Уявіть що у Вас з"явилося 10 мільонів. Як зміниться ваше життя?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Annjutka, 1 Вересень 2009.

1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Уявіть що у Вас з"явилося 10 мільонів. Як зміниться ваше життя?

Навіть не знаю як потратила б. Все, що мені треба я маю, крім свого помешкання. Але воно скоро буде. Я навіть не впевнена чи хочу мати стільки грошей. Можете мені не вірити, але якось хочеться всього досягнути самій. І якщо все мати, то не цікаво жити. Мені зараз до повного щастя не вистачає тисяч 5.... гривень...

• Подобається Подобається x 5
  2. Zirnycja

Zirnycja Well-Known Member

Запитала у чоловіка, як би поставився до небесної манни... Каже, готовий прийняти суму (мізки на місці)- сплатив би усі борги, якщо такі є у кого в родині ( в тому числі наш кредит на дім), і більше ні копійки на себе. Все повіддавав би чужим людям-важко потребуючим...

• Подобається Подобається x 6
  3. Oddly

Oddly Well-Known Member

як зміниться моє життя? практично ніяк.
    просто багато запланованих подій значно пришвидшаться.
    найбільше я б хотіла себе повністю реалізувати у своїй професії, нарешті посунутися на інший, цікавіший і повніший щабель. для цього мені таки потрібні додаткові кошти. хочу ще вчитися. а время нє тєрпіт.
    все решта так чи інакше все одно буде. мусить бути.

• Подобається Подобається x 3
  4. марта

марта Well-Known Member

і я б прикупила безлімітний сімейний абонемент

5. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

От ви всі смієтесь з мого допису про психіатра, а ви хоч на одну хвилину уявляли собі момент, коли ви дізнаєтесь про цей спадок. Взагалі то я досить емоційностабільна людина, мене важко чимось здивувати, але якщо абстрагуватись і представити собі таку ситуацію: сиджу вдома, дзвінок у двері, відкриваю, а там кур"єр з величезною торбою, сумку забераю, закриваю двері. Далі несу або краще скажемо тягну торбу в кімнату, відкриваю її, а там БАБЛІЩЕ!!!! і записочка, що це тобі спадок, люба родичко! В голові спочатку пролітає класичний набір нецензурних слів, вираз обличчя взагалі не буду описувати (бо я не з тих симпатичних блондиночок, яким все вибачається), стою не рухаюсь, ну хіба пісяю по ногах від щастя і шоку.:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:. Далі період ейфорії, потім депресія, потім манія переслідування (страшно комусь сказати, вийти з дому і т.д.). І ось з таким набором симптомів йду до невропатолога, а потім обов"язкове відвідування психолога (якщо я все ж таки захочу якось адекватно розпорядитись тими грішми).
    Ну, звичайно, якщо врахувати, що спадок прийде у вигляді банківського рахунку, то тут морально якось буде легше себе опанувати, бо як очі не бачуть (тих всіх купюр), то серце не так болить.
    Перечитую свій допис і згадався вислів "гроші - це зло" і тепер він стає для мене зрозумілим...
    А поки ви, двічата, чекаєте на свій спадок я всім бажаю, отримати 10 млн. поцілунків, по 10 млн. теплих слів і по 10 млн. щасливих посмішок ваших діток. А гроші приходять і йдуть, так завжди було:girl_bye2:

• Подобається Подобається x 11
  6. Kasia

Kasia Well-Known Member

насміялася...:girl_haha::girl_haha::girl_haha::girl_haha:

7. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

а я зовсім не сміюсь:haha:)))))))))))))))))) думаю якби був сімейно-родинний, він би не зашкодив всім...........;):D

8. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Народ, та вже так не сприймайте серЙозно! :girl_haha::girl_haha::girl_haha:
    А то такі страсті :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 4
  9. popelushka

popelushka Well-Known Member

Не знаю, як би потратила.... Зараз нам потрібно встановити вікна, зробити ремонт, народила б дівчинку ще, а решта б віддала в дитячий будинок, бо не можу дивитися на діток, які ростуть без мами і тата.

• Подобається Подобається x 1
  10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А я б віддала, скільки треба було б, на лікування донечки нашого форумлянина Ромка - в найкращій клініці за кордоном. Я хоч чужа людина, але так мені болить їхня ситуація...

• Подобається Подобається x 9
  11. popelushka

popelushka Well-Known Member

Я Вас підтримую.

12. марі177

марі177 Well-Known Member

а я б взяла декілька дітей з дитячого будинку,ну скажімо 10....і постаралася їм дати все необхідне в матеріальному і моральному плані,а тих що не змогла забрати опікувала б в дитбудинку.адже вони нічим не гірші від наших дітей,але нажаль це тільки мрії......

13. L e v k o

L e v k o Well-Known Member

Ось, Annjutkо, і відповідь на Ваше запитання.
    Це і називається "багатіти в Бога"(Лук.12:21)
    Приклади наймудрішого вкладення грошей, коли не для себе, а для когось:

• Подобається Подобається x 5
  14. Sasha_sha

Sasha_sha Well-Known Member

Недавно говорила с одним человеком про жизнь в АЕ, говорит, что там люди не знают нужды. И что интересно, они не так думают не мечтают, не стремятся к чему-то, у нет смекалки (где купить дешевле, или как меньше платить за к/у). А люди из СНГ каждый день ДУМАЮТ. Вот и мы думаем о деньгах, хотя вопрос собственно о том что ВЫ хотите сделать но не можете без денег, про мечту. Наверно мы должны быть бедными чтоб уметь ЖИТЬ.
    Итак мечтаю:
    Победить Рак- лекарство от него есть, дело только в деньгах.
    Алкоголизм - тоже нужны деньги (((
    Наркомания - может с помощью денег можно как-то с этим бороться .
    Дальше идут всемирные фонды зашиты животных, окружающей среды и т.п. нашим детям придётся с этим жить.
    Конечно хочу собственный дом, а еще чтоб там был зимний сад. Иметь много детей, может даже приёмных. Моя семья, да они заслуживают лучшего- здоровье, жилье, учёба. Да про учёбу мечтаю стать модельером и создать свою коллекцию. Хочу выучится на детского психолога, это ооочень нужно.
    И еще есть мечта создать огромный развлекательный центр, чтоб там было всё и даже дельфинарий -на этом можно будет зарабатывать и тратить на всё выше сказанное. Но это не только мечты, я к этому стремлюсь )

15. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

а я б купила собі хатку в селі в Карпатах під лісом з куском саду і городу і перебралася туда жити:):):)(ну би і інтернет провела,щоб на посиденьках сидіти),а інші гроші би ходила і роздавали милостиню(або розсилала по почті тим хто просить)...так шоб надовго вистачило і всім кого зустріну...просто так би купувала іграшки і віддавали бідним дітям...

16. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ех...якби мені зараз пригодились хоча би 5 мільйонів..:))) інші 5 віддала би на доброчинність :)

17. pelagiya

pelagiya New Member

мда, моя клавіатура аж мокра від сліз. які ми, виявляється, благодійники за чужий кошт. "от звалилися б на мене незароблені гроші, я б їх бідним дітям віддала". а от цікаво, чи ті пані, які б витратили неочікуваний спадок на благодійність, зараз займаються благочинністю? чи чекають, коли на них мільйон з неба впаде?

18. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

я собі то доволі детально уявляю...
    купити і обладнати будиночок у Львові для нас двох (відповідно згодом трьох, чотирьох... як вже вийде;)) і мініатюрну машину з містким багажником;
    оплатити коханому лікування від і до, скільки б курсів не знадобилося, і певно варто було би його задля цього в який-небудь Ізраїль завезти (а чьо, заодно би Єрусалим побачив, думаю йому було би цікаво);
    купити житло батькам - там, де вони захочуть, і тоді відпадає купа проблем, зокрема тих, що тиснуть нам усім на психіку роками;
    глобально зремонтувати будинок подруги, в якої я зараз живу, або купити їй житло знов-таки там де вона захоче.
    з "дрібничок" (з погляду 10 мільйонів, звичайно:girl_crazy:) - замінити всі три компи (мій, коханого, батька).
    з конкретних "задач" то, певно, все. про благодійність мовчу - маю тут свої "хворі теми", то решту віддала би адресно на них...

19. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Десять мільйонів у якій валюті? :)

Ніяк не зміниться. Грошей мені завжди бракує. Я купую туфлі, книги, прикраси, іграшки, екскурсії, книги, меблі, даю гроші і роздаю подарунки по мірі потреб моїх, дітей, родини, друзів. А потреби завжди є, бо всі, дякувати Богу, живі і здорові.

І якщо буде більше грошей - буде більше потреб і бажання зробити радість буде співпадати з можливістю.

Так що грошей все буде мало.

І нехай. :)

20. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

Я б купила будиночок в межах Львова, в Сокільниках би підійшло, з гарненьким дитячим майданчиком, качельками, басейном. Купила б машину, вклала б частину грошей в кінний бізнес, найняла б людей, які б ним займались і сиділа б собі з дітьми і займалась би тим, що мені подобається.