Україна має талант

Discussion in 'Дівоче радейко' started by kristina, May 19, 2009.

1. Julietta

Julietta Member

Відповідь: Україна має таланти

Ти мабуть була у першій половині дня, бо вони мали б виступати у другій.

Ми самі здивувались, але мабуть так і буде! Так що очікуємо виступ Олександра Божика вже наступної п"ятниці :)
    Просто об"єднали кастинги львівський і київський.

2. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну нарешті заговорила.:) Я вже тут Сашу рекламую, а ти? :girl_wink::girl_haha:

Last edited: Mar 27, 2010
  3. Vittoriya

Ну я ж кажу, що ансамбль Орфей мав брати участь в шоу!:)

4. Julietta

Julietta Member

Дякую за підтримку! Буду старатись частіше писати :) Просто ти встигаєш швидше :girl_wink:

Вони точно виступали, я їх бачила в Києві, коли відбирали "50" :girl_wink:

5. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Staff Member

О,нарешті в мене однодумці з"явилися:)))і мені топлес сподобався.До речі,дівчинка - гімнастка теж класна, чесно кажучи не зрозуміла реакції Ями,як їй можна було сказати Ні??
    І Ви тут,Вііторіє, не сама:)Ще я тут зависаю:)))

6. Vittoriya

І я так думаю :girl_devil:, точно однодумці!!
    Терміного треба переходити на Ти, а то якось дивно звучить...:eek::girl_curtsey:
    Ну та я шустра, я знаю!:girl_cool:

7. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Staff Member

Погоджуюсь,тре щось з тим робити:haha:)До речі,нині кавалками повтор дивилася,натрапила на ту сімейку - маму з донькою:girl_haha:ну і чого, питаєцця, з хорим горлом іти себе на посміховисько виставляти?Ну не розумію я того..А мамця з танцем - то взагалі..А ше мені шкода,що не показали доньку з татом(такі в східних костюмах,танцювали щось східно - екзотичне) - як на мене набагато б цікавіше було подивитися справді варті уваги виступи ніж тих фріків(((

8. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Хотіла написати: "Жениться вам, барин, надо"!, але вчасно згадала про 4 місяці 1 тиждень і 5 днів..:girl_haha:

9. Pyshunka

Pyshunka Well-Known Member

Іспанка я цілком з Вами погоджуюсь. Сьогодні також дивилась повтор бо вчора немала можливості. Мені дуже сподобалось як співала жіночка остання і та що в жовтому платті. А той колектив де 350 кг. то взагалі ужас. Вони взагалі чомусь показують більше придувків аніж дійсно талановитих людей. І ше ті що самі перші хлопці танцювали тоже класно.

10. Vittoriya

:lol::lol::lol: Ну так коханий далеко,ось і засумувала я...:girl_in_dreams:

11. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

А мені з останнього відбору найбільше запам*яталась та жіночка, що дуже боялась виходити на сцену і співала пісню "Мамины глаза".По-перше, сама пісня красивуща і заспівала вона її так щиро, так класно! Уявіть, якби вона ще й менше хвилювалась і займалась би професійно вокалом!!!:girl_in_love: Вона б заспівала нічим не гірше, ніж Гварцителі, я впевнена!

12. portik

portik New Member

Виконання шикарне, але вона "неформатна" і нічого їй не світить між поющими трусами.

13. Esma

Esma Member

О,я завжди думала що то я одна така! Мені так соромно стає за них, я або перемикаю, а якщо не сама перед телевізором то просто йду в іншу кімнату.

Сподобалась жіночка яка співала про мамині очі, бандурист, танцювальний колектив. А ще всі дітки не стільки за талант як за позитив і щирість :)

А того топлес я пропустила.... :sad:

Згадалося,минулий сезон дивилася з бабусею. Був теж хлопчик,який танцював стриптиз. Я думаю перемикати чи ні. Вирішила,якщо бабуся зробить зауваження -переключу. Хлопець танцював, танцював...залишився в одних стрінгах. Номер завершився. Реакція моєї бабці "І то всьо?". Я чуть з дивану не впала :girl_haha:

14. Julietta

Julietta Member

СЬОГОДНІ!!! :radist::radist::radist: Слідкуємо разом за показом львівського кастингу і вболіваємо за нашого форумлянина ОЛЕКСАНДРА БОЖИКА! :girl_claping:

15. Lapus'ka

Lapus'ka Well-Known Member

а хто це такий і що буде показувати?:girl_smile:

16. Vittoriya

на скрипці грати буде.Тут він ArxangeluS

17. natorella

natorella Well-Known Member

пєрвий раз віжу

18. Vittoriya

:D він тут не багато дописував, але все ж форумлянин,нє? ;) І на ЛФ я бачила є.

19. natorella

natorella Well-Known Member

звичайно))))
    добре шо нагадали. треба йти до ТВ

20. Vittoriya

Я сьогодні перший раз за дуууже довгий час іду до телевізора. :girl_crazy: Во яка я щира вболівальниця.