Україна має талант

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем kristina, 19 Травень 2009.

1. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Відповідь: Україна має талант

Цього року такі цікаві таланти! І жінка з колами і чоловік з бокалами в той хлопчина з паличками. Досить цікаво.

2. Fechka

Fechka Member

Погоджуюсь! Справді багато різножанрових артистів. Переглянула хто буде в наступному ефірі і як на мене забагато танцюристів..

3. Fechka

Fechka Member

Шоу "Україна має талант-другий шанс"-жесть!

4. Xomka

Xomka Well-Known Member

Так мені прикро, що дівчина з колами не пройшла:girl_cray: Вона велика молодчинка!!! Але якийсь абсолютно мені незрозумілий і нецікавий музичний супровід і цей темно-синій депресивний колір навкруг просто не дали її таланту засіяти у всій красі. Постановникам номеру велике фе:girl_devil: Щиро сподіваюсь, що все ж її мрії нехай не через це шоу, але збудуться:girl_in_love:
    Всі учасники величезні молодчинки!!! І суддям браво за вибір - не так як раніше з 10 учасників 5 співаків:beee:

5. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Я теж розчарована, що вона не потрапила у півфінал :sad:
    Справді оформлення номеру - нікудишнє!, на відборі вона виглядала яскравіше...
    І я до кінця була впевнена, що Яма скаже їй "Так"..... ех......

6. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

І я за неї вболівала, але мені шо номер, шо постановка сподобалась..

7. Viktorina

Viktorina New Member

Я то взагалі дуже здивувалася , що він вийшов на перший номер...:girl_mad:
    Згідна,:girl_yes: на жаль вони не пройшли,Я так чекала ,що Яма потягне за Кондратюком і визнає Аллу Клішту, вона така оригінальна:girl_spruce_up:.Хоча дійсно, стільки талановитих і попробуй обери...Коли дивилася ще відбір, то думала над тим, як же їм визначитися із такою кількостю талантів...:girl_impossible:

8. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Хто не зайнятий приготуваннями до свят і дивиться талантів?

Почну зі сукні Марченко. Мені сподобалося, здається, цього сезону вона не виставляє на всеукраїнський показ свій бюст (як минулого сезону):xaxa:

А з першого виступу сподобалася собака з бантиком :)

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

я дивлюсь. чекаю село і люди.єдині, за кого я хочу проголосувати))

10. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Шалімов - 100%-ний позитив!:)

Останнє редагування: 22 Квітень 2011
  11. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

12. algo

"Село і люди"!!!! суперовий виступ!!! навіть телят приволокли!

13. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Справді "Село і люди" супер! Пріті вумен жжот! :)

14. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

15. algo

:girl_cray::girl_cray::girl_cray:
    Не пропустили село і люди!!!все, я розчарувалась! таких співаків ,як Федір купа, а вони дійсно в унікальному жанрі! йду спати....:girl_sad:

16. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

Я теж розчарована((. Краще б вже Арсеній пройшов або жонглери.
    А Діана супер, така безпосередня :)

17. Tanju

Tanju Well-Known Member

Мені шкода , що не пройшов Арсеній. Такий гарний номер був, і хлопчик -справжній артист! В образі маленького принца такий зворушливий. Взагалі, цей сезон багатий на акробатичні номера, але на диво, чомусь ще жоден з них не пройшов...знов співаки і танцюристи, в яких своїх "шоу" повно. ЯКщо обирати між Село і люди і тим співаючим лікарем, я би обрала Село і люди-вони , як на мене більш оригінальні.

18. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Якщо жінка красива( А Оксана Марченко саме така), то чому б і ні:girl_yes:
    Справді все гарно постановлено. І хлопці такі були запальні, що просто спека. В мене чоловік за них вболівав дуже, але розчарувався, бо
    А справді оригінальних талантів не обирають. Хай би йшов той співак лікар в Х- фактор, бо справді неординарним місця не лишається. У нас, мабуть, і народ до того не доріс, бо обрали щось очевидне і зрозуміле.
    Як і більшість дітей. Я вважаю, що це гарно, але не настільки, щоб потрапити в десятку кращих.
    Я ж вболівала за дівчину і голосувала, що робила акробатичні номери на шторах. Ніжно, захопливо, і очевидно, що дуже трудомістко. Не пройшла:sad:
    Мінуси шоу "Україна має талант"", що як можна поріняти талант коли це жонглер, або співак. Це ж різні жанри - і вони обоє можуть бути в своєму неперевершені. І ще так хотілося побачити свій голос там скільки проголусували за того 1675, чи з моїм 1676 - порадувати свою самооцінку, як людини, чий голос щось важить чи побачити голоси за інших учасників у цифрах. Чогось не показують і не кажуть. Бояться що підрахуємо скільки заробили організатори з людей за голосування?

19. Xomka

Xomka Well-Known Member

Люди, а що це за жахи? Чому вже другий конкурсант співає під фанеру??? СТБ вже зовсім обнаглів?:girl_devil:
    Ні це не фанера ніби - це неспівпадіння звуку і зображення, але це якийсь капець - виглядає жахливо!

20. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Цікаві ті бандуристи)