б слухала безперестанку...
    Андрій та Інесса Шманровські-на кастингу вразили більше ніх на самому ефірі!

Ще не визначилась:girl_in_dreams: за кого вболіватиму в фіналі! Та хочу аби це були або пара акробатів(Брати Страхови чи Андрій і Олексій з Одеси) чи Артем Лоїк з Полтави!!!