У трагедії під Смоленськом загинув президент Польщі та польська еліта

Тема у розділі 'Що у світі чувати?', створена користувачем Milka, 10 Квітень 2010.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Новини з-за кордону

Вже виїжджаєте з України, чи тільки збираєтеся?

Дописано згодом:
    Питання знімається.

2. La esposa

La esposa Moderator

безсовісно так казати. Уявіть, що так кажуть про вас, чи вашу маму. ну як?

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Та яка різниця хто?? Загтнули люди, чиїсь рідні і близькі люди, молоді люди,які ще мали все життя попереду! Шкода не то,ким вони були, а те, що отак раптово загинули...

4. Олюнчик

Олюнчик New Member

Чесно кажучи, мені також дуже шкода людей, життя яких отак раптово обірвалось. Щиро співчуваю родинам загиблих. Стежу за новинами на рос. каналі, і дивує мене лише одне. Неодноразово повторюють, що "такої трагедії у світі ще не було". Та як не було?????? Літаки падають, люди вмирають. І насправді яка різниця чи це високопосадовці, що летять у складі делегації, чи це туристи, чи заробітчани?????? Всі люди однакові, і власне у такий момент уже немає ніякого значення хто ти і чим займаєшся.

5. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

:eek::eek::eek:А чого то не так шкода - вони шо як стали президентами перестали людьми бути чи рідних своїх поцурались. Оце би Вам таке написали - що б як Ви там летіли то не так шкода би було.
    Єдине дивне було б для мене, що якщо б таке сталось із літаком нашого президента - то наврядче було б доречно говорити про загибель всієї політичної ЕЛІТИ нашої держави.
    І питання в мене напросилось. Якби у тому літаку не високопосадовці були, а молоді інженери чи дослідники кудись там у Росію летіли і таке ото з ними трапилось чи була б ця тема взагалі?
    Багато сімей втратило сьогодні рідних та близьких і їм треба поспівчувати в першу чергу, а не визначати кого більше чи менше шкода.

6. Natalia H

Natalia H Well-Known Member

А уявіть собі, шо певно були і ті, що не мали летіти, чи не хотіли, як то деколи буває якесь передчуття...

Думка ще така мені мигнула, коли то слухала... Сподіваюсь, що то все сталось в якусь одну мить, щоб хоч не пережили перед смертю жахливі секунди усвідомлення того, що це кінець, безвихідь, що рідні залишаться без них, що вони зараз зрештою загинуть страшною смертю... Аж слів бракує, правда. Царство їм небесне.
    Навіть страшно уявити собі, що зараз відчувають рідні...

7. Vittoriya

У мене завжди від думок про це мурашки по шкірі бігають.Що відчували люди в ті останні хвилини життя. Скільки тривав той жах, скільки вони мучилися з думками , що от і все.. :sad: Так страшно... А скільки людей отак гине в авіакатастрофах...

8. Shkatulka

Shkatulka New Member

Дівчата, не сваріться, будь ласка. Це дійсно велика катастрофа і людей шкода.

Багато, але менше, ніж в щодня автокатастрофах, аваріях на шахтах, чи під час стихійних лих. Просто в нас чомусь в підсвідомості засіло, що літати найнебезпечніше. А це не так.

Мені здається, що авіакатастрофи вражають людей найбільше, але скільки тих бід щодня, яких ніхто не бачить і про які ніхто не згадує...

9. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Я щойно залізла в Інет, і остовпіла, слів немає, на душі дуже важко!
    В нас на Хмельницькому ринку татові дісталась листівка, яку розповсюджували, де через екстрасансів і провидців народу розказується, що Росія буде правили світом (там таке написано, що цитувати страшно, рік назад би подумала, що то письменники - фантасти писали). З Україною вже "консолідацію народів" провели на цьогорічних виборах, обравши того, кого треба; тепер з Польщею так проблему вирішили. Нехай я помиляюсь і це був просто нещасний випадок!!!!

10. sani

sani New Member

Завжди охоплює жаль коли гинуть люди.. висловлюю своє співчуття рідним і близьким.

Але теж не розумію коли кажуть що "такої трагедії у світі ще не було".... було і більші літаки падали і більше людей гинуло...

11. Vittoriya

А я думаю, що це тому, що ми їх бачимо, знаємо,з телевізора, з новин. Це вже як знайомі люди,тому так неможливо повірити , що їх вже нема...

12. La esposa

La esposa Moderator

13. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Думаю, що такого розголосу і важливості набула ця катастрофа, оскільки загинула політична еліта країни. Не пам"ятаю хто з польських політиків сказав, що на відновлення еліти потрібно щзонайменше 20 років. Така подія веде за собою нові вибори, переросподіл влади у держави. Зрештою, подія матиме вплив на життя кожного поляка і не лише.

14. Олюська

Олюська Well-Known Member

Відповідь: У трагедії під Смоленськом загинув президент Польщі та польська еліта

Жахлива трагедія, як і інші, в яких гинуть люди, але тут справді якось по іншом її осмислюєш, бо знаєш цих людей (я Качинського з дружиною 3 роки тому назад бачила з відстані 2 метри)...Цілий день не вилазять мені з голови, молюся за упокій душі загиблих... Співчуваю всім родичам та всьому польському народу

15. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Відповідь: У трагедії під Смоленськом загинув президент Польщі та польська еліта

Міністр закордонних справ України Грищенко висловив співчуття польському народові та сім"ям загиблих. Як на мене, то цього недостатньо від України - країни, в якої багато років спільної історії з Польщею. Чому мовчить Президент? Чи я просто не там слухаю і читаю?

Справді не там читаю... Побачила коротке повідомлення, що Азаров та Янукович також висловили співчуття.

Останнє редагування: 10 Квітень 2010
  16. La esposa

La esposa Moderator

Не мовчить...

17. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Дай Боже, щоб я помилялась і дійсно в тій катастрофі були винні тільки обставини. Після новин на ТСН щось я все більше в тому сумніваюсь. Той літак не так давно був на повному ремонті і переоснащенні в Самарі.
    Качинський взагалі не мав туди летіти... І стільки неприємностей з тим літаком було...

18. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Янукович, Азаров і Тимошенко висловили співчуття у зв'язку із загибеллю Леха Качиньського

Це ви про що? Там вина екіпажу. Про це вже дуже багато сказано.

19. Orman

Orman Модератор-бомба

для інформації: часом "високопоставлені" клієнти наполягають на посадці навіть в поганих умовах :sad:

20. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Так, там справді казалося про те, що на пілотів тиснули, аби вони садили літак. Тільки помилково посадили саме пілоти. І вони й не дуже послухали вказівки військового диспетчера.