Україна має талант

Тема у розділі 'Дівоче радейко', створена користувачем kristina, 19 Травень 2009.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Україна має талант

Балалайка і акордеон не сподобалися вообще.... Балалаєчник так не по тим нотам лупив,ай-ай-ай!!В професійному плані їх навіть з Сашою рівняти не можна...

2. allusya

allusya Well-Known Member

Я була в захваті від гри Божика, він достойний перемоги:girl_curtsey:
    Хоча і сліпа дівчина мене так зачепила, шо просто капець, я не могла стримати сліз :sad: вона не просто достойна перемоги, але вважаю, що вона б мала і перемогти:girl_smile: крім того, їй гроші мабуть найнеобхідніші. Бо всі решта в т.ч. і Божик може їх заробити, а вона, на жаль, не матиме такої можливості. Можливо я і не права, але вважаю, що перемогу вона повинна отримати :girl_smile:

3. Ann

Ann New Member

Я пророчу, що переможе сліпа дівчина) Якщо я вгадала.....то буде класно))))

4. Vittoriya

от з цим згідна! Хоч я розумію, що не тільки вона заслуговує на перемогу, але в нашій країні людям неповносправним ітак не легко живеться, а вона ще й талановита. Хоч її сьогоднішній виступ я пропустила

5. Elichka

Elichka New Member

Ну я просто тащусь від малого Микитки...Емоції переповнюють!!!Коли він співає - біжать мурашки шкірою!))))))))МОЛОДЕЦЬ! Буду голосувати за нього!

6. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А мені хочеться, щоб виграв Божик - я в захваті сьогодні від нього. А ще краще, щоб перемогли двоє - Ковтун та Божик. Сьогодні всі достойні перемоги, але ці двоє мене зачепили за душу. Олена бере душею, а Божик - витонченим талантом.

7. Vittoriya

8. Ann

Ann New Member

Божик профі..... В нього вже є старт, а у Олени нема. У неї нічого нема

9. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

10. Elichka

Elichka New Member

хаха,як кумедно))Не хотіла вас налякати :girl_crazy:

11. Vittoriya

Геніальне виконання
    http://www.youtube.com/watch?v=bIIL5p7_WKk

12. Prutylyatko

От в тому то й справа, що те виконання пісні геніальне. Тому я й вважаю, що Божик має більше щансів, в нього теж технічно все ідеально.

13. Vittoriya

За другим переглядом виступу Саші зауважила, що в кадр попала його майбутня свекруха!:) Підтримка серйозна, тільки на перемогу!

14. Prutylyatko

15. Vittoriya

знаю-знаю.:)

16. Капризуля

Капризуля Well-Known Member

ну не знаю...мені щось більше сподобався виступ Олени на відбірковому турі, коли вона співала пісню Лорак, ніж два останніх. Може тому, що пісні Х'юстон і Фабіан трохи заскладні? Безперечно, вона дуууууже талановита, але під її голос треба було підібрати якийсь інший репертуар
    Сашко молодчинка, я просто в захваті від його виступу. Бажаю йому перемоги. Моє сімейство вже з усіх мобілок повідправляло смски
    і ше, дівчата, а як же брейкдансери??? Чому не хвалимо? я в шоці, як можна таке витворяти зі своїм тілом. Крім того, такі позитивні. Вболіваю і за Сашка, і за них.

17. Arika

Arika Well-Known Member

А мені дуже подобався ще хлопчина, що вилазить на стільчики (забула як звати), але це крім скрипаля і сліпої дівчини :girl_smile:! Я як дивилася його номер, то не могла відірвати очей від екрана, чомусь здавалося, що ось-ось він впаде!!!! Хоча перше місце віддала би скрипалю, він ПРОСТО СУПЕР!!!

18. Prutylyatko

А мені здається, що справа не стільки у піснях, скільки в іноземній вимові Олени. От щось на українській було б краще.

19. terezka

terezka котяка-вишивака

каже чоловік мій, а він працює в тому шоу, що Олена останнім часом посиленно вчила французьку мову, аби нині заспівати гарно

вболіваю за всіх-всіх, всі достойні і всі матимуть роботу в найближчих пів року-рік /їздитимуть з концертами по містам/

20. Chereshka

Chereshka New Member

я вболіваю і голусую:
    За акордеоніста і Тулінова, я від них вмираю зо сміху і тішуся талантом їхнім, прості щирі хлопці, фанати своєї справи)))
    за Божика Сашка - дві скрипки рот виідкрила))))))))) і тоді струни різав)))
    За ОЛену Ковтун, проте сьогоднішій виступ мене не вразив, я не знаю чого, коли від "Я вернусь" я плакала, від хюстон в мене було захоплення нею, о щось нині не знаю, просто мови тої не знаю, і того не падає мені в душу, хоча...

а ще сподобався канатоходець, я аж вся упріла з того всього, приставляю як вони там і малий-танчор, особливо фраза Дядя Ігор))))