У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. viltis

viltis Well-Known Member

Відповідь: У кого де було весілля?

Ну, тобто замовлення 150 грн з людини. Це і є мінімальне замовлення. Бо ви можете замовити і на 300 грн з людини, ніхто Вам не боронить. В нас вийшло щось по 158, але ми наприклад багато свого докупляли, правда їжі залишилось ого-го, хоча коли замовляли, то свекруха найбільше боялась, щоб люди голодними не були.

3. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

дешевше ніж 150 грн з чоловіка вам не спустять, може бути більше як почнуьт меню складати, але не менше :umbrage:

Я не знаю як у вас, а в нас майже нічого їсти не хотіли, тільки пили воду, :xaxa:то вода пішла на ура. І половину їжі попсувалось, особливо нарізане. Я доходжу висновку шо 2 салати на весіллі то і так забагато напевно один би вистачив і то такий шо не заправляється (я навть немаю поняття який то має бути)

Останнє редагування модератором: 26 Липень 2009
  4. Xenka

Xenka Well-Known Member

о, нарешті мені все зрозуміло, беру великий зошит і починаю свої підрахунки;)

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

Чи у когось було весілля в Рудно у ресторані Стожари? Як враження?

• Подобається Подобається x 1
  6. Iskra

Iskra Well-Known Member

а хто скаже, скільки у "Вертепі" вартує забава на 100 чоловік? підкажіть якісь орієнтовні суми з людини у львівських ресторанах або десь біля Львова! наперед дякую!

7. Андріана

Андріана Well-Known Member

я живу недалеко біля цього ресторану, були там на весіллі і справляли чоловіка день народження, дужу задоволені:)

8. mayscream

mayscream Well-Known Member

9. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Є 2 вертепи, один біля одного, так в другому більше вміщається!!мені казали, що до 150 людей!а ціна на даний біля 150 гривень, на наступний рік буде десь 180-190

10. Shunshula

Shunshula Member

Відкрився новий ресторан "Марго" біля Галвестмоди. Розглядаю його як один з варіантів для проведення весілля. Хтось щось чув за нього? А ще була на весіллі в "Василині" в Винниках. Мені там дуже сподобалось - і обслуга хороша, і кухня смачна, і музиканти непогані! Ціна на 2009 рік - 220грн з особи, але там ще є свої нюанси...

11. Xenka

Xenka Well-Known Member

• Подобається Подобається x 3
  12. Shunshula

Shunshula Member

Я туда спеціально їздила на вечерю, щоб попробувати їхню кухню, але одна справа там просто повечеряти, а друга - як там готують на весілля...Тому хочеться почути думку тих, хто там був на весіллі. Мені дуже не сподобалась вивіска на вході - там описана біографія королеви Марго (її весілля закінчилось кривавою Варфолеміївською ніччю). І починається вона такими словами (приблизно) : "Не кажіть, що шлюб заключається на небесах. Боги не можуть бути настільки несправедливими...".

13. Inka Blond

Inka Blond Well-Known Member

Добрий вечір форумчани! Читаю цей форум давно, але пишу вперше:shy:
    Ось вже й ми почали планувати наше весілля, навіть замовили зал. Обійшли досить багато закладів, але практично всі вже були заняті(і це за рік до весілля)Але вже все ж таки вибрали ресторан Марсель.Дуже цікаво було б дізнатися вашої думки про нього після ремонту

14. Viola

Viola Well-Known Member

Прочитала всю тему і якось заспокоїлась :) Виявляється — не я одна навіть поняття не маю з чого починати тії всі підготовки... Ну, ок, почати з чогось треба, тому спершу шукаю залу для весілля :) Взяла великого зошита, розграфила, почитавши тему виписала к-ка назв ресторанів... Але маю к-ка питань. Допоможіть будьте ласкаві..

Ми плануємо весілля десь на 70-80 осіб. Приблизно липень-серпень 2009. Хочеться і зал щоб був відповідний (щоб не виглядав пустим, бо завеликий, чи затісним, бо розрахований на меншу к-стю людисьок) і кухня смачна і прислуга приємна і уважна... Ще дуже не люблю коли танці і їдження відбуваються в одному залі. Оскільки весілля влітку хотілось би щоб був гарний вихід на вулицю (чи тераса яка, чи веранда широка...) Тому маю наступні питання уже суто по залах:

1) Вертеп. Не раз чула дуже позитивнгі відгуки про той ресторан але ніколи там не випадало бувати... Чи там розділені зали для їдження і танців? Чи дають кладовку з ключиком?.. (то насправді, доволі важливо) І взагалі, якщо ви там робили/бували на весіллі, поділіться враженнями...

2) Гуцульська Гражда — впринципі, ті самі питання, що й по Вертепу — чи розділені зали для танців і їдження, чи є кладова і враження від кухні/обслуги...

А чи бував хто недавно на весіллі у ресторані "Караван" що на Липинського? Я була 2 роки тому — неймовірно вражена (позитивно!) і інтер'єром і кухнею... Кухня там вірменмька і було троха екзотичних страв. Але все дуже смачне! Єдиний мінус — трішки, як на мене, замалий зал для танців... Але надворі є 2 альтанки, що є плюсом :) Чи зараз там так само класно?

Буду дуже вдячна за будь-які коментарі... По ходу підготовки старатимусь розповідати як що і куди :)

15. Shunshula

Shunshula Member

Була недавно в Гуцульській Гражді. Ресторан повністю в українському стилі, зали для танцювання і для "їдження" окремі. Є хороший вихід на терасу з виглядом на озеро, досить гарно і спокійно. Єдине, що мені там не підходило - це відсутність кондиціонерів ( літком напевно буде гаряче ) і в залі трохи "пахне" кухнею. Але в Гуцульській Гражді мені більше сподобалось ніж в Вертепі. Це моя думка... Дуже сподобався ресторан "Наталі" в Винниках. Він відкрився зовсім недавно. Класичний і надзвичайно вишуканий стиль. Там танцюють на першому поверсі, а столи на 2-му + на 2-му поверсі висять великі плазмові телевізори, а на першому поверсі камери, тобто виходить така собі онлайн трансляція)

• Подобається Подобається x 4
  16. viltis

viltis Well-Known Member

В мене весіллябуло в Гражді. повністю задоволена. Озера ввечері, то взагалі --казка. Жарко не було ( хоча нам й день не надто спекотний дістався). А т про кухню лише позитивні відгуки. Смачно....і як виявилось уорисно, бо в нас є знайомий з розладом шлунку, то він після кожної забави 3 дні вмирає...а після нашої казав, що на поправини ще б прийшов і не раз, нічого його не боліло, не пекло і т.д

• Подобається Подобається x 3
  17. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Різного роду "гуцульські" в нас часто-густо є такі темні, що жах. Що для відео, що для фото, що просто для гостей. Вийнятки правда є: [​IMG] [​IMG] - зручно, смачно, просторо, гарно там була виїзна церемонія зроблена на подвір’ї. Правда 9км за Львовом...
    По вмістимості перше місце напевно - "Озерний край" [​IMG]
    Готель "Дністер" [​IMG]
    Ресторан "Марсель" на вол.Великого [​IMG]
    Оуе той, що в стрийському парку ("Супутник" здається) [​IMG]

• Подобається Подобається x 7
  18. bora

bora Well-Known Member

Я була і в Гражді на весіллі. і в Вертепі. і в Каравані збиралась замовляти.
    Гражда з того найкраще сподобалась - на все багато місця. Але їхня кухня..хм..не смачна для мене. У Вертепі дорого, темно, бачила хамство. Взагалі таких залів не розумію для весілля. ІМХО - поганий формат, не урочистий.
    В Каравані зле тим, що як людям виходити на вулиці - обійстя неприглядне - поруч з автомийкою.. а ввечері п"янючі відвідувачі Занзібару додаються по-сусідству.

19. Viola

Viola Well-Known Member

dimalozz —а що то за зала на 2-ій світлині — там де деревом всьо так пороблено? Бо з тексту я не зовсім зрозумило що то за ресторація... :sad:

20. Малесенька

Малесенька Well-Known Member

Ми весілля своє гуляли в кафе "Яр-марх" сихів вул. Довженка 4, колишня славнозвісна "клєтка", там тіко но ремонт зробили, 4 зали, місця на 86чол. смачна кухня. я задоволена обслугою. вони там зразу музику і тамаду дають, тобто ці проблими знялись самі собою. тамада просто супер і музика хороша

21. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

А в нас весілля було в Динамо-Блюз на вул.Стуса. Дуже все було гарно, смачно, ненав'язливо, ввічливі і виховані офіціанти, ніхто нікого не обкрадав.... все замовляли прямо там, з собою нічого з харчів не везли.
    Загалом вийшло не дешево...але воно того вартувало бо було все оперативно, питаннями залу, кухні, спиртного ми взагалі не переймались ....... і все було вище всяких похвал.

• Подобається Подобається x 2