У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Viola

Viola Well-Known Member

Відповідь: У кого де було весілля?

Чулам за ту ресторацію, жи там смачно але теж там не бувала... А на кілько людей тама зала?..

3. lapocka

lapocka Well-Known Member

В нас було весілля в "Оазисі" це навпроти верхнього Шувару (незнаю чи писали тут про нього). В нас було все так як ви описуєте, мало людей, 2 зали, один для танцульок (не дуже великий, якщо було б більше людей напевне було б незручно танцювати). Про гарний вихід на вулицю незнаю, бо там власник щось постійно добудовує, перебудовує:xaxa: Було смачно і весело.
    І ще, гості сиділи на окремими круглими столиками, десь по 6 чол , відповідно зал не виглядає великим, ну і садите гостей так як ви вважаєте за потрібне

• Подобається Подобається x 2
  4. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Колись років 4 назад свіяткували там корпоративний новий рік. То народу було чоловік 50-60.
    А своє весілля ми святкувили дещо меньшою компанією, самі лише друзі наші...ніякої дорогої родини и т.п., тому влізли всі і ще місце залишилось :)

• Подобається Подобається x 1
  5. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

[​IMG] [​IMG]
    Вибачте що не дописав. Не бачив що допис в цій гілці. Це 7 км київської траси, одразу за Дублянами. Називається "Древній град". Там цілий комплекс, кілька дворів і залів, багато місця, хороша кухня, дуже хороший персонал, багато офіціантів, зі звуком без проблем. Таксі до Львова недорого виходить.

• Подобається Подобається x 3
  6. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Читала тут на форумі, що у декого була розписка в Шевченківському гаю. Дуже мені сподобалось. Напишіть, будь-ласка, там в гаю відразу розписують,чи все відбувається у звичайному РАГСі,а в гай тільки фоткатись їдуть? Костюми, вишиванки свої, чи на прокат? І скільки коштує це все задоволення?

7. viltis

viltis Well-Known Member

А нас була розписка в ЗАГСі а потім поїхали в Шевченківський гай. Все це було в окремий від весілля день. На Спаса. Ми майже цілий день бісилис --фоткались, знімали відео ..а потім поїхали на шашлики ( ми, мої батьки і дружби).

Вишиванки купували. вірніе, замовляти і чекали на них, бо хотіли трошки специфічні і з однаковою вишивкою. Родина і дружби мали кожен свою.

8. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А я думала, що в Шевченківському гаю вже такі послуги надають, як розписка. :) Дуже гарно все це виглядає, хочу теж так! Але погода зараз трохи не та. Треба ще почекати. Напевне вже весною.

9. Xenka

Xenka Well-Known Member

А я мрію про урочисту церемонію в палаці потоцьких, може хто має якийсь досвід по проведенню там розписки? Буду дуже вдячна за інфу.

10. kati

kati Well-Known Member

знайомі там розписувались.....це реально...тільки коштує грошей....десь в р-ні 600 грн. за розписку+ дод. за музику залежно кого хочете....бандуристів чи ні....+ за те щоб гості там були теж платиш....Детальніше то треба туди йти і взнавати....

11. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

В моєї сестри була там розписка....але ще 12 років назад :)

12. Marianka

Marianka Well-Known Member

Була два тижні тому на весіллі своїх найкращих друзів в барі "Яр-марх", що на вул.Довженка.
    Сподобалося:
    1) Три окремі зали (перший маленький - там можна тримати солодкий стіл, каву, фрукти, зал для танців, зал з закусками, ставами, випивкою)
    В наших друзів було 80людей, скажу відверто було тісно! Як на мене 60чол - буде нормально.
    2) Смачно готують, нормальне обслуговування

Не сподобалося:
    1) Музиканти, мабуть в кожного свої смаки, але особисто мені музиканти не сподобалися, співали на 3, конкурси вели жахливо, репертуар теж на 3..я б їх не рекомендувала..

13. Montreal-ka

Montreal-ka Well-Known Member

В мене весілля було нещодавно (22 листопада). Святкували у Львові в арт-кафе "Млин", це на вул Вербицького, бічна Коперника. Ми були дуже задоволенні!!! Персонал просто супер! :) Правда кафе вміщує лише 40 чоловік ( у мене було маленьке весілля на 25 чол)
    Всім раджу ))))

забула сказати про кухню )
    страви всі смачні. Перед весіллям ми з чоловіком переживали, щоб гостям хватило їсти. Але все було добре, було всього багато і ще багато чого позалишалося )))
    на рахунок "кражі" спиртного і солодкого: такого не помітили

Останнє редагування модератором: 26 Липень 2009
  14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Murashe4ka
    Вітаю з святом!! чекаємо фото і детальніших розповідей!!!

о, фото вже побачила!!

Останнє редагування: 5 Грудень 2008
  15. Montreal-ka

Дякую за привітаннячко , дуже приємно:shy:
    Фото у мене не багато :no::sad: Наш фотограф просто не прийшов на весілля. Пояснив це тим, що його апаратуру закрили на студії, а ключів він не має..ну я того багато слухати не стала, подякувала йому за те, що зіпсував моє весілля і настрій і кинула трубку. Нас виручив фотограф із РАГСу + "любітєльскі" фото. Так шо трохи назбирали фотографій.
    а в загальному все пройшло класно! я дуже хотіла, щоб на моє весілля не було дощу, а був сніг. І яке було моє здивування, коли 22 зранку за вікном падав лапатий , гарний гарний сніг)) був мороз, і сніг не таяв:)

16. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Дійсно, погода 22 була супер!!мабуть Ви просто дужже хотіли!!

17. masjanj4ka

masjanj4ka Well-Known Member

У нас весілля було в 2005 р. в Училищі ресторанного сервісу і туризму на Пулюя. Домовлялися за півроку. Все нам дуже сподобалося - і їжа, і зал, і сервіс (додам, що ми весільні гроші, які нам дарували, забули біля столу і пішли танцювати перший танець... гроші ніхто не взяв). А цього року ходили на весілля в "Стожари" на Сихові. Теж дуже сподобалося. Зал дуже гарний (правда, якщо більше 100 чоловік, маловато місця для танців), їжа - то взагалі супер, стільки всього - і все без винятку смачне. Музика теж їхня.

18. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

І ми хотіли на Полюя. За рік часу прийшли, а вже все занято:umbrage:

19. Montreal-ka

Так, я дуже-дуже хотіла:shy:
    Правда, мороз не дав нафотографуватися вдосталь на відкритому повітрі..ми замерзали:umbrage:

20. Angel

Angel Well-Known Member

а в нас весілля було 2 вересня 2007 у ресторані "ПЕРСЕЙ"-супер!

Останнє редагування модератором: 26 Липень 2009
  21. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

у нас весілля було 27.05.2007 в ресторані ОАЗИС,що на Сихові,примішення,кухня,музиканти,обслуговувуння та ін.----на НАЙВИЩОМУ РІВНІ