Україна має талант

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем kristina, 19 Травень 2009.

1. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Відповідь: Україна має талант

Опа і новини)))

2. DivineVanGate

DivineVanGate Member

якщо мені не почулося, то за 4 години відбору в Одесі судді сказали лише 1 раз ні. Вражає!
    Мені теж техніка виконання і сама поведінка дівчини з обручами дуже сподобалася, а ще 6 р-на дівчинка ,котра за своєю вчителькою виступала дуже вразила, і пісня сподобалася, часом ніхто не знає виконавця?

3. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Акробати-початківці. Вони талант мають ,але ще тренуватися і тренуватися. Бо дуже аж страшно на їх номер дивитися....:scare:

4. amurka

amurka New Member

а коли буде повтор,бо я початок пропустила(

5. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

А я так і не подивилася(( Канал не показував

6. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

То було страшно і "сиро" - видно, що бракує практики. Тренуватися, тренуватися і ще раз тренуватися - бо наразі йти далі їм ще зарано.
    Сподобалася дівчина з обручами, хлопчик - еквілібрист, водій тролейбуса "Ялта - Сімферополь", чоловік, який у 74 роки танцював степ, вчителька з ученицею.
    Танцювальні колективи не вразили.
    Дуже сміялася з Василя і коня - переважно з коня,в нього справді є талант! :girl_crazy: А ще індус рекордно коротким виступом потішив :girl_crazy:

7. Viktorina

Viktorina New Member

Та той Василь з "конем"такий смішний,:girl_blush2: але він такий милий, добродушний, щирий, він ходить до дитячих садочків і виконує для дітей роль усяких казкових персонажів, душа.:girl_claping: А вчителька з ученицею, якось так злилися у своєму танці, як одне ціле,ну мені дуже сподобалися, супер :girl_claping:
    А хлопчик Артем,що на стойках, то якесь чудо-дитя у свої 8 рочків:girl_claping:
    І якщо ви згадуєте про ту дівчину з обручами , що з Франції приїхала,то звичайно стильно, відчувається , що тут був сильний і напористий труд,молодець.
    А ще мені сподобалася голосом( пристрастю у тембрі)жіночка Оля , яка виконувала пісню для Кондратюка(що закохана у нього),хоча звісно таке признання трохи шокує, :girl_crazy:але заспівала, як на мене добре.

Шкода , що пізно зайшла сюди, тільки що закінчився повтор,але здається буде ще на тому тижні(як узнаю напишу).

8. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Не знаю чи хто дивиться це шоу зараз. Але я в тих хлопців з гурту "Село і люди" просто закохалася. Супер виступ!!

9. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

Нагадало "Лос Колорадос" за стилем:) Дуже круто!!!

10. Seppy

Seppy Active Member

Нагадайте, що за супровід щойно був? Гарна пісня

11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Я спеціально піднялась з дивану,щоб написати про них.Хлопці просто супер!!так класно обробили пісеньку!

12. Seppy

Seppy Active Member

Згодна! Мені в якийсь момент здалося, що це "фанера", настільки гарно виконували.

13. Seppy

Seppy Active Member

Та кобіта з котами ну ніяк не виглядає на 27 років. Я думала їй сороківка.

14. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Бідні котики!!! Дзвоню в захист тварин:girl_cray:

15. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Я також. А Макс реально на Яму тирився))

16. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А як вам цьотка (якій 26 років, молодша за мене, караул!) , котра співала "земєчатєльний сосєд" ? не знала чи сміятися, чи плакати....

17. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Я на кухні була, пропустила "талантіще".
    А тих два хлопці репера оригінально виступили, не супер, але може бути.

18. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Бідні котусики!я аж не могла на то знущання дивитись!Єврик мявкав в унісон!

19. DivineVanGate

DivineVanGate Member

Я тут трохи пропустила, дитьо вкладала. Щодо реперів, мені не дуже. просто я особисто реп не люблю.
    от я здивувалася, коли тьоток з "Хоббі денс" вибрали. Я не сподівалася. Не знаю, чи таланти, але що молодці, то 100% у віці від 35 до 53 хіп-хоп танцювати. :)

А ще бачу багато акробатів, важко бути серед них визначити, котрі у 50-ку увійдуть

20. Zvizda

Zvizda Well-Known Member

Так. акробати цього сезону досить сильні.
    І...реклама)))