У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: У кого де було весілля?

3. marianast

marianast Well-Known Member

Не більше ніж у ресторанному варіанті. Я теж по сарафанному радіо про таке весілля чула. То для людей які мають гарне і велике подвір"я, або обирають десь точку на природі. Фірма-організатор чи ресторан бере усі клопоти на себе. Виглядає дуже класно, то не схоже на ті шалаші які колись по селах ставили, з лавками і клейончатими скатертинами :) Виглядає все надзвичайно естетично, фото-бомбезні, гості в захваті були.
    Але такий варіант обходиться значно дорожче ніж ресторан, бо це все виїздна робота + купа різноманітного обладнання.

4. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ми як шукали свій зал, то чомусь першим ділом захотіли в Делісі (Стрийський парк). Там якраз є така можливість весілля у шатрі - просто шикарно! Ми вже були готові замовляти...але як почули ціну...Незалежно від того, скільки у вас гостей, потрібно заплатити 45 тис грн. (5 тис грн за те, щоб не було інших відвідувачів, крім гостей). І в сусідньому банкетному залі також може бути весілля, якось не хотілося, щоб дві наречені в одному закладі...(але то вже таке, імхо).
    На прохолодну погоду у них всюди розставлені уфо, нам показували, як можна закривати шторки, на випадок дощу і т. д. Якщо у когось влітку весілля - красота! Були б гроші...

5. Sviatoslav

Sviatoslav New Member

6. zaderyshka

zaderyshka Member

7. Raven

Raven Мама малятка

Знаю, що на таке обслуговування наймаються тіж студенти з училища на Пулюя, страви і все причандалля привозять з собою. Але тре комусь постійно за тим наглядати.

8. Delfy

Delfy Well-Known Member

наше весілля ми святкували у ресторані Злата у Пустомитах. Дуже смачна кухня, чудова територія, зал, окремий зал (при бажанні) для танців, балкончик для фуршету в тому приміщенні, де сам зал.
    дуже приємні офіціанти, адміністратор, і ще й подарунок нам вручили від ресторану - поїздка на вихідні за кордон (вибрали Чехію)!
    ми були дуже вражені, а деякі гості ще й зараз думають, що то ми самі собі таке придумали з тим подарунком :)

9. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Ми своє весілля недавно відсвяткували в залі "Медова печера". Нам все дуже сподобалось! Весілля в нас було на 120 чоловік. Всім місця було достатньо! Усі мали, де танцювати. Тим більше, що у нас було 50 чоловік молоді! Кухня дуже смачна!!! Столи гнулись! Ми потім ще зробили поправини на 30 чоловік і то всього не доїли... Дуже гарні фуршети роблять там! Ще величезний плюс залу в тому, що його не потрібно прикрашати, тому що він вже є прикрашеним і має гарний львівський стиль! І ще плюсом є те, що там не потрібно окремо платити за оренду залу і офіціантам. Там платите ви тільки за місце з людини. Ще там у залі вам дають окрему кімнатку на свої продукти, алкоголь і т.д. І ключ від кімнати маєте тільки ви! Офіціанти зі всім справлялись. Якщо когось будуть ще цікавити якісь питання по залу, то пишіть в ПП, буду рада допомогти:)

10. Lusuzka

Lusuzka New Member

Наше весілля було у ресторані "Сьоме небо" в Рудно. Все дуже сподобалось!!! Ресторан дуже красивий, новенький, обслуговування прекрасне, страви смачні і оригінальні, ставлення хороше, кондиціонери справлялись добре, місця було предостатньо (110 чол.) Задоволені повністю всім!!! Рекомендую!

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

Наші знайомі шукають зараз зал, і зупинилися поки що на "Алегорії" по вул. Стрийській. У когось є про цей заклад відгуки? Чи не замало там буде місця для 60-70 людей? І як там з освітленням ввечері? Бо як завжди кажуть, що на 100-120, а насправді виявляється, що тісно, особливо для танців.

12. Berry

Berry New Member

В нас було в Делісі - все було СУПЕР!!! Але це було три роки тому - 45тис ми точно не платили (в нас було максимум 30 чоловік, може й менше). В залі також було весілля (велике), але там окремий вхід, воно нам зовсім не заважало. Якби в нас не був номер там в готелі знятий, то я б і молоду другу не бачила б.
    І відвідувачів на сусідню терасу пускали, але вони коли бачили, що там весілля, ніхто і не заходив.

13. Alicia

Alicia Well-Known Member

Мені там так сподобалося, що якби не така ціна, ми б однозначно обрали Деліс. Не треба нікуди за місто їхати, наймати автобуси...За три роки умови значно змінилися, я ще дивувалася, що у всіх ресторанах вересень був росписаний за рік наперед, а в Делісі майже всі числа були вільні.

14. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А хто знає, яка ціна в ресторані Хутірець на перехресті Стрийська-Наукова?

15. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

Щодо ціни не знаю, але були з чоловіком недавно там на весіллі - враження не найкращі. Сам ресторан розрахований на людей 50, не більше (а було значно більше). І їжа там не смачна і не дуже свіжа була - в обох на другий день живіт болів:girl_devil:

16. zaderyshka

zaderyshka Member

І так, відгуляли ми весілля в ""Акваріусі" в Брюховичах. Задоволені повністю. Смачні страви, хороший персонал, власниця приємна жінка. Ціна від минулого року, коли ми замовляли, на особу також не зросла. З плюсів ще можу виділити гарне оформлення страв, те, що ми не довозили власних страв і продуктів, тільки солодке та фрукти, наявність території, де влітку можна прогулятись, повне забезпечення посудом для фуршетних столів. З організацією забави з "Акваріусом" ми проблем не мали зовсім. Мінусом є досить малі приміщення. Нам на 70 людей вистачило, але більшу кількість там було б складно помістити.

17. lorelaj

lorelaj Active Member

:sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad::sad:
    ааааааааааааааааа
    в мене там весілля буде(((((

18. Moonlight

Moonlight Well-Known Member

19. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

ми також святкували наше весілля в "Акваріусі" в Брюховичах, дуже задоволені. Розписувались там, на вулиці, в них є дуже гарна альтанка, яку і самі офорляють, зал також нам суперово оформили.

20. Sonne

Sonne Well-Known Member

Алегорія - чудовий ресторан з завжди вишуканою і смачною кухнею, але от для 60-70 чоловік місця там буде точно замало! В нас було 32 гостей, до 40 людей там ще більш-менш можна розмістити.

21. Skaliaria

Skaliaria Well-Known Member

Ми святкували наш день 5 років тому, в Озерному краї, зал дуже гарний, кухня не погана, але з адміністрацією мали кучу неприємностей і всюди вони намагались "свиню підсунути", але стараємся не затьмарювати приємних спогадів, тими нюансами...