У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. OlkaBarabolka

OlkaBarabolka Member

Відповідь: У кого де було весілля?

от і я почала шукати зал для весілля... тобто шукала майже цілий минулий місяць і нарешті обрали.. подивились не таку вже велику кількість, ось декілька з них (що памятаю), можливо стане комусь в нагоді..
    шукали зал приблизно на 80-90 чоловік..
    "Соняхи" дуже-дуже-дуже сподобалось.. хоч і не налаштована була на весілля в українському втилі, але цей зал справив вау-враження, не попсовий укр стиль, шикарна територія.. оренда 2500грн, з людини 300грн, після 3.00 доплачувати 250грн, їх музика (кажуть що гарна),є вільні дати.. весілля мінімум на 100 людей.. власне через цей фактор ми відкинули його, сказавши адміністратору що заплатимо за 100, але гостей буде 80 почули у відповідь що потрібно йому подумати, я неприємно здивувалась, а коли почула що столи вони не пересовують, то зразу відпав зал..
    Після Соняхів, почали звертати увагу на укр. стиль..
    "Гуцульська гражда" 250грн з людини + 10% від суми за обслугу, 1000грн оренда, 450дол. їх музика, після 2год + 150грн. Вроді і ок зал і шось не то.. не сподобалась жіночка адміністратор яка не могла чітко відповісти на поставленні питання...
    "Гуцульський двір" 300грн з людини, обслуга 500грн, після 23.00 100грн.. сподобалась територія, не сподобалось що гості повинні сидіти на другому поверсі, а танці і фуршет на першому.
    "Деліс" ресторан в приміщені нам не підійшов, бо мало місця.. шатра на вулиці справили враження лише на декілька хвилин.. хоч весілля і планується на літо, но все таки з нашою львівською погодою від дощу не застрахуєшся.. а я слабо собі уявила як бігати від одного до іншого шатра.. ціна цього задоволення 40 000 грн

дуже-дуже гарний зал в готелі "Купава", але там максимум 30чол :sad: на 80чол то хіба в різних залах...

ну і замовили ми "Княжий двір".. сподобалось що музика разом з бенкетом, не сподобались сходи в зал.. 250грн з людини, 1000грн оренда.. приємна адміністратор) здався зал трохи "пошарпаним", але сподіваюсь з прикрашенням буде гарний :girl_dance:

3. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Ми колись відмовилися від нього через те, що замість крісел там були лавки. Дуже незручно, як на мене.

4. RikiMartin

RikiMartin New Member

Святкували там весілля минулого тижня. Не скажу, що дуже погано - сама забава видалася на славу і на сходи ніхто не звертав увагу. Але були проблеми...На щастя їх не помітили гості, але батькам молодих настрій трохи попсули.
    Тому, надіюсь, наші поради стануть вам в пригоді..
    1) Будьте пильні, коли домовляєтесь про кількість місць - замовлено і фактично було 120 місць, а пред'явлено до оплати (і оплачено) - 136. Домовленість фіксуйте взаємними автографами.
    2) При замовленні і погодженні меню оформляйте все письмово. В іншому випадку можуть дещо перекрутити. Печену картоплю ми не замовляли, а пані адміністратор зробила нам сюрприз по своїй ініціативі - подали сиру картоплю в фользі зі смердючим салом.
    3) Заливна осетрина - це насправді заливна цитрина, яку незрозуміло як і до чого їсти. Загалом вся кухня не смачна. Особливо якщо врахувати, що цей заклад позиціонує себе як ресторан. Це ж стосується і прикрашання страв. Про цей недолік цього закладу ми знали ще до банкету, тому особливо просили звернути на цей момент увагу. І кухарі дійсно старалися - прикрасили деякі страви прив'ялими пелюстками троянд :confused:
    4) Рахунок подали на шпаргалці - без перерахування своїх кухонних "витворів", їхньої кількості та ціни.
    5) Якщо ви домовилися про ціну за одне місце, то потім вам можуть її зкоректувати з власної ініціативи, зрозуміло, в більшу сторону...
    Тобто, практично на кожному кроці, треба бути обережним і не дуже надіятись на порядність адміністрації.:sad:

5. krab

krab Well-Known Member

6. Barbie

Barbie Well-Known Member

Моє весілля було в "Княжому дворі" і з адміністратором проблем не було як замовили 95 місць так і платили.
    Меню ми зразу оформляли письмово і адміністратор все записувала так само як і ми, тому не розумію, чому виникла така проблема.
    Нам і гостям все сподобалось.
    При організації весілля взагалі тре бути пильними. Але в нас не виникало жодних проблем з цим рестораном, нам п.Таня все допомагала і радила, тому я цілком задоволена нашим вибором.
    Розумію бувають різні ситуації, але вперше чую такий відгук.
    Пи.си. Я не захищаю ресторан, просто описую як було в нас;)

7. RikiMartin

RikiMartin New Member

Раніше ми також чули про цей заклад тільки позитивні відгуки, тому й не думали, що будемо не задоволені.
    Хоча, за тиждень до весілля наш оптимізм трохи охолодили знайомі, які там були на банкеті - кухня, мовляв, зіпсувалась..
    Але, все одно, ми були налаштовані лише на позитив, тому спочатку не звертали увагу на такі дрібниці, як, наприклад, страва під назвою "грибна юшка" - в горнятку на дні був комок злиплої вермішелі, яку для роздачі, очевидно, відрізали від загального пласту ложкою. :shok:
    Шашлик, правда, був непоганий.:y:
    Хоча ми і не планували взагалі придиратися до кухні - як кажуть, на смак і на колір...Але вже після першого столу стало зрозуміло, що на сьогоднішній день цей заклад як РЕСТОРАН - слабенький...
    Ну, а дописаний рахунок на немалу суму взагалі підпсував закінчення вечора. Тому і радимо уникати наших помилок - правило "довіряй, але перевіряй" забувати не слід..:pardon:

Останнє редагування: 5 Грудень 2011
  8. Barbie

Barbie Well-Known Member

Наше весілля було цього року 9 жовтня. І ваш відгук відверто кажучи ввів мене в шок.
    Але буває різне;)

9. Xruxa

Xruxa New Member

ми святкували в ресторані "Святослав",м.Винники, задоволені на всі 200%, після нас там гуляли наші знайомі то тільки позитивні відгуки! Раджу всім!!!

10. RikiMartin

RikiMartin New Member

Аналогічне можу сказати про "*********", там же у *********. Була там на досить великому ювілеї на початку вересня. Все дуже добре, але кухня заслуговує на те, щоб її особливо відмітити. Дуже смачно, оригінально, гарно і враховано всі побажання клієнта!

Останнє редагування модератором: 7 Грудень 2011
  11. shtiljok

shtiljok New Member

Ми також святкували у Княжому Дворі у жовтні 2008 року. І були дуже задоволені. І залом, і обслуговуванням і стравами, і ціна на той час була на порядок нижчою від цін у Львові та ближніх околицях. Музиканти їхні супер! Правда виходили через знайомих безпосередньо на власника, а не на адміністратора, можливо це теж спрацювало.
    Проте через два роки приїхали з чоловіком відмітити річницю і були розчаровані обслуговуванням. 1,5 години чекали на замовлену страву, а виявилось офіціант її просто не записала. Та це таке. Буває...
    А ще наступного разу замовили на забаву додому фаршировану рибу (вона у них була смачною), то нам у прямому значенні рибу зважили разом з тарілками. Тоді дуже посварились з адміністратором, але помилку свою вона погодилась визнати лише після того як чоловік пригрозив зараз же в сусідньому залі на бенкеті попередити людей, щоб були дуже обережними під час розрахунку!!!
    Так що не можу не погодитись, що враження від цього залу дещо зіпсувалися останнім часом.

12. Kvitkalilia

Kvitkalilia New Member

Ми відсвяткували своє весілля в ресторані Оріон що в Кожичах. Дуже задоволені, зал просто шикарний, обслуговування на найвищому рівні, кухня дуже смачна, і унікльна на така як усюди, дуже гарно оформляють столи. Все в цьому закладі створює найкращу святкову атмосферу. Всім гостям дуже сподобалось весілля. Рекомендую усім цей ресторан, як один з найкращих і найгарніших у Львові.

13. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Ми вже вибрали зал,сьогодні вже дали завдаток святкуватимемо в ресторані Акварель.
    дуже сподобався їхній зал,такий як я завжди хотіла світлий великий просторий ,гарна територія,відразу озеру.
    Як тільки побачила знала,що робитимемо тут,вільне було лише 25серпня і 7 жовтня,взяли 25 серпня :)
    в нас буде велике весілля десь на 200 осіб,думаю гарно розмістимо.
    Ну і ціна нормальна 250-300грн.з людини і 10% з загальної кількості-обслуга,оренда т.д.

Ось декілька фото залу

[​IMG][​IMG]

Єдиний мінус,для мене це розташування,трохи далеко їхати(жовква),але
    щось придумаємо.

Обїздила ще такі ресторани,як Високий Замок,Сьоме небо,Цитадель,Оріон,Дністер,Едем
    не вибрали їх,тому що не подобається,коли столи в ряд стоять,хочемо по компанях 10-12людей садити і всі попередні зали нам замалі,або інші мінуси.

14. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

15. Heureuse

Heureuse вірю...

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

У моєї сестрички 12 серпня там весілля:)
    Гарний зал і територія класна!

17. Gydzuk

Gydzuk New Member

ми відсвяткували своє весілля літом 2010 в Кілікії (вул. Вірменська).
    в нас гостей було небагато, щось коло 23 - тіки самі найрідніші (не люблю гулянок поза 100 чол :girl_nea: - )
    замовили зал за два тижні до дати потрібної (серпень), проблем не виникло, персонал чудовий, смачно), задоволені на всі 200:wacko:)) в 14-00 сіли в 19-00 розійшлись))

18. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

якби не моя мама,то я б взагалі після свят шукала...я й подумати не могла,що вже половина всього буде зайнято,мені два рази по телефоні в акварелі казали,що місць до жовтня немає,але я поїхала і знайшли одненке в серпні :)

кухня не знаю,поїдемо якось на вечерю.
    не переживаю,бо знайомий власник,то думаю все буде ок.

ще скажу про Древній Град,ми його навіть не розгладали.як варіант,бо мені не подобається його стиль.
    я категорично не хотіла,щоб був зал в українському стилі,чи будь якому іншому,лише класичний.

19. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Ми там були в знайомих на весіллі - дуже гарний зал, і територія, і їжа смачна. Сподобалося все :)

20. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ми теж були там на весіллі - усе сподобалось, добра кухня.

21. invisible

invisible Well-Known Member

Ми замовили на травень зал у ресторані "Фортуна" в Дублянах. 220 грн. з людини плюс 2 тис. оренда і доплата після 24-ї - 150 грн. за годину. Має окремий великий бенкетний зал і окремий зал для танців, який виходить на подвір'я (тому якщо буде тепло, можна танцювати надворі). Якщо хтось щось чув добре/недобре про цей ресторан, буду вдячна за відгуки...:)
    До речі, питання до тих, хто вже пройшов це все дійство - на вашу думку окремий танцювальний зал це плюс чи мінус? Гадаю добре, що місця для танців буде вдосталь і не так душно, але от чи не відчуватимуть себе гості за столом відділеними від забави? (бо завжди так буває - хтось сидить і п’є, хтось дивиться, хтось танцює...). Чи потрібно виводити окрему колонку в бенкетний зал?