Уявіть що у Вас з"явилося 10 мільонів. Як зміниться ваше життя?

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Annjutka, 1 Вересень 2009.

1. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Поясніть мені. То треба було викинути врожай, щоб не згнівити Бога?
    Що той багач зробив зле? Виходить що багатство, як таке, це гріх? Нерозумію

Власне про такий підхід я й хотіла сказати. Як людина не ставить собі трошки вищу планку, то навряд чи коли її досягне. І навряд чи щось саме появиться. Тоді дійсно для чого голову мастити?

Останнє редагування модератором: 1 Вересень 2009
  2. odree

odree Well-Known Member

Відповідь: Уявіть що у Вас з"явилося 10 мільонів. Як зміниться ваше життя?

в нас певне різне трактування питання теми. бо я так розумію, що йдеться про миттєву появу такої суми, а не зароблену протягом певного періоду. а це зовсім різні поняття.
    ну і звідки вам знати мою планку і де вона знаходиться? вважаю, що це вже особиста справа кожного

• Подобається Подобається x 3
  3. Annjutka

Згідна. Я не дуже точно могла висловитись, бо вже починаю сама заплутуватись. Справа не в тому де взялися гроші, а що далі з ними робити. як міняється щоденне життя, погляди. Просто думаючи над цим питанням, прихожу до висновку, що мні не потрібні аж таки величезні суми, а дещо взагалі можна мати без грошей. Просто інколи думаєш - в мене цього нема (не вмію) бо нема на то грошей, а виходить що просто не прикладаєш зусиль для досягнення якоїсь цілі, або просто не признаєшся собі що не дуже-то й хотілося.
    Я знов щось таке накрутила... Мабуть треба закінчувати з тою темою.

Звичайно. Я й не питаюсь. )))

Останнє редагування модератором: 1 Вересень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  4. natorella

natorella Well-Known Member

щастя у їх кількості
    вона не оплачуєтсья
    автор просто хотів так показати шо тема *баблистого* спрямування

• Подобається Подобається x 6
  5. Яруська

Яруська Well-Known Member

Чого ж? Класна тема.
    Я точно знаю, як би 10 000000 змінили моє життя, а от погляди точно ніяк. І я цим дорожу, бо чудо можливе в житті і коли в людини міняються погляди(в гірший бік) від грошей, то не до добра...

• Подобається Подобається x 8
  6. Siania

Siania Love Life

Я колись читала що практично всі люди які виграли лотерею, лишились без копійки за короткий термін...а причина в тому, що важливо не мати тільки мільйони, а треба думати як мільйонер і вміти ними розпоряджатися.
    А мрій в мене багато, найбільша - займатись улюбленою справою

• Подобається Подобається x 5
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

То просто авторка теми не знала, що цей значок використовувати не можна. На жаль, адміна зараз нема, а я то відредагувати не можу. Гілка не торгова, тому її й не закрили зразу. :)

Ні, ЖОДНА річ сама по собі не є гріхом. Гріхом є виключно те, як ми її використовуємо чи застосовуємо.
    Не для всіх вища планка вимірюється кількістю грошей. Я би такою планкою ніколи не міряла. Я радше питаю себе, чи не страшно би мені було померти завтра. Якщо так - то чому? Оте "чому?" і є свого роду планкою. :)

Все чудово, як на мене. Цікава тема, розбурхала дискусію. Не треба її закривати.
    Просто не сприймайте її дуже особисто. Так буває, що починаєш з однією метою, а тема починає власним життям жити й повернути її в закладене спочатку русло неможливо. :)

8. Insolence

Insolence Living The Dream

А мені чомусь здається, що з появою такої суми з енною кількістю нулів я втрачу всіх своїх знайомих (наразі не про друзів йдеться), а набуду велику кількість підлабузників. Але цього не хочеться.
    Люди, на жаль, нерозуміють, чому коли в тебе є гроші - ти їх не розважаєш по клубах, не позичаєш "на вічне віддавання" сотню/другу.
    ІМХО

• Подобається Подобається x 2
  9. Liliyah Romanova

Тоді це треба вже переглядати... я про своїх знайомих ні сказати, ні подумати так не можу. :)

10. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Я теж. Головне щоб всі були живі здорові і щасливі

11. Annjutka

Вибачте за порівняння - це улюблена фраза мого тата. Який каже що відчуває себе щасливим. Бо він митець й гроші йому не потрібні. тому напрягатися та подумати як зробити життя краще собі та мамі - це занадто. А мама тим часом працює як віл на базарі реалізатором, щоб було що їсти й інколи навіть вихідних не має. Та стоїть на ногах по 10 годин. Я мовчу про відпустку чи море.

• Подобається Подобається x 4
  12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Модератори, за офтоп не бийте, але звідки беруться батьки - домашні тирани:girl_sad:? Чому:girl_sad:? В мене батько досі асоціюється зі словами "влуплю" і "получиш" (мається на увазі по д...пі):girl_sad:. Тому якби я мала 10 мільйонів, я б частину з них точно витратила на вироблення вакцини:girl_crazy: від такої поведінки зі своїми дітьми:girl_devil:.

13. Liliyah Romanova

Їх такими роблять їхні батьки... і т.д. і т.п. Чи мало чинників? Інше питання, чому вони своїм розумом не користуються, а лише емоціями. :confused:

14. Annjutka

Бо їм так легше. Щоб себе стримати, потрібна воля, а це "зайва" робота над собою.

15. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

як то кажуть не в грошах щастя, але і в них теж;)

отже, моя мама має бронхіальну астму, то би багато стратила, аби вона могла кожного літа по 2 тижні хоча б бути в Криму (корисно для її дихальної сісьтєми) - тобто купила б там невеличку хатку і точно би проконсультувала її в....... З'їздила б в Лондон, Рим і довгуууууууууууууу подорож в Єрусалим, з обов'язковими відвідинами Святої Петри (місто з червоного каменю). Десятину віддала б на церкву. Купила б хороше житло у Львові в новозведеному будинку коло алтайських озер (близько до вул. Коновальця) або в районі Кайзервальду і квартирку в Амстердамі або на березі женевського озера............. ну і думаю шо то би було юж Параню по коханю (писала м про зелені, бо та сума в гривнях то ні надзвичайного..:girl_cool:)

але маю підозру, що могла би м стати політиком (тобто я б могла багато віддати за навчання в кращих ВУЗах світу на філософії і політиці...):girl_haha: мрійниця...

16. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

я:мамі операцію на ноги,татові на очі.Свекрам-облаштувала б дачу з фонтанчиками газончиками і велииикою качелею.І всіх чотирьох відправила б у Карлові вари..хай згадують молодість:)
    Купила б брату з дружиною квартиру:girl_curtsey:.
    ааа ну і собі з чоловіком теж би квартиру купила:girl_claping:.
    А далі жила б як і все.просто спала б спокійніше,знаючи що у всіх все гаразд:girl_flirt:.А так крім окремого житла-все впринципі є.:girl_flirt:

оооо і ще я б нарешті підібрала собі крем від зморщок!!о!!:girl_spruce_up:

17. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

І яяяяяяяяяяяя. Ні, я б два зразу підібрала, і від целюліту заодно!

18. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

А я б цю суму витрачала так:
    1) витрати на послуги психіатра (бо від такої раптової спадщини, може дах знести):girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:;
    2)частину грошей віддала б для діток, які потребують складних і дорогих операцій (і то досить велику частину, бо найбільше щастя бачити свою дитину здоровою, тому я на це не шкодувала б);
    3) накупила б собі багато-багато взуття (чобітки, босоніжки, туфлі, кросівки, шльопки - шкіряні, шматяні, зі стразами і т.д.), ну і відповідно декілька машин до них..... під колір аби пасувало і гламурно було:girl_cool:
    4)відклала б частину малому на навчання, може навіть за кордоном;
    5)решту грошей в нерухомість (на майбутнє)

Але то все так сьогодні, зараз ляжу спати, а на завтра можуть нові їдеї виникнути, як витратити гроші:girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 12
  19. Liliyah Romanova

:lol: :lol: :lol:
    5 балів! Я в осаді... :xaxa:
    Прикольне використання грошей.

20. Sokolova

Sokolova Well-Known Member

Дякую. На, будь-які, ситуації, що виникають в житті треба дивитись реалістично, шоб так би мовити, "тверезо" оцінити ситуацію.