Україна має талант

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем kristina, 19 Травень 2009.

1. Lebidka

Lebidka Well-Known Member

Відповідь: Україна має таланти

Програма ця дуже гарна лише тим, що можна помилуватися людськими можливостями, вміннями, талантами і гордо сказати, що Україна має дуже багато талантів.
    А у всьому іншому - це жорстоке шоу.
    Мені дуже часто жаль до сліз тих, хто вибуває :sad:

• Подобається Подобається x 3
  2. anka

anka Well-Known Member

хотіла б я глянути на британське шоу... бачили їх домогосподарку співаючу? вигляд в неї не зірковий, але в навушниках сприймається класно. а переможці в них- БОМБОВІ!!! таке танцюють!!! я, чесно кажучи, була переконана в успіху АРТВАН!!! профі найвищого гатунку!
    до речі, kitka, щодо некоректності, важко уявити, щоб в Британії, де море нацменшин, хтось із членів журі говорив якоюсь нацменшинською мовою (наприклад китайською).
    на нашому шоу єдиною допустимою мовою вважаю українську. Без компромісів.

3. Юстуся

Юстуся Well-Known Member

Як можна було можна таких хлопців(АРТВАН) проміняти на силача??????? Я вболівала за них,а тепер мені дивитись не цікаво:girl_cray:

• Подобається Подобається x 2
  4. anka

anka Well-Known Member

хлопців мабуть вже і так продюсери роздирають. вони свій мільйон зароблять. і не один

• Подобається Подобається x 11
  5. Анута

Анута Well-Known Member

дивились сьогодні, чекаємо продовження з результатами. найбільше сподобалась мамуська з пісковою анімацією, дівчинка-колібрі і хлопець на велосипеді!

• Подобається Подобається x 4
  6. Tanju

Tanju Well-Known Member

дівчина, яка малювала на піску змусила мене плакати...

• Подобається Подобається x 6
  7. Анута

Анута Well-Known Member

не вас одну

• Подобається Подобається x 3
  8. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

піскова анімація - то бомба!!!! Я щаслива шо та тьотка пройшла!!!!

• Подобається Подобається x 7
  9. Олюська

Олюська Well-Known Member

Люди, я мало не дістала атак серця:scare: До останнього руками і ногами вболівала за того хлопчину-будівельника, який сам пише музику. Дуже він мені припав до душі...ще на відбірковому турі, а тут вибрали ту бабу Пугачову...Я в шоці:girl_cray::girl_cray::girl_cray: Ну скажіть, хіба не досить у фіналі того Фредді Меркюрі:girl_cray::girl_cray: Уууу, Забилам би Яму з Кіндратюком:girl_devil::girl_devil::girl_devil:
    А та жінка, що малювала піском - я ВРАЖЕНА. Це справді великий талант. Таке на листку спробуй намалювати, а тут за пару секунд одна картинка перетворюється в іншу...і з такими досконалими лініями:girl_in_dreams: СУПЕР! Вона зараз залишається для мене №1 серед всіх попередніх

• Подобається Подобається x 9
  10. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Скажіть мені будь-ласка хто там переміг, а то я пундики готувала :haha:))))))) і немогла подивитися...

11. Tanju

Tanju Well-Known Member

Дівчина що малювала на піску (УРАА!)
    і "Пугачова"

• Подобається Подобається x 1
  12. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Та дівчина мені ще сподобалася як відбір був. Молодчинка! А от Пугачової незнаю :)
    От так от дівчата, ми тут на форумі сидимо, а людина з дитиною такі чудеся витворяє!!!!

• Подобається Подобається x 5
  13. Xomka

Xomka Well-Known Member

А ми тут на форумі чудеса витворяємо)))

І я така рада, що нарешті вийшла в фінал конкурсантка яка мені сподобалась:girl_claping: Дуже надіюсь, що Ксенія переможе в цьому конкурсі:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 10
  14. Анута

Анута Well-Known Member

так, такі чудеса з піском! це ж треба так вміти, так відчувати. можна сказати, що пісок її слухається! вона повела рукою, а пісок картинку дає. прям це заворожує!!!

• Подобається Подобається x 7
  15. Liona

Liona Well-Known Member

Я також в захваті від пісочної анімації! Це невимовно.. казково красиво! Це ж скільки треба працювати, щоб за лічені хвилини вийшла така змістовна та довершена історія!
    Після сьогоднішнього ефіру я для себе визначила фаворита ))) Принципово буду голосувати тільки за неї, зі всіх телефонів ;) Цей оригінальний жанр повинен перемогти, бо вона єдина в свому роді на шоу ))

• Подобається Подобається x 9
  16. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

Піскова анімація - це дійсно рідкісний і справжній талант, та й сама дівчина дуже приємна. Щаслива, що вона пройшла, хоч я навіть і не сумнівалась, що буде такий результат. У неї є реальні шанси на перемогу у шоу. Хлопчика, що пише музику мені теж шкода. :girl_cray: Приємний такий, має в собі якусь родзинку....:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 6
  17. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

ООО.я згадала що вчора були "таланти" коли глянула в цю гілку..от я розява!Забула подивитись вчора!

18. Галченя

Галченя Well-Known Member

Аналогічно:girl_cray::girl_sad:
    Доця теж заворожено дивилась попередні передачі. Шкода що вона не побачи творінь на піску:girl_sad: про які тут з таким захватом пишуть:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 2
  19. Gala

Gala Well-Known Member

І я прогавила...:girl_sad:

20. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Дівчаточка, не сумуйте, сьогодні буде повтор 14.50:girl_claping: