Україна через 20: ми сьогодні або як ми все про****и

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Bogdanka, 17 Вересень 2010.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Україна через 20: ми сьогодні або як ми все про****и

оптимістично звучить. а ще не "живем як" і "на рівні"?

2. bora

bora Well-Known Member

Останнє редагування: 19 Вересень 2010
  3. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

не бачу сенсу продовжувати дискусію.

4. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

так і є і те, то правда
    так я ж про те і кажу
    в жж теж захід чуть шо - відразу па общєпонятному
    ніц не маю проти рос мови, але вона іноземна для мене
    на книгофорумі посміхнуло: харківська розмальовка за 18 грн - величезна для малят від 18 міс - думаю всеодно ранувато, але купила не тому, а тому що вид-во харківське, беру в руки, ой нє "большой рАскраскі нам не тре".., а жінка миттю по-українськи, ну ми ж так стараємося - ось вона на двох мовах, справді на двох - жінка ще багато чого сказала, от тому і купила я ту розмальоаку-расскраску, шанс тре всім, особливо тим хто його хоче)

5. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

http://www.pravda.com.ua/news/2010/12/20/5693430/
    а Білорусь ще послідовніша ніж Україна))))))

---------- Додано в 08:46 ---------- Попередній допис був написаний в 08:44 ----------

а ми за це голосували
    далеко не втікли

6. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Поважаю Гриценка, це розумний кадр, але багато тез, а особливо ті що стосуються кадрових ротацій тягнуть не більше як на чергову "страшилку" типу ми такі пухнасті, а наших людей усюди звільняють і ставлять своїх, таких поганих і корумпованих. І одні і другі були такими, а та система брат-кум-сват не переведеться ще скоро, бо вона в нас так вкорінилася історично, ще з часів Київської русі, і це тут не головне. Він як типовий політик налив водички і розвішав лапші. Нехай краще розкаже що відбувається на митниці, що конкретно в СБУ відбувається, чим дихає антимонопольний комітет. За часів Ющенка чекалося позитивних змін, а все стояло на місці. Я не знаю хто куди рухався, але все що "цвіло" за Кучми, при Ющенку також гарно почувалося. Європа чекала від України прориву, а прорив по "революції" втух як бенгальський вогник після останнього куранта. Стаття не надихнула, якось так без особливого наголосу, такі-собі монотонні роздуми на тему що відбувається з точки зору одного політика. Білорусія це особливий випадок і порівнювати, думаю ще рано і поки нема підстав. А демократія в чистому вигляді неможлива ніде, ще Карл Поппер вважав що це технічно нездійсненна форма і вона не відповідає потребам "відкритого суспільства". Навіть демократичне суспільство неминуче має своє представництво, в якому завжди є більшість меншість і опозиція. Це норма будь-якого суспільного механізму, інакшого не буває. Це нездійсненно. Ще не винайдена така форма правління, при якій би усі члени суспільства були усім задоволені.

7. Ворон

Ворон Well-Known Member

Та тут думаю більше інша проблема про те як Україна про****и за останній рік. Раніше був хоч повільний але поступ тепер ось якраз в тему

http://zaxid.net/newsua/2010/12/30/90727/

"У рейтингу демократії країн світу за 2010 рік Democracy Index 2010 Україна зайняла 67 місце, тобто опустилась на 14 пунктів униз, порівняно з 2008 роком (53 місце).

Автори дослідження вважають, що «демократичні досягнення, що відбулись в результаті Помаранчевої революції, зараз знаходяться під загрозою», повідомляє УНІАН.

В Україні зафіксовано найбільший регрес в демократії серед всіх країн Європи, вона посідає «почесне» сьоме місце серед країн світу, в яких спостерігається найбільший занепад демократії, – після Мадагаскару, Фіджі, Ірану, Ефіопії, Єгипту та Гамбії.

Також за підсумками 2010 року Україна втратила неформальний статус «кращого серед гірших» на пострадянському просторі, пропустивши вперед Молдову.

Найбільше погіршились показники України у категоріях «функціонування уряду», «виборчий процес і плюралізм», «політична культура» та «участь у політичному процесі».

Зокрема, за показником «ефективність функціонування уряду» Україна у своїй групі країн знаходиться на рівні Гани, Домініканської Республіки, Філіппін та Перу і поступається таким країнам, як Лесото, Малі, Намібія, Папуа-Нова Гвінея, Монголія, Сурінам, Ямайка та іншим.

На думку дослідників, ефективніше, ніж український уряд, діяли навіть уряди країн, що входять до «нижчої» категорії «гібридних режимів», зокрема, Гондурас, Бангладеш, Камбоджа, Замбія і Малаві.

Democracy Index 2010 підготовлений фахівцями Economist Intelligence Unit – аналітичного підрозділу, що входить до групи відомого журналу «Економіст». Ситуація в країнах оцінювалась станом на листопад 2010 року."

І це тільки початок, боюсь що до кінця правління Януковича Україна може догратись до міжнаціональної ізоляції і це опісля досить значного дипломатичного поступу останнього десятиліття. Дай боже щоб так не було але зле воно виглядає і від бога не залежить.

8. levandivka

levandivka З яйцями...

О!
    Я й писав:
    Нема у нас уряду, нема держави. Маємо початкову стадію паханату. Знову борсаємося у задзеркаллі.

9. Ворон

Ворон Well-Known Member

Мене це більше турбує

Бо Папуа-Нову Гвінею таки можна би було навіть перегнати і навіть не дуже докладаючи зусиль.

10. dasha

dasha Well-Known Member

А може ми так живемо, бо ганимо і неповажаємо свою країну? Маю богато знайомих іноземців, то не від кого не чула, що в них щось зле. Все їхнє "найкраще, найправильніше". Навіть взяти тих самих поляків. Кажу ваші поліцаї погані. Ні вони найкращі. В той же час вони (і не тільки вони) коли приїжджають в гості дивуються чому в нас люди кажуть, що в нас все погане, а в інших країнах так суперсько. Певно якби кожен старався для своєї країни і казав моя країна найкраща, моя влада найкраща то і жили б ми добре. Думки ж матеріальні ІМХО.

11. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Останнім часом часто чую коментарі друзів з приводу нових символів, що мають представляти нас у Європі. Ось натрапила на передачу - де "ота краса" обговорювалась та виправдовувалась з одної сторони і обкакувалась з іншої.
    Окрім нецензурщини нічого в голову не лізе.

http://vimeo.com/21660884

А це ще один коментар цих прекрасних "символів". В передачі власне про нього йшла мова на самому початку. З яким я згідна на всі 100%. Переглядати з коментарем автора - обовязково.

http://www.artlebedev.ru/kovodstvo/business-lynch/2011/03/28/

P.S. Уявіть собі їх (Гарнюю і Спритка)через 20:girl_cray::girl_haha:

12. bora

bora Well-Known Member

Через 20 років все ще гірше з захворюваннями на рак стане. Воно так кожного року стає.
    А ЯК ми до того докотилися - достатньо почитати що ми їмо і чим перемо. В країнах де контроль за тим, що споживається високий, чомусь відразу нижчі показники захворюваності.

Гарно на нас заробляють депутати-лоббі..

Останнє редагування: 3 Квітень 2011