У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Sela

Sela New Member

Відповідь: У кого де було весілля?

В нас весілля було в Марселі, я всім задоволена, і високим рівнем рівнем обслуговування, і стравами (як на смак, так і зовнішній вигляд), і відношенням. В нас було біля 40 людей, і всім було достатньо простору. І для першого танцю місця достатньо. Крім того не морочили собі голову з прикрашанням столу молодих, оскільки це вже входило у вартість. При цьому прикрашений стіл був свіжими квітами (композиція з білих троянд), на столах гостей теж стояли білі троянди. Ніяких негативних моментів не виникало, Крім солодкого, фруктів і напоїв ми нічого не докуповували, і то багато чого полишалось на столах....До речі, весільний торт в останній момент ми вирішили замовити в них же (ввійшло у загальну сумму) і я їм дуже задоволена, виносили його офіціанти на спеціальному столику, оформили бенгальскими вогнями. Отже, якщо у вас небагато людей - до 50-55 рекомендувала би цей заклад.

3. belkinaOsja

belkinaOsja New Member

а де саме знаходиться цей ресторан Марсель? бо ми якраз щось підшукуємо на 50 чоловік

4. Sela

Sela New Member

на Володимира Великого

5. havfrue

havfrue New Member

Дівчата, я в цілому інтернеті не можу знайти жодного відгуку про весілля у Бухті вікінгів. Думала, в цій темі точно знайдеться, але ні :) Вони не так давно відкрили великий банкетний зал (250 осіб), і я спокушаюсь його замовити на весілля. Чи хтось із вас був там на весіллі або принаймні чув хоч якісь чужі враження? Дуже цікаво дізнатися )

6. mymijo

mymijo New Member

Кілька днів тому була у Ресторані Гетьман у Винниках.,,,,,,,,,,Весіля було в меншому залі.Якщо розглядали цей зал відкиньте його.Сам інтерєр досить непоганий,кухня теж хороша.але...весь запах і дим з кухні стояв на другому поверсі там де сиділи всі гості.В подружки було 100 осіб як почали всі танцювати місця реально дуже мало.І самий більший недолік-це те що дуже багато продуктів вкрали(солодке.мясне.алкоголь.воду....).

7. lawyer

lawyer Member

Дністер
    нормально вміщається - 150 ос., можна помістити - 180 ос. вартість - 420 грн./ос. (свої можна принести елітні напої, делікатеси, але із сертифікатами якості). після 12 ночі оренда залу 600 грн./год. подарунок молодятам номер люкс для першої шлюбної ночі:). мінусом є малий танцпол. декорувати зал можна самостійно. є балкон, де ставлять фуршетні столи, але, як на мене, то він надто вузький. зі всіх відвіданих закладів Дністер сподобався найбільше, однозначно би замовляли його, але не поміщає він наших гостей:sad:
    Бухта Вікінгів
    зал на 200 осіб, але люди сидять ще на т.з. другому поверсі-балконі. оренда залу - 5000 грн. з 2 дня до 2 ночі, наступні години доплата 400 грн./год. (в вартість входить складське приміщення). ціна з особи приблизно 280-300 грн. (крім алкоголю, фруктів, солодкого). чохли на крісла можна позичати у них - 20 грн. кожен. якщо весілля влітку, то непоганий варіант, танці можна робити в залі, можна надворі, єдине, що не чула жодних відгуків щодо їх кухні, а це важливо. вільних субот в них ще багацько!

Останнє редагування: 14 Листопад 2011
  8. lizarda

lizarda New Member

в Шекспірі

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Дністер нормально вміщую до 120 людей, ідеально 100-110 і для танців в такому випадку місця достатньо :girl_yes2:

10. Pearl

Pearl Member

На скільки мені відомо, це різні ресторани. "Хутірець" знаходиться на вул. Хуторівка(біля перехрестя Стрийська - Наукова), а "Шашличний двір" на вул. Стуса:girl_wink:

11. Lelihelija

Lelihelija Няшка

той заклад, про який я говорю, це "Шашличний двір" на Стуса. Він раніше називався "Хутірець" (знаю точно з перевірених джерел :girl_wink:). І дійсно, не помітила, це ж навіть різні вулиці.
    Навіть не знала, що існувало два "Хутірці".. :girl_in_dreams:

12. lawyer

lawyer Member

об'їздили ще кілька закладів. думаю, на цьому пошуки завершимо. записалися на ВЗ, мабуть, і залишимося там, хоч я не цілком задоволена цим вибором.
    парк-готель "Акварель" (Жовква)
    дуже гарна територія, гарний новий зал, де відразу танцюють. смачні страви у великій кількості. вмістимість нормальна. єдине, що відлякує, це відстань, як усіх гостей позбирати і довести туди.
    Копа (на об'їзній Львова)
    це готель з рестораном на невелику кількість гостей. в проекті є побудова великого залу під весілля. найближчих 2-3 місяці його ще не буде, але на наступні літо-осінь обіцяють. але ми вирішили не ризикувати:).
    Озерний край (Пустомити)
    вартість - 270 грн./ос. (не входить алкоголь, фрукти, солодке, фуршетні столи, кава, чай, цукор). вмістимість - до 360 ос. зал справді дуже великий (найбільший, який ми бачили), правильної форми. обов'язково потрібно декорувати зал, можна це замовити у них. чохли на крісла є у них (15 грн./шт.). на території комплексу може бути ще одне весілля - це, звичайно, недолік. молодим безплатно у готелі надається номер.

13. SvitLana

SvitLana New Member

На невелику кількість гостей всім рекомендую ресторан "Прага". Там дуже смачно готують, страви гарно прикрашають (навіть флористів не треба), а солодке ... - не передати словами. Торт ми там замовляли (можна було зекономити і принести свій). Адміністратор Стефа нам дуже допомагала, стільки часу приділила, я переконана в жодному іншому закладі такої уваги не було б.

14. krab

krab Well-Known Member

Ще додам фото залу : [​IMG] [​IMG]

15. Fergie

Fergie New Member

Своє весілля ми святкували в Наварій Новій(менший зал).Весілля було на 70 чол в вересні. Обслуговування там супер, офіцанти ввічливі і прислухаються завжди до забаганок гостей. Кухня здивувала різноманіттям мясних страв. Все що подавали на стіл було дуже смачне і свіже. Всі фуршетні столи ми ставили на вулиці(при вході в ресторан є накриття). Біля ресторану купа лавочок і фонтан. В самому ресторані ми ставили круглі столи, де садили 6-10 осіб(по компаніях), мякі крісла з ручками і спинками. Єдиний мінус(зауважили всі гості) це те що не всім було видно стіл молодих. Але це не зіпсувало свята. Одним словом РЕКОМЕНДУЮ, але тим в кого весілля до 70-75 чол. Бо для більшої кількості буде замало місця для танців. Ресторан ми замовляли рік наперед.(( (і ще одне, за Наварією закріпилась слава "дорогого" ресторану. багато хто чуючи "Наварія нова" навіть не бере до уваги, думаючи що там захмарні ціни. Скажу що це неправда. Нам вийшла дуже пристойна ціна, і ми всім були задоволені.)

16. lawyer

lawyer Member

мабуть, вже останній заклад, який ми подивились для весілля - Супутник
    зал на 200 ос. (в цьому ж залі танці і фуршетні столи). гарна приготельна територія (є де вийти і прикаркувати авто). вартість - 450 грн./ос. (чомусь найдорожче з усіх місць, де ми були), певно, тому багато дат є ще вільних. дають знижку молодим на номер у першу шлюбну ніч. мабуть, вперше нам не сподобалося ставлення адміністратора, ніякого зацікавлення не було, щоб святкували саме у них наше весілля. правда, потім прийшов адміністратор Орест, то вже все було набагато краще. музики у них нема, декораторів також, тому треба запрошувати своїх (але для мене це плюс, бо не люблю, коли мені щось нав'язують). п.Орест завів нас на фуршет, який в цей час проводився, і показав, як все відбувається, як розміщують столи і.т.д., а також запросив прийти у якусь сб-нд, щоб показати, як все підготовлено саме у цей день.

17. lawyer

lawyer Member

ще подивилися два і це вже точно усе:)
    Гелікон
    на трьох поверхах розміщені три банкетні зали (кожен вміщує до 300 ос.). багато місця, фуршетні столи розміщені в сусідньому приміщенні, є балкон для куріння. ціна 300 грн./ос. зали треба декорувати (можна замовити у них декоратора). кухня (чула по відгуках) смачна. поруч є готель, для проживання гостей чи молодят дають знижки. музики своєї не мають, є екран для показу своїх роликів, слайдів. також є кімната "під ключ" для зберігання своїх продуктів.
    Скіфія (напроти Епіцентру)
    ресторан також вміщає до 300 осіб. зал великий, новий. але прикрасити обов'язково треба. вартість - 280 грн./ос. оренда залу після 11 год. 250 грн./год. музиканти їхні (чоловік і жінка, але вони не тамадують і своїх музикантів привести також неможливо) працюють до 3 ночі, 450 доларів. їх "фішкою" є те, що молодята прямо в зал заїжджають на машині:)

18. anajtet

anajtet New Member

Скіфія (напроти Епіцентру)
    була 9 листопада там на весіллі , чесно я б своє весілля там не святкувала. мені не зручно було сидіти, коли за моєю спиною танцюють гості.Оформлення столів-на перший погляд вишуканий ресторан 2 веделки 2 ножі 3 бокати,на великих тарілках дуже маленькі порції салотів, горячого та їн., музика гарна, але обов"язково потрібно брати тамаду

19. MyDream

MyDream Member

Ми відсвяткували своє весілля на Високому Замку. Попри всі сумніви, були дуже задоволені цим вибором.
    Інтер"єр чудовий (замовляли додатково вбирання залу), дуже просторо, кухня смачнюча, великі порції, чудове обслуговування. А про вечірній вид з оглядового майданчика і говорити не треба.
    Загалом, дуже добре відношення до клієнта, нічого не покрали, все, що лишилось невикористане, спакували і віддали.
    Всім гостям дуже сподобалося. Так що можу тепер рекомендувати цей заклад.

20. lawyer

lawyer Member

21. Bibysbka

Bibysbka Member

Не переживайте! Все буде краще , ніж думаєте. Це чудовий заклад, який має гарну репутацію, заслужену роками. Ми своє весілля також там відсвяткували , і може якби я щось могла б змінити, то точно не цей заклад. Дуже хороші люди там працюють, і багато в чому нам допомогли .Хоча також перед весіллям дуже переживали, вагалися і об'їздили багато ресторанів.