У кого де було весілля?

Тема у розділі 'Весілля, весілля...', створена користувачем levandivka, 29 Грудень 2006.

1. levandivka

levandivka З яйцями...

У цій гілці ділимося відгуками про обслуговування у закладах харчування.
    ДЕ БУЛО весілля (ювілей/ДН/хрестини/роковини). Якщо НЕ БУЛО - читаємо уважно попередні дописи.

Увага! Запитання новачків "Хто шо чув про ресторан "Гнилий Пень" у третьому квадраті Брюховичів?" видаляються без обговорення!

Останнє редагування модератором: 24 Травень 2015
  2. Virner

Virner Well-Known Member

Відповідь: У кого де було весілля?

Розкажу про ресторан "Лелеча оселя", що у с.Нагуєвичі, Дрогобицького району (90 км від Львова). Ресторан відкрили у вересні 2010 року. Дуже гарні 2 бенкентні зали. У нас весілля було на 80 людей, то гості з молодими сиділи на 2 поверсі, а на 1 були танці. Верхній зал для молодят був дуже гарно прикрашений в українському стилі, подвір"я і вхід в ресторан також були прикрашені. Були декорації лелек з малятами на столі молодих, та така ж (тільки велика) на балконі ресторану. Гості були в захваті.
    Тепер щодо кухні...Дуже смачно - це нічого не сказати. Усі страви готуються на дровах, тому смак неперевершений... Коли принесли грибну юшку зі справжніх білих грибів...ммм...гості досі згадують, що такої юшки ніколи не їли. Всього було 7 гарячих страв-дуже смачних, вишуканих, гарно оформлених. Власники ресторану були присутні на весіллі, але їх ніхто і не помічав... офіціанти злагоджено працювали-нарікань нема.
    Справді, усі в захваті від ресторану, навіть враження не затьмарила досить довга дорога(2 години).

3. IrishCream

IrishCream New Member

А ми нещодавно були на весіллі в "Наварії-Нова". Дуже сподобалось. І обслуговування, і приміщення. Взагалі зал великий. Але гостей було небагато - десь 40-45 чоловік. Тому було досить місця і для танців, і для застілля. Крім того окремо накрили столи для десерту. Получилося, що в одній частині залу - був бенкет, а в іншій - було накрито а-ля "шведський стіл" для солодощів. Територія - супер. Дуже гарно виглядала арочка, а також інші прикраси на дворі. Крім того, ми з коханим - вегетаріанці. І навіть на наш вибагливий смак вистачило страв))) Отже 5+++

---------- Додано в 15:32 ---------- Попередній допис був написаний в 15:29 ----------

Останнє редагування модератором: 2 Червень 2011
  4. Valeria

Valeria New Member

Цікаво, чому така категоричність до "москальства" ? Що краще під одні польки скакати ?

5. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

Я була старостіною в ресторані Шекспір.Обслуговування дуже сподобалось,їжа смачна,була і вишукана і проста.Дизайн дворика просто ошелешив! Дуже-дуже гарно! Музиканти грали гарно,солістка співала гарно,але з конкурсами вони облажалися!А ще там офіціантки були в кілтах(І офіціанти теж :girl_haha: ).Прикольно,є що згадати..........

6. Raven

Raven Мама малятка

А ще там прості і вишукані ціни))).

7. Nitriotka

Ну та,там досить дорого,але якщо люди можуть собі дозволити розкіш,то чому б і ні?

8. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

не сказала б, тим більше якщо порівнювати якість,обслуговування і розрахунок на людину виходить не дорожче ніж в більшості закладів ,які тут обговорюються.
    Ми минулих вихідних святкували там рочок малого, ну про гарну територію,дизайн, чудове обслуговування,сервірування столів, вигляд страв писати вже не буду,все чудово. Але от кухня,направду смачна і кожна страва смакує цілісно, а не як в багатьох закладів різне на вигляд-одинакове на смак, той же Святослав, як згадаю їх страви затерті одним сиром:bad:.
    А вагались між Шекспіром і Гуцульським двором, де страви значно простіші і обслуговування слабше,хоч територія більша,є де з дітьми погуляти, але кінцевий рахунок точно був би більшим.

9. Nitriotka

КвВітка! Добре, що не одній мені там сподобалось, ато я грішним ділом подумала що маю поганий смак :girl_cool:

Я й кажу,що є люди,які можуть собі це дозволити, а є -які ні.Тому в кожного різні думки по цьому поводу.Я там була,мені сподобалось,якби могла, пішла б ще раз.Там є за що заплатити такі гроші.

Останнє редагування модератором: 2 Червень 2011
  10. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

гарно там. але недешево. коли я шукала ресторан на весілля, то там ціна весілля становила 40 тис.грн.незалежно від кількост людей. більше 100 там по-моєму ніяк не поміститья, хоча точно не скажу. в цю суму, як мені пояснили входять страви + оформлення залу.
    але з іншої сторони, це один із найдорожчих закладів у Львові - відповідно й ціна не може бути низькою..

11. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

Ми святкували в "Галактиці" у Винниках. Все сподобалось - багато місця для розміщення гостей і розваг, хороший інтер`єр, кухня, своя парковка, столики на дворі.

12. Gossip

Gossip Member

Ооо... дивно! в нас на весіллі в туалетах була ідеальна чистота :girl_cool: ... ну і в залі плитка була чистенька, не дивлячись на те що на дворі лютий місяць і напередодні випав черговий сніг :girl_claping: ми мали чудову зміну офіціантів (я бачила як один хлопчина зі шваброю протирав підлогу коли в нас було застілля) ... свідченням чистоти були подоли мого весільного вбрання- в кінці весілля вони були трішки забацькані!

судячи з того- цю деталь батьки обговорили :girl_cool:

13. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Недавно була на двох весіллях. Одне було в Рудно у Львівській духовній семінарії. Зал досить гарний, але дуже жарко було, хоч і були кондиціонери. Їжа смачна. Правда офіціанти повільно рухалися і на фуршеті було дуже багато брудного посуду.
    А друге весілля було у "Перлині Львова". Там гарний зал і хоч кондиціонерів не було, жарко не було. Їжа була смачна, але я знайшла деякі недоліки. Два рази подавали перше, то борщ був пересолений, а бульйон взагалі на смак був як вода і кріп. А ще мені попався млинець з підсмаженим волоссям!!! Це було взагалі жахливо! Але тут навідміно від Рудно, офіціанти бігали шалено, на фуршеті завжди були чисті стакани і вони завжди бігли вам наливати мартіні чи щось інше, щоб ви самі не наливали.

14. wchasluva

wchasluva Well-Known Member

підтримую. недавно там відгуляла весілля. то все було чисто

15. Regotyshka

Regotyshka New Member

мало тут було дописів про ресторан "7 небо", що в Рудно. ми замовили собі там зал. нещодавно там відкрили новий зал ВЕЛИЧЕЗНИЙ для святкування весіль. як відкрились туди двері - ми рот відкрили просто!! шикарний, висока стеля, стиль схожий до Високого Замку( по фото те що бачила). на підлозі дорога плитка (грес, якщо не помиляюсь в назві)... величезні лампи (як в церкві). ну просто шикарно. величезний просторий зал. інший, менший -для фуршетного столу і селянського, з невеличким балкончиком.. одним словом супер. ціна класна. був би такий зал у Львові, був би дуже конкурентним дорогим закладам. можливо, комусь пригодиться і-ція. щодо кухні не знаю. але все акуратно, гарно. на весіллі спробуємо) і ще дуже гарний персонал. попадала на різних людей, дуже приємні!

16. Kotice

Kotice New Member

Мої батьки не так давно були в Геліконі на весіллі, прийшли дико незадоволені. Одночасно там святкували 3 весілля, салати, кури і т.д. - все прокисше, не свіже.... Їсти не могли ніц....
    НА весь зал було 3 офіціантів, брудний посуд ніхто не прибирав, доки не всунули брудні тарілки офіціантам в руки.....
    Не знаю чи це звична манера проведення весіль там, чи їм просто не пощастило....

17. Apesinka

Apesinka New Member

Ми святкуватимемо весілля на Пулюя 36,в кулінарному технікумі,хто знає як там?які відгуки?

18. Fiancee

Fiancee Well-Known Member

У мене там був випускний по закінченню школи! І батьки мої там бували на різноманітних святкуваннях! Отже, кухня там є доволі хороша, усе акуратно, звісно не є дуже вишукано, але і нічого злого немає, повторюсь, акуратно! Персонал приємний! Наскільки я знаю, то обслуговують там учні коледжу! Тому плюс у тому, що у Вас не крастимуть! Ще там є де поставити машини! Територія не є дуже гарною, але що ж хотіти, то ж коледж! Якихось злих спогадів і відгуків не знаю, тому не хвилюйтеся!!!

19. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

Гарно! Мені сподобалось:)

20. Sviatoslav

Sviatoslav New Member

Недавно був на весіллі, де замість ресторану був шалаш на подвір'ї. Дуже цікаво і оригінально виглядало. Продукти молоді купляли самі, запросили тльки кухарів і офіціантів з якогось ресторану. Відповідно проблем з тим, що щось не подали на стіл, або щось хтось поцупив не було)

21. Delfy

Delfy Well-Known Member

хм! а от я навпаки неодноразово чула, що там безбожно крадуть - в подруги з весілля чуть не з її очей на кухні "убралі" повний ящок з 1 б.мартіні, виноградом і 2 ананасами. коли вона їх за руку з ним зловила - пролепетали, що то "на наступне весілля привезли інші молоді". але як можуть привезти інші наречені свої продукти на весілля під час чужого весілля ..... а загалом для гостейтам добре. території як такої практично й нема.