У всьому винна жінка?..

Тема у розділі 'Ти + Він', створена користувачем Яська Березнева, 29 Березень 2010.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: У всьому винна жінка?..

Ура, догнали.:girl_emo: Можна спокійно спочити.

2. SniganaN

SniganaN New Member

Не "той твір" привів мене до таких висновків.

На п'ядестал не треба. Анекдот: "Пекло. Біля казана з гарячою смолою, де євреї- повно чортів охороняють, бо євреї один одного підсажують, щоб звідти втекти. А біля того де українці- нікого нема, бо як українець хоче вилізти, інший за ногу назад тягне..."
    Не подумайте, що я великий прихильник євреїв, НІ, але мені дуже подобається те як вони один одного тягнуть, як виховують дітей і ще багато чого, хоча їх і ніхто в світі не любить.
    Все більше не торкаюсь тем табу.

3. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

То ще сумніше, ніж очікувалось. Власний досвід?

Ні, не мусите відповідати, я зовсім не хочу тішитись з невдач інших людей. Але дай Бог аби Ви змінили думку.

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Але від них і не відвів.

5. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

наші люди мають особливу любов один до одного :girl_haha: В нас тут навіть тема десь була про жабку.

6. SniganaN

SniganaN New Member

Завеликі надії. Нічого поганого в тому "творі" немає власне стосовно жінки, а про інші моменти я мовчу, вони звісно є, але ж ми в цій темі не твори обсуждаєм. Є люди, які хорошого не замічають і бачать тільки погане.
    Культури явно треба повчитись.

Не власний досвід, а кількість матерів-одиночок і тих які перебуваючи у шлюбі від них не відрізняються. А таких дуже багато і з кожним роком все більше, що дуже прикро.

---------- Додано в 06:23 ---------- Попередній допис був написаний в 06:18 ----------

Але й жінки певно не дзьобали своїх чоловіків, коли той ще не встиг поріг дому переступити.

7. Liliyah Romanova

Це ви об чом?
    Я вам про ваші висновки й що книжка ні при чім, а ви про що?
    А висновок про Біблію взагалі феноменальний. Особливо на тлі захоплення євреями. :girl_crazy:

8. SniganaN

SniganaN New Member

Це ж Ви написали. Якщо так говорять, значить щось в цьому є.

---------- Додано в 08:01 ---------- Попередній допис був написаний в 07:57 ----------

Не євреями, а їх мудрістю. Звичайно в кожної нації є чого доброго повчитись, але, наприклад, про англічан чи французів стільки не говорять, скільки про євреїв. Я за те, щоб брати тільки хороше, а в них є те, чого нам українцям дуже бракує. Перераховувати не буду, бо тема не про те.

---------- Додано в 08:10 ---------- Попередній допис був написаний в 08:05 ----------

А чому Ви бачите тільки погане? Давайте чомусь доброму вчитись.

9. Un.Known

Перепрошую. Ви про котрих матерів-одиночок?

Про тих, котрі на цьому самому форумі, можливо, колись ратували за вільність стосунків? То чого їх шкодувати - "за что боролись, на то и напоролись".

Так, звичайно, я жорстоко узагальнюю. Є й такі, котрих підло обманули, скористались довірливістю ітд. А голова де була?

Те саме стосується і тих "котрі в шлюбі, але мало чим відрізняються" - бачили очі, що купували (далі по тексту).

Свою відповідь не починайте з "яке ви маєте право" і варіантів. Я маю право, бо я була колись "та що в шлюбі, але нічим не відрізнялась", і можу сказати, що ніхто мене не силував заміж виходити, треба було лише уважно дивитись і думати головою.

10. Fast

Fast Well-Known Member

Ух! Ну і роздули ви про євреїв. Ще згадайте про Індію та Арабські країни і от вийде, що в Україні жінку боготворять. Але я не про те.
    Як зараз виховують дітей? Дівчаток уже ніхто не вчить, що треба бути покірною чоловіку і її роль буде заключатись в догожувані чоловіку і вихованні дітей, а хлопчикам дальше втулкмачують, що вони стануть головою сім'ї. От і виходить маленький пародокс (це я про більшість випадків). Це не стосується тільки зараз, бо наше покоління теж так виховувалось.
    От і мене страшенно бісило, коли я посварилась зі своїм, мені подруги, мама, свекруха казали, ну так він не правий, але будь розумніша - промовчи чи попроси вибачення, а що тобі тяжко самій зробити то і то і вчили мене з тим "крутінням шиї".
    В перший рік ми по декілька разів збирали свої речі, хлопали дверима, писали заяви на розлучення, але зараз нам і в голову не приходить сваритись - адже все можна вирішити, навіть то саме дурнувате миття посуди - посудомийка рулить:)

11. SniganaN

SniganaN New Member

100% в цей апарат я просто закохана:girl_in_love:

---------- Додано в 11:53 ---------- Попередній допис був написаний в 11:25 ----------

Отже слова про "той твір" лишні?
    Чому "чоловіка діло маленьке в тій справі", тому, що чоловіка тіло не змінюється після народження дитини, його не тошнить під час вагітності, він не родить в муках, не встає вночі до дитини, не варить зупки... Добре, коли чоловік заробляє гроші, підтримує свою дружину і хоч деколи трохи допомагає, такі мужчини заслуговують на повагу і вже можна сказати, що такій жінці повезло. Але, чи таких багато зараз? Бачу Ви проживаєте за кордоном, можливо тому й не знаєте скільки в нас "нормальних" сімей.
    На рахунок Біблії, напевно я таки трохи перегнула палку, можливо, якби люди більше вірили в Бога, то таких тем не було б взагалі. Але ті події, які зараз відбуваються в світі, маю на увазі скандал про священників-педофілів, заставляють сумніватись чи таки, в тому "творі", деяка видумка не близька до правди.

12. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Знаю сім"ї, де навпаки чоловік встає вночі до дитини і варить їсти, і то немало таких сімей:girl_in_dreams: Мій не встає, бо його поки збудиш - хіба водою поливати:girl_haha:
    Згідна з тим, що маємо таких чоловіків, яких можемо терпіти:)

13. SniganaN

SniganaN New Member

А я незнаю жодної. Як Ви думаєте, який процент таких сімей?

14. Un.Known

Не хочете написати скаргу Пану Богу? )

Як собі жінка постелить, так і виспиться.

15. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Точно так само і чоловік...
    А жалітися завжди легше, ніж щось змінювати.

16. Liliyah Romanova

100% є. Незнання Старого Завіту. :girl_haha:
    Оте хороше, що є в традиційних віруючих сім'ях, якраз на принципах Старого Завіту базоване. А ті, хто бачить у СЗ приниження жінки, просто його не читали.

17. Shkatulka

Shkatulka New Member

Двое мальчиков играя во дворе залезли в лужу.
    Из одного окна доноситься:
    - Вова! Дурак ты эдакий! Ты зачем, свинья, в лужу залез? Вылезай скотина!
    Из другого:
    - Беня, ты же умный мальчик, что ты делаешь в этой луже?

Ось так і виростають одні "дурні", а інші "розумні" хлопчики :)

18. Liliyah Romanova

Якесь у вас цікаве уявлення про чоловіків, у чому вам можу лише поспівчувати.
    Мій чоловік завжди каже, що вагітні МИ, а не я, бо так справді є. Йому хоч ніц не міняється, але й на нього народження дитини впливає, і гормон батьківства є не лише у жінок. Я не можу сказати, що народжувала в муках, бо народжувала разом з чоловіком, МИ народжували, МИ не спали по ночах. І він власне вставав уночі до дитини, і зупки, може, й не варив, але кашки точно. І досі варить.
    І такі узагальнення про маленьке діло є бажанням жінки саму себе покарати. Хоч в одному вивищилася, а далі - а на тобі по всіх параметрах. Коли жаліються, що чоловік не допомагає, мені завжди цікаво, чи свідомі того, що самі ж і відсунули його поглибше й подалі, аби ніде не пхався, а потому "йой, ніц не помагає". Так, є кадри, які з дому виносять байдужість, але коли жінка й чоловік опиняються удвох у новій сім'ї, саме від жінки багато в той момент залежить. Як постелиш, так і спатимеш...
    До речі, аби вчитися від євреїв, раджу почати вчитися від їхніх жінок, а не вказувати, яким має бути чоловік. Бо жінки лиш би когось міняли, а самі...
    Е ні, їй не пощастило, бо саме по собі таке на голову не паде. Звісно, легше сказати про таку, що їй пощастило, бо тоді іншим "не пощастило" й уже не треба ніц із тим робити. Насправді така жінка багато над тим працювала, аби так було. Так що їй не пощастило, вона просто мудра й поважає себе та свого чоловіка.

О, який типовий коментар а-ля "скінчилися аргументи". :girl_crazy: Прошу шановної пані зважити на факт, що тут я проживаю всього кілька років. І в Україні мала нагоду надивитися на дуже багато подруж. Розуму мені Бог дав досить, аби я вміла побачити промахи саме жінок у тому, як їх трактують їхні чоловіки.
    Не завжди. У сімейному житті не чоловік берегиня, а жінка. Якщо берегиня хоче зробити зі себе стражденну мученицю, яку все життя всі використовують, ніхто не шанує, ніхто не дбає, що їй треба й цікаво, то повірте, що чоловік на заваді бажанню жінки не ставатиме... це її вибір, і то свідомий вибір. Треба думати, яку перину собі стелиш, із пухом чи з цвяхами.

+100! І так само "виростають" і чоловіки в українських сім'ях.
    До речі, тут Старий Завіт просто в яблучко б'є:
    Син безумний погибіль для батька свого, а жінка сварлива як ринва, що з неї вода тече завжди. (Пр. 19: 13)
    Ліпше жити в куті на даху, ніж зі сварливою жінкою в спільному домі.
    Ліпше сидіти в пустинній країні, ніж з сварливою та сердитою жінкою.
    (Пр. 21: 9, 19)

Мудра жінка будує свій дім, а безумна своєю рукою руйнує його. (Пр.14:1)

Останнє редагування: 17 Квітень 2010
  19. Un.Known

Мила Шкатулко, процитую тут Ваш коментар

Знаєте, мабуть не Вам описувати мені реалії життя. Ви, мабуть, не помітили, що я, в свою чергу, описую також реалії - і не з якихось там уявних шлюбів, а з свого власного шлюбу (на жаль, чи на щастя) колишнього.

І те, що вберегтися хтось не може, також не мені розказувати. В наш час в Україні силоміць заміж нікого не віддають, тим більше не кладуть у ліжко.

Так, вберегтися від помилки не всім дано, але помилки робимо ми самі, не треба кивати у сторону протилежної статі.

20. Shkatulka

Shkatulka New Member

Я не збиралася вступати в розмову, тому і додала коментар до карми, а не до допису.

Та власне. То ви мали б більше розуміти, ніж інші як воно буває в житті.

Отож, у всьому винна лише жінка? Замало зробила, не те, не так, не тоді? Я не розумію про що мова.