Відповідь: Україна має талант мені ЗОВСІМ не сподобався виступ Олени, ЗОВСІМ напевно тому, що важко їй передати чужою мовою зміст і емоції, отак вийшла і простівала собі якийсь набір складів-слів "мурашки шкірою" (с) Марченко не бігали, навіть не дослухала до кінця, співає-то співає перепрошую, але дивилася-дивилася, і подумала, якою то дуркою (ще раз перепрошую) треба страждати, щоб почати на стільці лазити? а похід по канату, тримаючись однією рукою за страховку? супер-талант!!! ще й камера знімала з однієї сторони постійно, щоб то так в очі не кидалося найслабший номер (на мою думку) ну і Сашко-зе бест, але я чомусь переживала, що та скрипочка, котру він підборіддям тримав впаде до речі, теж Ванессу Мей згадувала форум читайте, фото перегляньте
Відповідь: Україна має талант Саша би такого не допустив! 100%! В музикантів особливе ставлення до своїх інструментів! У мене найбільші кошмари нічні-як моя скрипка падає у воду! :eek: Або якось роздавлюється ,чи падає....
Відповідь: Україна має талант то добре, але чомусь мені на то було схоже, що вона от-от впаде (ттт) і навіть не буде чим притримати
Відповідь: Україна має талант Я перечитала всі ваші враження і більшість все таки сходяться на Олександрові Божику, і я також кажу ,голосуйте (04)за унікальні здібності і достойного земляка "Львівського Таланта" Я чомусь із самого початку ,якось це не сприймаю. :confused: Але решта учасників вразили всі ,своєю енергетикою ,вмінням триматися на сцені і звичайно передати нам свої емоції і показати те ,що у них всередині (ТАЛАНТ) Дуже мені від першого" ШОУ", як він сам сказав, сподобався виступ Ваграма Петросяна дитина-диво:radist:, а ще Красунчик -В"ячеслав Корсак,хоча перші виступи мене вразили більше,Олена Ковтун - то більше якась жалість напевно, хоча голос має і дай їй Боже зміни на краще по-життю, ну, акордеон +балалайка, то точно ,як сказав Яма ,КРЕЙЗІ ,я таки помирала від сміху, якось ті "Герої майданчиків" додали ізюминку , бо направду у них "ювелірний" жанр, м"яч круглий і має властивість падати -котитися... МОЛОДЦІ УСІ- достойні суперники, УКРАЇНА ,таки ,МАЄ ТАЛАНТИ Роман Болдузєв - сирота ,ресторанний співак ,симпатичний і добродушний.У виступі 2 номер.
Відповідь: Україна має талант Його мама розказувала шо в нього то з дитинства,напевно замість іграшок було...я також той талант не розумію...
Відповідь: Україна має талант А мені з чоловіком вони дуже сподобались, такі веселі. а те що не по тим нотам, то так, "в пориві страсті" Ну а Саша просто молодчина.
Відповідь: Україна має талант ну веселі, то вони веселі. Але з професійної точки зору, аранжування там було ніяке. такі якісь пусті акорди, було враження, що ще чогось там не вистарчає,все ж таки вони професійні музиканти,як і Саша, тому то просто не до порівняння!
Відповідь: Україна має талант ну, не думаю, що там страховка щось аж так помагала, то більше психологічно, все-одно ж він сам рівновагу втримував, а страховка лиш для того, щоб не гепнувся,як раптом падатиме.Хоча мені той номер здався нудним, єдине, що було трохи страшно за нього-аби не впав. І все..Але якщо взяти до уваги,що він того навчився сам, це дуже не просто насправді, навті на ті стільці вилізти, втримати рівновагу і втримати їх, щоб все не розвалилося.. Гурт Вода-така досить нестандартна музика, цікаво, але не є щось таке особливе і унікальне.таких гуртів у нас купа-купезна, просто ніхто про них не знає.Та й вокалістка часом тааак завивала і ще й така в неї інтанація не точна.ноти плавають..
Відповідь: Україна має талант ну не знаю, мені як професійному музиканту вони дуже сподобались. З Сашою я їх не порівнюю.
Відповідь: Україна має талант :confused:. не знаю, Ніна, чесно! То була така халтура(у справжньому розумінні цього слова). Якби то були самоучки, без сумінву, весело,гарно, мелодійки знайомі всім. Але сидять два чувака,які вчаться,чи вже закінчили консу і шось так собі посередненько награють...Нудно і не цікаво.Чому я порівняла з Сашою?Бо і він професійний музикант, а рівень далеко не такий,хіба ні?То чи достойні вони фіналу взагалі?на мою думку-ні. Таке враження,що їх у фінал взяли тільки через незникаючу усмішку одного і шалений погляд іншого.Може хіба для підняття настрою вони підходять
Відповідь: Україна має талант можливо просто такі інструменти як акордеон, балалайка, гітара в нас асоціюється з халтурою....
Відповідь: Україна має талант Там всі халтурщики, то ж не професійний конкурс піаністів, вокалістів, скрипалів, клоунів ітд... Люди "з народу" прийшли показати свої таланти
Відповідь: Україна має талант люди з народу-то самоучки, люди ,які половину життя вчаться музиці не є самоучками і халтури не мають допускати! Я слово "халтура" не вживаю в тому сенсі, що музика там веселенька,простенька, а в тому, що халтурно то-всі пасажі у того балалаєчника не по тим нотам-така псевдовіртуозність. Аранжування того,шо вони грають просто вражає своєю примітивною простотою.. Довє людей-музикантів ,якщо мали б смак. могли б там таке забацати!
Відповідь: Україна має талант Та от, власне, мені здається, що їх потрібно якось розділяти, бо одна справа, гімнаст, що з дитинства тим займається, і зовсім інша- шахтар який досягає чогось сам (інше питання - навіщо. І так само професійні музиканти і співаки тут прирівнюються до самоучок, самородків і самовиродків
Відповідь: Україна має талант Ви ж розумієте, що таке сказати можуть одиниці. Мені як людині, яка тільки слухає (а не аналізує) музику, то здалось віртуозним володіння балалайки, так само можу сказати і про Божика, що він віртуозно володіє скрипкою. Кондратюк, Слава і Яма, напевно, на тому ж рівні що і я розцміються в музиці... тому такий фінал...
Відповідь: Україна має талант ну не знаю...Гітара точно ні, балалайка теж, та й акордеон теж! http://www.youtube.com/watch?v=XdqAuyIbyBk