Уявіть що у Вас з"явилося 10 мільонів. Як зміниться ваше життя?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Annjutka, 1 Вересень 2009.

1. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Відповідь: Уявіть що у Вас з"явилося 10 мільонів. Як зміниться ваше життя?

Даруйте, що не перечитла усіх дописів.
    Зміниться, в першу чергу, життя моїх рідних та близьких та абсолютно не рідних і не близьких (важкохворим дорослим чи діткам ці мільйони були б доречнішими).

2. Alias

Alias Well-Known Member

Знайшла б найкращих лікарів для своєї сестри і для Зорянки, щоб їх вилікували.Купила б гарну квартиру у Львові, допомогла б батькам побудувати БВ у Коблево...ой, та ще поділилася б тими грошима з своїми рідними і рідними Макса, щоб жили нормально, а не тягнули від пенсії до пенсії.

3. Korona

Korona New Member

А я б спочатку подягувала Богові милостенею, на частину жила б розкішно ( з розумом) , решта у щось би вклала на перспекиту для дітей.

4. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

преша думка, яка мені прийшла, коли прочитала назву теми - це допомога Богданчикові та Нікіті... Уявляєте, як би змінилось їх життя? Та хоч би півмільйона...
    А далі би вже змінювала своє і своїх рідних.

5. masjanj4ka

masjanj4ka Well-Known Member

О, і мені теж.
    В першу чергу помогла б хоча б одній такій потребуючій дитині.
    А ще?
    Купили би собі квартиру і машину.
    Допомогла б батькам фінансово, сестрі би накупляла всякого... Ех...

6. Vendy

Vendy Active Member

Куди б потратила гроші?..
    В нашій церкві ремонт, віддала б в церкву потрібну суму. А ще є хворі люди, яким потрібні дорогі операції, думаю, хоча б кільком можна допомогти.
    Побудували б власний будинок (живем в квартирі), трошки з родичами можна паділитись, частину грошей на депозит покласти пожна, маму з татом на курорт відправила б...

А насправді, треба жити реальним життям, реальними доходами і витратами. І не в багатстві щастя, хватить достатку. Розкіш це теж гріх. Мати купу грошей і боятися вийти з хати?...

7. olevitska

olevitska New Member

А я би погасила той великий кредит...сестрички на маленьку квартиру...
    подякувала би Богу пожертвою...
    ...і вистачило б і мільйона...
    так от задумалась....і нема ніяких інших мрій і бажань...а решти всього можна доробитись

8. atma

atma New Member

Мільйони міняють не тільки життя людини, але і саму людину. Для того щоб незмінитись самому потрібно бути дуже дисціплінованою людиною в духовному плані, звести свої бажання в житті до необхідних потреб, тоді залишимось хазяїном самому собі. Якщо ні, то гроші та бажання, будуть управляти нами і наше життя перетвоеться на жах. Бажання ростуть в геометричній прогресії в одну сторону-гроші зменшуються в іншу, так само. Щастя живе в середині людини, Щасливий той в кого менше бажань.
    Маленька притча для ілюстрації:

---------- Додано в 13:49 ---------- Попередній допис був написаний в 13:25 ----------

Стосовно допомоги тим хто потребуе. Кожну неділю заношу допомогу в дитячий будинок МАЛЮТКИ, де діти від 0 до 3 років. В понеділок планую одну суму, в чевер трошки зменшую, в суботу ще змешую, мучаюсь в середині, борюсь, в неділю беру себе в руки відношу на повну суму, бувало що перемагала жадність, така борьба майже щонеділі, не тільки в мене, так влаштована людина, добро та зло в середині нас, коли говоримо нечистий нас з толку збив, той нечистий, то наш розум був нечистим, і ми з собою несправились, зло перемогло.
    Давно хотіла допомагати дітям, в будинку малятка, може до року завжди збиралась, та все ніяк, одного разу проїзжала, зупинилась купила 200кг. кавунів (там до50 діток) завезла, з того почала, побачила що це легко, просто.
    Щоб не виріс егоїзм, занесу, залишу, помолюсь за них, ні прізвища ні імені мог там ніхто незнае, так краще.

9. Відповідь: Уявіть що у Вас з"явилося 10 мільонів. Як зміниться ваше життя?

Я б відвезла Ігорчика Шеремету до найкращих лікарів світу, щоб вони його вилікували. Ми з ним потоваришували, коли він лікувався від другого рецидиву лейкемії. То є справжнє сонечко, якому не можна дати згаснути.
    Купила би будиночок на колесах, бажано електромобіль, і поїхала б по Україні :girl_flag_of_truce:
    Своїх батьків відправила б на море.
    Вибила б собі вікно з видом на стару частину міста і прибудувала б балкон.
    Решту поставила б у банк на майбутню освіту синові, і трохи залишила б на подорож у Перу і Чилі (коли ми з чоловіком вийдем на пенсію).

10. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Віддала б борги за те, що забрала чуже місце в універі і аспірантурі.
    Бо тепер усвідомлюю, що того мені не треба було. Тому оплатила б навчання якійсь дитині, яка не має спроможності.
    А на решту... не знаю. Забабахала б мабуть, якусь програму для покращення життя інвалідів у Львові.