У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Raven

Raven Мама малятка

Відповідь: У кого де було весілля?

Це великий плюс, деякі гості просто хочуть поспілкуватися за коньячком, а молодь -поскакати.
    Не треба, все одно добре чути буде забаву.

3. Meriroma

Meriroma В пошуках себе...

А хто щось може сказати про "Енергію" та "Оазис" на Сихові? Коханий сьогодні там був, каже йому більше енергія сподобалася і по цінах нам більше підходить, директор дуже запевняв на рахунок кухні, що дуже всі хвалять, але хотілося б почути незалежного відвідувача)

4. sunset

sunset Active Member

в нас було 2 великих окремих зала+ територія ( Оріон) - для нас то був величезний плюс, люди необмежені простором, хто де хоче- там і відпочиває,
    тамада вчасно акцентувала увагу коли треба вийти до залу, місця достатньо, всі дуже задоволені були)

5. domino

domino Well-Known Member

була і там, і там.
    В "Оазисі" була, коли шукали зал для весілля, то було ще 2010 року - скажу так: ціна не відповідає якості! Зал заїжджений, пошарпаний, за 250 грн з людини( тоді так було), можна набагато кращий варіант знайти, дворик - тоді був жах,:girl_nea: хоч я бачила, що там нові альтанки ставили. Ми у "Святославі" платили по 300 грн - твм відповідно все набагато краще! Крім того, там 2 зали,є ризик що точно будете гуляти весілля паралельно з ще кимось))) страви - той шашлик з бенгальськими вогнями - можна вже і поміняти)
    а в Енергії ми сравляли поправини на наступний день після весілля, свекри платили по 100 грн /людини +ще з весілля свого купу привезли! Готують там смачно, але без шику. Правда там мало місця танцювати - якшо весілля на 40 людей, то може і вистачить, а якшо більше - незнаю! і там ще слизька підлога, жахливо того не люблю, можна забитися:girl_wink:
    от що я знаю:girl_curtsey:

6. rododendronia

rododendronia Member

Енергія мені особисто не дуже подобається, хоча там і не була а лише заходила кілька раз :girl_blush2:
    В Оазисі сподобалось там брат весілля робив , щоправда ще 3 роки тому і тоді ціна там була 200 грн. Зараз там все по іншому. Але тоді дуже сподобалось музика була неперевершена, зал великий хоча мабуть все залежить від компанії ))
    Якщо Ви шукаєте по дешевше варіант зверніть увагу на Аяксі на Володимира Великого . Багато знайомих ходили туди на весілля дуже хвалили і інтер'єр і кухню.

7. Meriroma

тепер 200, а весілля у нас максимум на 40 людей

дякую, врахую - це значний недолік
    Шукаємо оптимальний варіант на таку кількість гостей (щоб дуже смачно, гарно і порівняно не дорого).

8. kati

kati Well-Known Member

На сихові відкрився нещодавно новий банкетний зал-Афродита. Знаходиться він в страшних дєбрях)))( це не та афродита що на Руських)-за оазисом вглиб вулиці...але зал дуже суперський-врочистий, світлий, є де потанцювати, гарні крісла, столи, класичний ремонт-думаю там дуже вдало фотографії вийдуть, бо дуже багато світла.
    Кухня смачна досить( ми правда були там на дитячому ДН, тому дуже за кухню не розкажу)
    Ціна на банкет- 130 грн.
    Я раджу, не до порівняння з Енергією(ригалівка ригалівкою)

9. Keks

Keks New Member

А ми святкували в "Геліконі" на кульпарківській) - зал класний + тереторія гарно оформлена. І досить смачно готують!!!! аж столи ламались від всякої їжі)))

10. rododendronia

rododendronia Member

подзвоніть в Аякси, багато знайомих хвалили

11. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Була в Оазисі на весіллі. Як на мене, то зал дуже посередній, а ті низенькі стелі мене просто вбивають. Найбільше що не сподобалося, то це якісь дуже приставучі і навіть пошлуваті музиканти. Для молодої компанії може то і нічого, але коли на весіллі і малі діти і старші люди, то треба трошки думати головою перш ніж починати всякі дурнуваті конкурси. Може зараз щось і змінилося, але чотири роки тому то був кошмар. Грали, ніби, непогано, але як відкривали рот, то просто хавайся.

---------- Додано в 20:34 ---------- Попередній допис був написаний в 20:32 ----------

До речі про Афродиту теж чула від когось зі знайомих хороші відгуки.

12. Marjaha

Marjaha New Member

в Аякси дуже-дуже смачно готують і ціна просто ну дуже низька як на таке багате-різноманітне меню

13. Meriroma

був сьогодні коханий в Аяксах, дуже йому сподобалося все, казав дуже велике різноманіття страв і прикрашають їх гарно і інтерєр йому сподобався - в пятницю разом поїдемо і повечеряємо за одно і будемо завдаток залишати. Але там вільно або в неділю 29 квітня, або аж 9 червня в суботу - мабуть буде в неділю. А що можете сказати за їхню музику, бо виключно їхня має бути?

---------- Додано в 14:12 ---------- Попередній допис був написаний в 14:11 ----------

А ше я дуже переживаю, щоб столи не порожні були:girl_phone1:, щоб страва страву не шукала на іншому кінці стола)))

14. zaderyshka

zaderyshka Member

Не будуть. Були там на весіллі. Всього більш ніж достатньо, навіть в кінці весілля після забави стіл виглядав повним страв. Все дійсно смачне. Це чудовий варіант.

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

підтверджую, була там на ювілеї, все було дуже смачно, багато і гарно оформлено. (я їла як зпереляку, бо наступного дня мала ставити брекети і пхала в себе всьоооо:girl_crazy:)

16. Marjaha

Marjaha New Member

Правда -за пусты столи можете не переживати, готують дуже великий асортемент страв і великі порції, ще раз повторюсь ДУЖЕ смачно (були там на весіллі і на забаві). Музику можна замовляти свою.

17. Meriroma

вже значить не можна - нам не дозволили...сказали, що хлпці в них грають вже 7 років - перевірені і ніхто не жалівся.:girl_nea:

18. daisygirl

daisygirl Member

Хороші в них музиканти. Мали випускний там. Ви перед тим узгодьте з ними, яку музику хочете, щоб вони виконували і все. Гарно вів вечір один з музикантів, голоса в них хороші. Тому, не повинні не сподобатись. :)

19. Marjaha

Marjaha New Member

тоді вибачайте, два роки тому можна було замовляти

20. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

там у нас було весілля більше року тому. Страви там дійсно смачні, ціна адекватна, навіть тамада підтвердив що за співвідношенням ціна - якість це один з найкращих варіантів. Щоправда розраховувати треба на невелике весілля - приміщення не надто містке. Щодо музикантів - я була категорично проти музик, і хоч прийшлось застосувати все своє красномовство - таки вмовила на свого діджея. Але знайома, яка також там відгуляла своє весілля ними була задоволена. Єдине зауваження - гуляти гучно зможете хіба до 23 - той зал поряд з житловими приміщеннями. А, і ще - не піддавайтесь на вмовляння господині купити в її знайомого бринзу - вона того не вартує.

21. Meriroma

от власне, що я вже стала сумніватися чи ми там помістимось - їдемо сьогодні з майбутньою свекрухою дивитися, бо кількість їх гостей збільшилася на 10, тобто тепер заг. кількість 50

---------- Додано в 11:02 ---------- Попередній допис був написаний в 10:29 ----------

Директорка сказала, що музика до 2 години.
    А для чого купувати бринзу? хіба це мій клопіт, ну якщо вона входить в ті страви, які я в них замовляю?